Selenie profilja

Selenie yellow yellow white yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2017. augusztus 31.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Zenei stílusom
  • Fifth Harmony | Maggie Lindemann Hailee Steinfeld | Halsey | Bea Miller Sabrina Carpenter | Melanie Martinez Ariana Grande | Katherine McNamara

said that we're not lovers, we're just strangers, with the same damn hunger

Selenie
Utoljára aktív: Ma, 06:42Státusz módosítva: 2017.10.01. 21:09

Bemutatkozás


aquarius is simple cool » slytherin » i'm not just a pretty girl » sarcasm is my only defense » normal people scare me » the doctors will see you now » i'm weird, i'm a weirdo » you can't kill me » no single, no taken » waiting for my crushes or my teacher lol » she likes pizza » motherfucker, don't play with me » david john franco, marry me, please » by the way, i'm thirteen and alive for kitkat


Hey honey. Lassan négy éve, hogy ezen az oldalon rontom a levegőt, de még mindig rohadtul nem értek ahhoz, hogy magamnak tetsző profilt kreáljak, de ez van. Viszont be kell lássam, nagyon szeretem elbaszni a drága időmet ezzel, ahelyett, hogy tanulnék, mert mindjárt itt a felvételi, lol. Gondolom rájöttél, hogy idén vagyok nyolcadikos, a koromat meg csak ki tudod találni. Vízöntő csillagjegyében született emberke volnék: a horoszkópra ráaggatott tulajdonságokat pedig mintha belémégették volna. Makacs vagyok, lételemem a szabadság, tehát nem igazán tartom be a szabályokat, de mi másra valók is azok, mint hogy megszegjük őket? Bátran kiállok az igazam mellett, vállalom a tévedéseimet és a hibáimat, de mindezeket nem fogom fel sem szégyenként, sem kudarcként. Gyorsan beilleszkedek, eléggé közvetlen vagyok, viszont ahhoz, hogy titkokat osszak meg másokkal, igen sok idő kell. Szellemes és kiszámíthatatlan személyiségem van, néha már beleesek a lázadó tulajdonságba is, minden egoizmus nélkül mondhatom: izgalmas velem az élet, akárki is vagy, én sosem hagylak sem unatkozni, sem szomorkodni, és ez biztos. Szarkasztikus megjegyzéseimmel néha már az őrületbe kergetem az ismerőseimet, de én attól akadok ki, ha valaki nem ismeri a szarkazmus fogalmát. Sajnos nagyon könnyen fel lehet idegesíteni, és akkor tombolok, akár egy hurrikán. Általában flegma vagyok, de ha megkérhetlek ne keverd össze a flegmaságot a bunkósággal, köszönöm. Megvan a kellő önbizalmam, tehát igencsak magabiztos vagyok és hiszek is magamban. Tudom ki vagyok, és, hogy mit akarok! 

Mindent elmondtam magamról, amit szerettem volna, úgyhogy folytatnám is a kedvenceimmel. A sorozatok teszik ki életem negyven százalékát - a további ötvenet a kedvenc sztárjaim és karaktereim, a maradék tizet pedig más dolgok, de ez most lényegtelen. Négy olyan sorozat van, amiből az idő múlásával sem tudok kiszeretni: a Teen Wolf, a Shadowhunters, a Riverdale és a The 100. Mind a négy a legnagyobb kedvencemnek számít, és nincs konkrét sorrend köztük, viszont azt muszáj elmondanom, hogy a Teen Wolf az, ami leginkább megérintette a szívemet, egyszerűen nincs olyan sorozat, ami pótolni tudja számomra ezt a fantasztikusságot. Na de nem csak ezt a négy szériát nézem, nehogy azt higyjétek! Hatalmas kedvencem még az American Horror Story, The Walking Dead, a Game of Thrones, a Pretty Little Liars, a Skam, a Famous in Love, a From Dusk Till Dawn, a Scream, a Freakish, a Dynasty és a Soy Luna című sorozat is. Ezek azok, amiket jelenleg nézek - vagy már nem, mert vége van, csak egyszerűen lehetetlennek érzem kihagyni a listából - de számos széria szerepel még a listámon. Filmek terén szintén nem tudok kedvencet mondani, és nem is sorolnék fel sokat, csak az alábbiakat: Harry Potter - ami mindennél többet jelent számomra, Nerve, The Maze Runner, The Scorch Trials, Fantastic Beast and Where to Find Them, The Lord of The Rings, IT, Warm Bodies, Wonder Woman. Hogyha könyvekről van szó, ugyanazokat tudom felsorolni, amiket a filmeknél, de imádom a Szent Johanna Gimit is, ami nélkül soha nem szerettem volna meg az olvasást.
 
 
Sorozatokról és hasonlókról már beszéltünk, amik kimaradtak azok az emberek: ezesetben youtuberek, karakterek, shipek és természetesen a sztárok - de van egy olyan érzésem, hogy a sztároknak egy külön fejezetet kell kezdenem. Csak pár olyan youtuber van, akiket szeretnék megemlíteni. Csecse Attila, aki számomra minden videósnál többet ér, aki örök, de mégis visszatérő kedvencem, aki egyszerűen pótolhatatlan. Liza Koshy, aki női youtuberek közül abszolút a favoritom, hiszen baromira megfogott már az első perctől kezdveTovábbá: Soulshine by Andi - a legújabb kedvencem; Csizmadia Gabriella - szintén örök, szükségem van rá, de komolyan; Már megint Kitty és Chloe From The Woods, és néha meglesek még egy-két videót Ineztől vagy OwnMcKendry-től, de ennyi. Karakterekről nem szeretnék túlzottan sokat mesélni. Lydia Martin és Malia Tate, a Teen Wolf badass kis hercegnői, akik egyben az életem értelmei és a példaképeim is. A Riverdale Veronica Lodge-ja is óriási kedvencem, ahogy Octavia Blake, Raven Reyes, Commander Lexa, Betty Cooper, Clary Fray, és Violet Harmon is. Férfi karakterek szempontjából örök kedvenceim Scott McCall és Stiles Stilinski, de Jace Herondale-t még ők sem tudják túlszárnyalni. Negan, aki egyszerűen maga az isten; Archie Andrews, Bellamy Blake, Tate Langdon, és még sorolhatnám. Párosokra áttérve, az én OTP-m Stalia a Teen Wolfból és úgy érzem mindig is ők maradnak. Egyszerűen nincs cukibb náluk. Thiam, akik miatt már vagy ezerszer meghaltam (én hittem bennük).., Varchie, Clace, Violate, Rositara, Scallison és Noorhelm.
Advertisement