Starity

Harlow profilja

Harlow blue yellow white yellow  
  • Csatlakozott
  • 2018. augusztus 11.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Zenei stílusom
  • trust me, it's better than yours.
  • Kedvenc sztárjaim
  • Jeon Jeong Guk Jung Ho Seok Kim Nam Joon Kim Seok Jin Min Yoon Gi Kim Tae Hyung Park Ji Min Han Ji Sung Seo Chang Bin Bang Byung Chan Hwang Hyun Jin Lee Felix Kim Woo Jin Kim Seung Min Lee Min Ho (II) Yang Jeong In Eminem Sadie Sink Tom Holland David Harbour Zendaya Noah Schnapp Millie Bobby Brown Caleb McLaughlin

i wanna get old in your hoodie

Harlow
Utoljára aktív: Ma, 08:41Státusz módosítva: Tegnapelőtt, 17:28

Bemutatkozás  

girl × 18 × taurus × infp × phlegmatic and sarcastic × daydreamer × happy af × addicted to stranger things × kpop since 2012 × bts, stray kids, ateez, nct × marvel, prison break × kdramas × healthy life × sleeping × coffee × great wine × psychologist wannabe × traveller × weirdo × likes huge hoodies × rock and punk music × hard to get × romantic × often confused × bullet journal × vegan recipes *still isn't vegan at all* × photographer × calm and sensitive × maybe a kind of overthinker × balanced and happy.

-,' boiz ,'-  -,' life ,'- -,' bbies ,'-


 


» sziasztok. egy 18 éves, fővárosi leányzó volnék. ahogy fentebb már láthattad, introvertált személyiség vagyok, szeretek egyedül lenni, és elmerülni a gondolataimban. idén végeztem a gimivel is, és hála a pontjaimnak, a következő tanévet egy budapesti egyetem pszichológia szakán kezdhetem meg. ebből egyértelmű, hogy nagyon vonz a pszichológia, az emberek és a gondolataik, problémáik. kevés dologban tartom igazán jónak magam, de az biztos, hogy nagyon empatikus és jó hallgatóság vagyok. ha minden jól megy, és kitartok a jelenlegi elképzelésem mellett, kriminológiára szeretnék majd szakosodni, de ez még erősen a jövő muzsikája. (: 

» ahogy azt már korábban említettem, meglehetősen zárkózott ember vagyok, a szűk baráti társaságomon és a családomon kívül kevesek közelében érzem magam komfortosan. épp ezért nagyon ritka, hogy én nyitok valaki felé, inkább megvárom, amíg valaki viszontszimpatizál velem. ebből is adódik, hogy a barátaim száma korlátozott, illetve a szüleimen kívül csak kevesekben bízom meg igazán. éppen ezért itt az oldalon sem áll szándékomban barátkozni. egyetlen, az oldalon megismert barátom ő, lessetek be hozzá, és szeressétek, mert egy tündér.

» az érettségi időszak befejeztével olyan mennyiségű szabadidő szakadt a nyakamba, amivel hirtelen nem tudtam mit kezdeni. így a rendelkezésre álló időt megpróbáltam a régi, megszokott tevékenységeken kívül mással is kitölteni. így tehát amikor épp nincs mit kezdenem magammal, sokat olvasok, nyelveket tanulok, sorozatokat nézek vagy csak szimplán beszélgetek, illetve ha lehetőségem van rá, utazok is. igyekszem kilépni a komfortzónámból, tanulom kifejezni az érzéseimet és a gondolataimat, illetve minél több új dolgot kipróbálni. szerencsére mindezekhez a társaságom is megvan, így ha utazhatnékom van, nem egyedül veszem a nyakamba a világot, és mindig van valaki, aki nyitott egy kávézásra és órákon át tartó beszélgetésre. továbbá szeretek új dolgokat megismerni, minden érdekel és nagyon sok minden le tud kötni. szívesen vezetek bullet journal-t, ápolom a növényeim itthon, vagy mozdulok ki a szeretteimmel. rajongom a fényképészetért, imádok embereket is és állatokat is lencsevégre kapni. azt hiszem, eljutottam odáig az évek folyamán, hogy ehhez minimális tehetséget is mutatok. 

