Starity

kaz. profilja

kaz.  
  • Statisztika
  • 28 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 2 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2019. augusztus 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag
  • Születési idő
  • szeptember 19.
  • Lakhely
  • Egyesült Királyság (Nagy-Britannia)

though your beginnings may be humble, may the end be prosperous.

kaz.
Utoljára aktív: 2022.07.23. 23:11Státusz módosítva: 2019.08.22. 19:07

Bemutatkozás

Üdv! 

Nem akarok túl sokat ideírni, csak azért teszem, hogy ne egy lebegő avatar legyek. 

Régebbről megmaradt barátaim Lilinek hívnak, viszont azok, akik az elmúlt pár évben ismertek meg, Kaz-nak hívnak ("káz", de rövden kell mondani az á-t). Nekem mindegy végülis. 20-as éveim elejét járom egyébként.

Londonban élek jelenleg már 7 éve, de nem kolbászból van a kerítés itt sem, úgyhogy minnél hamarabb húznék valahova máshova. Jelenleg egyetemre járok, már csak pár hónap, és lediplomázok. Filmproducer szeretnék lenni (többek között). 

Ezer érdeklődési köröm van, elég kreatív és szabad lélek vagyok. Nem szeretek túl sokáig ugyanúgy élni, kifejezetten idegesít, amikor monotonon ismétlődik minden. Millió dolog van, amit szeretnék csinálni az életemben. Itt van pár dolog, amivel szeretem szabadidőmet tölteni:

Filmeket készíteni, verseket írni, könyvet írni, olvasni, táncolni, festeni*, rajzolni, animálni, kötni*, horgolni*, fotózni, utazni és világot látni* (már utaztam sokat, de nem eleget), közösségi profilokat menedzselni*, meditálni, spirituálisan fejlődni, természetben lenni, állatokat simogatni, zenét hallgatni, tarot kártyát olvasni, őrangyalaimmal kommunikálni, videojátékokat játszani, más szemszögekről tanulni, bővíteni tudásomat, barátokkal lenni, új emberekkel találkozni (pedig INFP vagyok... azaz introvertált). 

Néhány ezek közül már megvalósítás alatt van, van amit még csak tervezek (*-gal jelölve). 

Elég nyitott személyiség vagyok, és szeretek kipróbálni dolgokat. A "nyitott" szó azt is jelenti, hogy elfogadok minden fajt, szexualitást, nemet, képességet stb, és nagy hírdetője vagyok az egyenjogúságnak. Szerintem mindenkinek joga van a boldogsághoz, ha senkit nem bánt. Feminista vagyok, és ha te nem vagy az, jobb, ha elkerüljük egymást a béke érdekében.

És hát miért is vagyok itt (a starity-n)?

Az az igazság, hogy 10 éve regisztráltam ide először, és régen nagyon szerettem az itteni közösséget. Azóta már kétszer is megbántam nevem persze (nem árulom el, szerintem elég kringé mindkettő...), és ezért csináltam ezt a fiókot. A felhasználóneveim mellett persze hozzászólásaim és sztár véleményeim is megbántam, úgyhogy kellett egy kis márkaváltás (rebranding, nehéz elmagyarázni). Szeretek azért olvasgatni és megnézni, hogy az emberek mit gondolnak egyes témákról vagy emberekről és szeretem az én véleményemet is elmondani. Már kevésbé szól nekem a starity a barátkozásról, szavazatgyűjtésről vagy fórumon lógásról, inkább az olvasás és kommentelés az, amiért be szoktam jelentkezni fiókomba.

Nem igazán vagyok egy rosszindulatú személy, de amikor valaki egy tahó, azt nem bírom. Mindenkinek joga van saját véleményt alkotni dolgokról, de azt nem bírom elnézni, amikor valaki bőrszíne, szexualitása, neme, rokkantsága/betegsége, családi háttere és egyéb másik faktorok miatt van megtámadva és bántva. 

Valószínűleg empátiám onnan ered, hogy suliban csúfoltak szarságok miatt (gonoszak tudnak lenni a gyerekek na...) és mert sokáig meg akartam felelni embereknek. Ez már a múlté.

Szóval ez vagyok én. Ha szeretnél beszélgetni, írj rám vagy az üzenőfalamra. Igaz, nem sokat járok ide, de amikor bejelentkezek, szívesen társalgok, már ha nem vagy bunkó vagy nem támadsz le hülyeségekkel - megy a tiltás olyankor, mert nincs kedvem a negativitásra. De ha valamiről kultúráltan szeretnél beszélni, még ha el is tér véleményünk, az olyanokra vevő vagyok. Ahogy már mondtam, szeretem megtudni mások véleményét és más szemszögekből látni a világot, ami végülis segíthet nekem a fejlődésben. Kötekedésre és társaira nincs szükségem és nem tartok igényt rá. A lényeg, hogy nyitott vagyok normális beszélgetésekre. Tudom, milyen a magyar mentalitás sajnos (életem során nem csak Magyarországon, de itt az Egyesült Királyságban is megtapasztaltam), sokan idióták és hátba döfnek, meg hazudoznak, de én az ilyesmire nem vagyok kíváncsi. Csak a jó rezgésű embereknek van helye életemben. <3

Ennyi szerintem elég rólam, szóval akkor...

Köszönöm, ha ezt elolvastad, és legyen szép napod. :)

 

(Látszik, hogy szeretek írni... Ez is jó hosszú lett. Lol)