Starity

Tinistaa4life profilja

Tinistaa4life yellow  
 • Csatlakozott
 • 2016. november 03.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • Születési idő
 • november 20.
 • Kedvenc időtöltéseim
 • Zenehallgatás, sorozatnézés, illetve tánc
 • Zenei stílusom
 • Mindenfajta zenét szeretek, a klasszikustól, a rockon át a popig, kivéve a tuc-tuc zenét, és a rap-et :D
 • Imádom
 • Vámpírnaplók and Odaát 'til death+Tini,BTR+sorozatok/színészek

I think the world's going to end bloody. But it doesn't mean we shouldn't fight.

Tinistaa4life
Utoljára aktív: 2019.09.08. 14:02Státusz módosítva: 2017.09.02. 17:05

Mi újság nála?

2018.07.06. 16:04Tinistaa4life és ParkNiNeul mostantól barátok

2018.06.25. 13:01Tinistaa4life és Camilizer03 mostantól barátok

2018.03.12. 19:07Tinistaa4life új kedvence Avril Lavigne

2018.03.12. 18:06Tinistaa4life új kedvence Demi Lovato

2018.03.05. 09:09Tinistaa4life és Girl23 mostantól barátok

Bemutatkozás


≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Hello stranger!

Ha már idetévedtél, gondoltam bemutatkozom :)

No hard feelings, de nem szeretnék több személyes információt megosztani magamról, mint amennyi le van írva bal oldalt [habár szentül hiszem, hogy egy emberről nem mond többet el semmi annál, hogy kikre néz fel :)], úgyhogy legyen elég annyi, amennyit lentebb olvastok majd. Ha valami érdekel, nyugodtan rákérdezhetsz üzenetben is, nem harapok :)

Először is le szeretnék írni 'pár' sorozatot, amiket nézek, aztán jön majd csak a java, úgyhogy ezt most gyorsan lerendezem.

Still running: 13 Reasons Why, Big Little Lies, Black Mirror, Riverdale, Stranger Things, Supernatural, The 100, Timeless, Dynasty, Agents of SHIELD, Young Sheldon, Chilling Adventures of Sabrina

Haven't caught up yet: Skam, Nashville, Psych, Young Sheldon, Orange Is The New Black, The Originals

Ended: Friends With Benefits, Pretty Little Liars, Red Band Society, The Vampire Diaries, Famous In Love, Life Sentence, Friends, Dark Matter +a lot of Disney shows :D

Tudom, nincs életem :D A következő bekezdések a legfontosabb hírességekről szólnak az életemben. Nem véletlenül vannak a 'kedvenc sztárok' részben is ebben a sorrendben. :) Jó szórakozást(már ha ez annak számít :D)!

Let's get started!

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Tini Stoessel

Ő a leginspirálóbb ember, akit valaha láttam. Bár sokan utálják őt a Violetta miatt, nekem nagyon fontos szerepet játszott már azóta az életemben, amióta megláttam először képernyőn. Sose tudtam megérteni hogyan lehet őt nem szeretni. Olyan szép lány, és a hangja is elképesztő, ráadásul egy nagyon szerethető, kedves személyiség :) Mindig 100%-ot nyújt a színpadon, és igazán szereti a rajongóit. Mindig amikor szomorú vagyok, beleolvasok a könyvébe, és máris jobban leszek. Sőt, olyan szerencsés voltam, hogy eljutottam mindkét koncertjére, amiket itt adott Magyarországon, és ezekért az élményekért mind nagyon hálás vagyok :) Nagy álmom, hogy egyszer személyesen is meg tudjam köszönni mindazt, amit értem tett, habár nem is tudott róla.

 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

The SPN cast

Hiába kérnétek, nem tudnék választani közülük, a 'kedvenc sztárjaim' részben is csak random tettem be őket, nem annak a sorrendjében, hogy kit szeretek a legjobban. Jensen, Jared, és Misha. Mindhármuk sokat jelent nekem, habár simán a szüleim lehetnének :D Nagyon sokat segítettek, és még most is segítenek nekem minden egyes nap. Sokan nem értik, hogy egy-egy színész vagy énekes hogyan lehet hatással az életemre, hiszen nem is ismerem őket személyesen. Őszinte leszek, fogalmam sincs. A kisugárzásuk talán, vagy az hogy (ők is) mennyire inspiráló emberek? Amik ellen felszólalnak, vagy ahogyan bánnak a rajongókkal? Esetleg a Supernatural miatt? Valószínűleg ezek mind összevetve. De azalól nincs kétség, hogy mindegyiküket nagyon szeretem, és elképesztően hálás vagyok nekik :)

 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Selena Gomez

Nos, Selt már nagyon régóta követem, őszinén, már nem is tudom mióta. Azt hiszem amikor elindult a Varázslók a Waverly helyből, és az itt, Magyarországon, 2009 körül lehetett. Kiskoromban imádtam a videóit nézni, ahogyan a sorozatát is, Alex volt a kedvenc karakterem. Nagyon relatable személyiség számomra :D Sokan nem szeretik, főleg itt, Starityn a sok cikk miatt, de őszintén, én még mindig nagyon oda vagyok érte. Hiába, én a kedvenceimmel így vagyok, senki nem tud befolyásolni, ha róluk van szó. Azt is sokan mondják, hogy nincs semmi hangja, amiben én kissé kételkedem, mert nem hiszem, hogy az emberek amiatt hallgatnák a zenéjét, ahogyan kinéz(pedig ezt mondják jópáran), legalábbis én biztosan nem. Ez inkább ízlés kérdése. Bár bevallom, az első albumja nekem örök fav, mert inkább a pop-rock erájáért vagyok oda, de minden számát szeretem :)

 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Demi Lovato

Őszinte leszek, bár Demit is kábé olyan régóta ismerem, mint Selenát, úgy igazán beleásni magam az 'életművébe' csak '17-ben kezdtem. Igazából nem tudom hogyan, és miért, de elkezdtem, és nem bántam meg. Neki is inkább az első két albumáért vagyok oda a legjobban, de természetesen az összes számát szeretem neki is :) Tudom, hogy sokan nem szeretik azért, amiért olyan sokat beszél a mentális problémáiról, de szerintem elképesztő, hogy ezeket mind megosztja, hiszen nyilván nem jókedvből teszi. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyszer sem érzékenyültem el, miközben a Simply Complicated-et néztem. Szerintem egy elképesztően erős nő, mindazokután, amiken keresztülment. Biztos vagyok benne, hogy hosszú, és boldog élete lesz! :)

 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

Kedvenc sztárok

1 Martina Stoessel
2 Jensen Ackles
3 Jared Padalecki
4 Misha Collins
5 Selena Gomez
további kedvencek

Barátok

MiaSmile
MiaSmile

visszatérő vendég

Rebi12
Rebi12

visszatérő vendég

Galaxygirl
Galaxygirl

új tag

TinistaSwifter
TinistaSwifter

visszatérő vendég

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!