» néhány szót ejtenék a kedvenceimről is, hiszen ezeken keresztül vezet az út az én szívemhez...mint már korábban említettem, nagyon szeretek olvasni. a kedvenc könyveim majdnem mind a fantasy műfajból kerülnek ki, de nagyon szeretem az ismeretterjesztő műveket, a görög mitológiát és a romantikus regényeket is, illetve olykor, ha a hangulatom úgy hozza, nem vetem meg a horrort sem. nagy kedvencem a méltán elismert Harry Potter sorozat, a Percy Jackson széria, illetve kedvelem Stephen King alkotói stílusát, és igen, mind a mai napig néha újraolvasom a Szent Johanna Gimi valamelyik részét. filmek terén nem vagyok nagy igényű, bár tény, hogy az általam kedvelt művek egy részét szinte senki nem ismeri. azon túl, hogy hatalmas Marvel és DC fanatikus vagyok, őszintén tudom értékelni az angol humort, az Olsen banda filmsorozat és a Vissza a jövőbe az örök moodom, és gyakran nézek fekete fehér magyar filmeket, vagy későbbi művészfilmeket is. sok sorozatot is nézek, különböző műfajokban, különböző nyelveken. legnagyobb kedvencem, a lelkem szebbik fele a Stranger Things széria, ami nélkül szerintem már a lét is fájna, annyira a szívemhez nőtt a történet, a stáb, minden. ezen kívül nagyon szeretem még a BBC Sherlock sorozatát, a Szökést, valamint a koreai drámákat és vígjátékokat, illetve olykor meglepően ki tudnak kapcsolni a szitkomok, mint például az Agymenők vagy az örök klasszikus Jóbarátok. 


 

» vélhetően ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül, de az összes kedvencem közül a legnagyobb szerepet a zene játsza az életemben. lassan ki lehet mondani, hogy teljes mértékben függök eme művészeti ágtól, mind lelkileg, mind fizikailag. rengeteg, de tényleg rengeteg műfajt szeretek és értékelek, bármit meghallgatok, és mindenre nyitott vagyok. a kedvenc műfajom, a leginkább meghatározza a spotify lejátszási listáimat, valamint a hétköznapjaimat, is az bizony a kpop. tudom, lassan az a fiatal tini számít furának, aki nem akar Koreába költözni az oppájához, de az én esetemben ennél azért többről van szó: ezzel a műfajjal nőttem fel. 11 éves korom óta, azaz PSY közismert lovacskázós nótája óta része az életemnek a koreai pop zene, a történelmi sorozataik pedig ovis korom óta meghatároznak. rengeteg előadót szerettem meg ez alatt az idő alatt, és bár mostanában nincs sok időm annyira beleásni magam a friss hírekbe, mint régen tettem, de igyekszem képben maradni. a szemem előtt hullanak szét a kedvenc bandáim, akiknek a zenéjén felnőttem, minden átalakul...talán ezért sem követem már annyira a friss híreket és az újonnan debütáló bandákat. én lélekben még 2015-'16-ban járok. első kedvenc lánybandám az SNSD volt, utánuk nem sokkal ismertem meg Hyuna által a 4Minute munkásságát is. Taeyeon volt az első női biasom, nagyon szerettem a hangját, a megjelenését, minden mozdulatát. a fiú bandákat kicsit később ismertem meg, az első kedvencem az EXO volt, Baekhyun pedig a lelkem szebbik felévé avanzsált nagyon rövid időn belül. azóta számtalan másik kedvencem is lett, az ultimate bandám már négy éve a BTS, ultimate biasom pedig Jungkook. mivel a zene az életem egyik legmeghatározóbb része, így a pénzt sem sajnálom, ha arról van szó, hogy megnézhetem egy kedvencem élőben. ennek eredménye képpen voltam már három budapesti és két berlini koncerten, így láthattam élőben a 24K-t, a The Rose-t, az ATEEZ-t, valamint a BTS-t és a Stray Kids-t. életem legnagyobb élményei közé tartoznak ezek a koncertek. a műfajnak hála csodás barátokra tehettem szert, napi motivációt adott, elfogadóbbá és nyitottabbá váltam általa. egyszóval, sok mindent köszönhetek a kpop-nak.

