simplegirl. profilja

simplegirl. yellow blue red red blue white  
  • Csatlakozott
  • 2017. március 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Gal's Wonders™
  • Kedvenc sztárjaim
  • Gal Gadot Emeraude Toubia Margot Robbie Elizabeth Olsen

love, generosity & affection. we need these things more than ever today.

simplegirl.
Utoljára aktív: Tegnap, 20:53Státusz módosítva: 2018.03.15. 19:07

Bemutatkozás

 

» fanni. tizenéves. gal gadot. emeraude toubia. margot robbie. elizabeth olsen. k.j. apa. lili reinhart. hailee steinfeld. emilia clarke. wonder woman. justice league. i, tonya. suicide squad. avengers films. tattooed love. keeping up with the joneses. gal gadot films. call me by your name. lady bird. pretty little liars. riverdale. gotham. shadowhunters. teen wolf. the walking dead. life sentence. famous in love.
jimin felesége. embernémarco felesége. kitkat. haler. mixer. «
  


Nem szeretném azzal húzni az időt, hogy magamról írok, ugyanis nagyon nem szeretek írni/beszélni magamról vagy jellemezni, ezért mindjárt a kedvenceimmel kezdem és zárom is a sort. Először is kiemelnék öt csodás, meghatározó személyt az életemből: Gal Gadot, Emeraude Toubia, Margot Robbie, Elizabeth Olsen és K.J. Apa. Mindig képesek mosolyt csalni az arcomra egy fotóval, egy videóval, egy nevetéssel vagy akármivel. Az egyik legnagyobb álmom, hogy találkozzak egy emberrel a fenti nevek közül. Gal összes filmjét láttam már, ami fent volt az interneten felirattal vagy magyar nyelven. Egyszerűen elképesztő, milyen tehetséges színésznő. A Wonder Womanben és Az Igazság Ligájában nyújtott alakítását emelném ki leginkább. Az előbb említettel vált az egyik, hanem a legnagyobb példaképemmé. Az életben is egy aranyos, vicces nő, aki mindenkivel kedves, harcol azért, amit el akar érni. A rajongóival is mindig olyan kedves  a videók, képek alapján. Egyszerűen imádom. Emeraude Toubiát sajnos még csak két szerepben láttam, az egyik a Shadowhunters, a másik a Tattooed Love. Utóbbihoz feliratot sem találtam, talán a negyedét értettem a szövegnek, de azt tökéletesen láttam, hogy Emeraude egy csodás színésznő. Mégis a Shadowhunters című sorozattal nőtte ki magát az egyik, hanem a legnagyobb idolommá.  Fantasztikusan alakítja Isabelle Lightwoodot. A való életben is egy csodás személyiség, jól bánik a rajongóival, egy szóval imádom. Margot Robbie-t összesen 3 filmben láttam, ezek dátum szerint: A Wall Street farkasa, Öngyilkos Osztag és Én, Tonya. Az első filmben még nem figyeltem fel rá annyira, de az Öngyilkos Osztag megnézése után hatalmas kedvencemmé vált, az Én, Tonya pedig még csak rátett egy-két lapáttal. Fantasztikus színésznő, két különböző filmben is megállta a helyét, tervezem, hogy még több alakítását megcsodálhassam. Az Oscar-jelölésért pedig nagyon büszke vagyok rá. Róla is azt tudom mondani, mint Emeről és Galról, hogy a rajongóival is aranyos és kedves, a premiereken is mindig örömmel odamegy hozzájuk fotózkodni. Elizabeth Olsent a Bosszúállók-filmekben, a Wind River - Gyilkos nyomon-ban és az Ingrid Goes Westben láttam. A DC és a Marvel világa is nagyon közel áll hozzám, így nem kérdés, hogy a híres Bosszúállók-filmek is a kedvenceim lettek. Bár nem Skarlát Boszorkánynak volt a legnagyobb szerepe, mégis egyértelműen ő a kedvencem. Ezt követően néztem meg miatta a másik két filmet, bátran elmondhatjuk, hogy az egyik legtehetségesebb. Róla is azt mondhatom, hogy különböző szerepekben is nagyon jól teljesít. Margot és ő is az egyik legnagyobb példaképem lett a mai napra. Nagyon kedves személy az életben is. K.J. Apa. Őt még sajnos csak a Riverdale című sorozatban láttam. De Archie Andrews karakterének a megformálásával nagyon benőtte magát a szívembe, őrá tekintek az "álompasimként". Nagyon jó színész, emellett pedig nagyon helyes is. Róla is ugyanazt mondhatom, hogy aranyos a fanjaival. Imádom mind az öt személyt örökké!

GAL GADOT / EMERAUDE TOUBIA / MARGOT ROBBIE / ELIZABETH OLSEN

Szerintem az előző részben nagyjából fel is soroltam a kedvenc filmjeimet és sorozataimat, de azért leírom még egyszer: Wonder Woman, Az Igazság Ligája, Én, Tonya, Öngyilkos Osztag, Bosszúállók-filmek, Kémek a szomszédban, Gal Gadot többi filmje, Lady Bird, illetve Szólíts a neveden. Most pedig következzenek a kedvenc sorozataim: Hazug Csajok Társasága, Riverdale, Gotham, Shadowhunters,Teen Wolf, The Walking Dead, The 100, illetve Life Sentence. A két kedvenc előadóm Hailee Steinfeld és Dua Lipa, a két kedvenc együttesem pedig a Little Mix és a Fifth Harmony. Ennyi lenne a profilom, most nem szeretnék egyesével mindenről vélemény írni. Legyen szép napod!

Advertisement