Starity

Krumpligombóc profilja

Krumpligombóc white white white white white  
 • Csatlakozott
 • 2016. október 09.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • visszatérő vendég
 • Születési idő
 • november 17.
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Kedvenc sztárjaim
 • Rami Malek Lady Gaga Matt Czuchry Manish Dayal

At first glance, it may appear too hard. Look again. Always look again.

Krumpligombóc
Utoljára aktív: 2019.03.23. 13:01Státusz módosítva: 2019.01.26. 18:06

Bemutatkozás


"A világon nem egyetlen igazság létezik, hanem nagyon sok. (...) Amikor egy olyan emberrel vitázom, akivel
egyáltalán nem értek egyet, és a lelkem mélyén tudom, hogy soha nem is fogok, azt tudom mondani, hogy
ennek ellenére elfogadom őt."
~ Hevér Gábor
Kedves látogató! Nagy-nagy szeretettel üdvözöllek a profilomon. Edina vagyok, 19 éves és Budapesten élek. A profilom - bizonyos okok miatt - az elmúlt időszakban nem nagyon volt aktív, amin szeretnék változtatni. Mindig is szerettem cikkeket írni, adatlapot szerkeszteni, és ezt szeretném visszailleszteni az életembe. Bár nem mondhatom azt, hogy időm annyi, mint a tenger. Idén érettségizem, szülésznői szakirányon szeretném folytatni a tanulmányaimat. Nekem az egészségügy, az ember segítése a hivatásom, az életcélom. Ezért választottam ezt a szakmát, mert az élet kezdetekor, egy család "megalakulásakor" én vagyok ott, és én segíthetek. Ennél szebb,több szerintem nem kell. Kéttannyelvű, egészségügyi szakgimnazista vagyok, ennek köszönhetően jól beszélek angolul, ami a mai világban egy jó pont. A képeket nyugodtan vigye és használja, akinek tetszik - rajzokat innen szedem, kedvenc tumblrom, nem az enyém -. Szavazatokat mindig visszaadom, üzenetekre mindig - próbálok- válaszolni, barátnak jelölni nem lehet, a két sztáradatlapom nem eladó/cserélhető. Más dolog nincs az eszembe, ha lesz, majd bepötyögöm.

Szabadidőmben szeretek sorozatokat nézni és filmezni. Jelenleg rá vagyok kattanva a The Residentre, The Good Doctorra, Riverdalere, de régi szerelmem a Mr. Robot, BBC Sherlock, imádtam a Pretty Little Liarst. Filmek közül most a Marvel dúl, de nem vagyok válogatós stílusokban, mindent nézek, romantikus, horror, thriller, vígjáték, bármi jöhet. Kedvenc színészem Rami Malek, már a Mr. Robot óta, sőt, már az Éjszaka a múzeumban óta. A Mr. Robot, a Bohém Rapszódia csak dobott ezen a viszonzatlan románcon.. És, mielőtt elfelejtem, nagy AHS - American Horror Story - fan vagyok. Minden évadot láttam, kedvencem az Asylum és a Szörnycirkusz volt, de az összes évad és az egész sorozat nagy helyet foglal el a szívemben. Anno, amikor még voltak részek, végignéztem a Vámpírnaplókat, a The Originalst is, ugye a PLL se megy már, de az is nagyon jó volt. Filmekből Star Wars- és Minyonok őrült vagyok, szerintem ez soha nem fog változni. Rendszeresen kutatgatok filmek után Netflixen, például rengeteg, saját gyártmányukat láttam és mindegyiket szerettem.

~

Hogy bővebben írjak mostanság nézett sorozataimról: a Riverdalellel kezdenék. Az első évad megjelenése után kb. fél évvel kezdtem el nézni, nagyon-nagyon szeretem. Kedvenc karakterem Cheryl Blossom és Toni, de nincs olyan szereplő, vagy páros akit ne kedvelnék a sorozatból. Legjobb évadszerintem az első volt, de a többi is hozza a szintet. A The Residentből kedvenc szereplőt nem tudok mondani, mindegyik más miatt szerethető, imádom a több szálon futását, méghozzá úgy, hogy kapcsolódnak egymáshoz, az esetek érdekesek, az ember figyelmét teljesen leköti, és tanulni is lehet belőle. A The Good Doctorról hasonló véleménnyel vagyok, de a Rezidenst jobban szeretem. AHS-ből nagyon szeretem Sarah Paulsont és Evan Peterst, bár ők színészek, és nem karakterek.
Zenei stílusomat úgy definiálnám, hogy "katyvasz". Ez a szó azt jelenti, hogy teljes kavarodás, kuszaság, semmiség. Rengeteg mindenkit szeretek, vannak egyslágeres csodák is, azokat a számokat is ugyanúgy szeretem, mint a harmincadik slágergyáros-remekműt. Nyitott vagyok, extrémen, minden jöhet a hörgéstől, az operáig. Akár klasszikus is. Életem egyik meghatározó énekesnője volt és most is Lady Gaga. Joanne c. albuma a kedvencem, fejből fújom az összes dalát. Sok mindenen segített keresztül. Tökéletes, egyedi, szeretnivaló, bátor. Mostanság új dalokkal nem jelentkezett, de munkásságát figyelemmel követem. Ő az egyetlen, említésre való zenészem.
Szeretek operába és színházba is járni - a mozi mellett- ha időm engedi, szeretem a művészeteket, a kultúrát, ha valami egyedi és érdekes. Támogatója vagyok az LGBT Communitynek, minden embernek, aki valamiért "más". Nagyon nyitott, és elfogadó ember vagyok, nem érdekel a rassz, a szexualitás. Instagramon szeretem látni azokat a fiatal fiúkat, lányokat, akik pl. sminkelnek, változtatnak magukon, és nem szeretem látni, hogy a társadalom ok nélkül elítéli őket. Megmutatják, hogy ők ilyenek, egyediek és bátrak. És mindenkinek azt mondom, legyen bátor! És fogadjon el másokat úgy, ahogy vannak. Próbálok nem ítélkezni, egészségügyisként ez fontos, hisz előítéletek nélkül, kezelned kell azt, akinek szüksége van rád. És én szeretnék jó lenni a hivatásomban. Próbálok barátságos lenni, mindenkit emberként kezelni. Hisz mindenkinek lehet rossz napja, fájdalma. Még a rossz embereknek is..de ha őgy érzem, ok nélkül vagyok bántva, azért nem hagyom magam. Sok mást nincs mit megosztanom veled. Remélem nem voltam nagyon unalmas és fecsegős. Szép napot, estét kívánok!