Starity

girlathome profilja

girlathome white  
  • Csatlakozott
  • 2017. február 19.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Kedvenc sztárjaim
  • Taylor Swift

I'm sorry the old Taylor can't come to the phone right now.Why? Cause she"s dead

girlathome
Utoljára aktív: 2017.10.01. 13:01Státusz módosítva: 2017.08.25. 14:02

Bemutatkozás


Figyelem! Te most éppen egy Taylor Swift rajongó profilján vagy. Ha nem szereted őt, kérlek most azonnal nyomj a jobb sarokban lévő x-re, és ha te is csak divatutáló vagy, nos, én akkor sem látlak itt szívesen.  Köszönöm a megértésed.

A nevem Anett ( a barátaim általában Bagettnek becéznek), egy kis faluban élek országunk egyik eldugott zugában. Szüleim kutyatenyésztők, emiatt sokszor utazunk kutyakiállításokra (nem kell rossz dolgokra gondolni) és egyéb eseményekre, vagy csak az egyik cukiságot adjuk át újdonsült gazdijának. Az életem teljesen hétköznapi és átlagos volt, addig, amíg évekkel ezelőtt meg nem hallottam Taylor Swift egyik dalát. Azóta az életem egy tündérmese. 

Taylor-t manapság egyre több ember utálja azért... azért mert híres.

Azért utálják őt, mert tehetséges, jószívű, kedves. Azért utálják őt, mert megkapja a megérdemelt figyelmet és jutalmat a kemény munkájáért. Utálják őt, mert nincs kivetnivaló a viselkedésében és a tetteiben. Hát engedd meg, hogy olyan dolgokról beszéljek, amiket ennek az oldalnak a cikkírói elkerülnek.  Csak azt tudják az emberek felhozni, hogy mindig az exeiről ír dalokat, de ez hazugság! Ilyet csak az állít, aki egyáltalán nem hallgatta végig Taylor egyetlen albumát se. 

 

Mondd, a te kedvenced...

... írt már dalt egy rákos kisfiúról?

... írt már dalt a rajongóinak? 

... írt már dalt a szüleiről?

... írt már dalt a családjáról? 

... írt már dalt a példaképéről?

 

... írt már dalt a születésnapjáról? 

... írt dalt a legjobb barátjának az esküvőjére? 

 

... írt már dalt egy összetört szívű ismerősének?

... írt már dalt a gyerekkoráról? 

... írt már dalt egy kötekedő újságíróról?

 

... írt már dalt egy elfeledett hírességről? 

... írt már dalt a megbocsájtásról?

... írt már dalt egy könyvről? 

... írt már dalt egy fiúról, aki vele akarta megcsalni a barátnőjét? 

Taylor Swift egy sokoldalú dalszerző, lehet hogy nem a legjobb vagy legnagyobb, de én, 17 éves fejjel az ő dalait érzem át a legjobban. Az ő dalaiba menekülök, az ő dalszövege az, amitől jobban érzem magam. Nem akar megfelelni senkinek, nem akkar ikonikus lenni. Egyszerű dolgokról ír, egyszerű emberként, egyszerűen, egyszerű embereknek.  

 "Legyél saját magad, ebben te vagy a legjobb!"- Taylor Swift   


 “Azt hiszem, számomra a szépség az őszinteség. Úgy gondolom, hogy olyan sokféleképpen lehet valaki szép. Tudod, valaki olyan vicces, hogy ez teszi gyönyörűvé, nem számít, hogyan néz ki. Vagy valaki igazán érzelmes, szeszélyes, megfontolt, és higgadt de ez teszi gyönyörűvé, mert önmagát adja. Vagy belenézel a tömegbe, és látsz valakit egy fülig érő mosollyal, és az őszinteség átjön, és szerintem ez is gyönyörűvé tehet valakit. (…) Tudod, én ha találkozom valakivel és van valami varázslatos tulajdonsága, ami felejthetetlen, ez teszi őt gyönyörűvé, akárkiről is van szó. Légy ilyen vicces, boldog, szomorú, vagy egy nehezebb időn keresztülmenő, szarkasztikus, azt hiszem, ezeken a személyiségjegyeken jön át az őszinteség, ami számomra szép.”- Taylor Swift