⇒ néhány kedvenc előadóm, abban a sorrendben, ahogy az eszembe jutottak:

bts [ot7, jungkook] × blackpink [jennie] × red velvet [yeri, wendy] × stray kids [ot9, jisung] × ateez [yeosang]× twice [sana, jihyo, dahyun] × mamamoo [hwasa] × exo [baekhyun, suho, chen] × wayv [ten, hendery] × nct dream [jeno] × nct 127 × nct u × seventeen [woozi] × monsta x × pentagon [jinho] × lee hi × jessi × hyuna × (g)i-dle [soyeon, yuqi] × day6 × bigbang × exid × a.c.e × chen × boa × shinee × the boyz × ikon × cl × clc × eric nam × got7 × henry × shaun × i.o.i × wanna one × itzy [ot5] × iu × jay park × kard × kim min seung × mobb × n.flying × psy × the rose × sf9 × somi × super junior × sunmi × suran × txt × winner × bewhy × dean × zico × etc.

» ahogy azt fentebb már említettem, nem a kpop az egyetlen műfaj, amit hallgatok. számtalan különböző zene található meg a lejátszási listá(i)mon, így például pop, rock, punk, hiphop, rnb, rap és komoly zene is van a tarsolyomban, ha valaki igényelné. hogy épp aktuálisan mit hallgatok, azt mindig az adott pillanatban érvényesülő hangulatom határozza meg. a zene segít levezetnem a stresszt, gondolkodnom és mélységekben megérteni magam. kedvenc nyugati előadóim között találhatóak egészen mai és múlt századbeli művészek is, egyáltalán nincs rendszer vagy logika abban, hogy kiket szeretek vagy kiket nem.

néhány kedvenc, a teljesség igénye nélkül:

ramones × billie eilish × ariana grande × eminem × cardi b × charlie puth × the beatles × the blues brothers × khalid × taylor swift × one direction × shawn mendes × 5sos × the chainsmokers × dnce × jonas brothers × maroon5 × red hot chili peppers × andy black × ed sheeran × halsey × imagine dragons × travis scott × cutting crew × etc.

köszönöm szépen, ha idáig eljutottál az olvasással.

 

» mostmár nem akarom sokáig húzni, hiszen a profilom végére értünk. már csak pár információ van hátra, amiket úgy hiszem, érdemes elmondanom, ha nem akarunk konfrontálódni a közeljövőben. az egyik ilyen, hogy nagyon szépen kérlek, ne másolj a profilomról. a szöveg egy az egyben az én szellemi termékem, és triviálisnak tűnhet, de volt már vitám olyannal, aki egy az egyben átmásolta az én bemutatkozásom a saját oldalára. tehát ha lehet, ezt hanyagoljuk. a képek 90%-ban szintén a saját szerkesztéseim, úgyhogy ha egy mód van rá, ezeket se bitorold el a nélkül, hogy én tudnék róla. 

» nem véletlenül nem lehet egy ideje barátnak jelölni, ugyanis nem barátkozom. ha szavazol, és ezt megírod az üzenőfalamra, mindenképpen viszonzom, maximum nem írom meg, mert lusta vagyok, és nem mellesleg egy genyó. néha magamtól is szavazok emberekre, de ez soha nem azért történik, hogy a magam szavazatait gyarapítsam, hanem mert őszinte a szimpátiám a másik ember iránt.

» az adatlapjaimat nem cserélem és nem tervezek tőlük megválni. sok negatív tapasztalatom van az adatlapokkal való üzletelések terén, szóval mostanában már keveset "boltolok", inkább a szerkesztő nélküli adatlapokat keresek, velük nincs kavarás. persze előfordul, hogy ha valaki megválik egy lapjától, amit én szerkesztenék, akkor arra lecsapok. őszintén élvezem a bíbelődést ezekkel az adatlapokkal, szóval ha ne adj Isten megválnál egytől, és az illető megtalálható a kedvenceim között, vagy beleillhet az érdeklődési körömbe, írj bizalommal, mert szívesen átveszem. (:

további kellemes napot! harlow voltam.

Barátok

BarbieFan
BarbieFan

asshole™

Gureka10
Gureka10

hellevator