Starity

Kang Dong Ho adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. június 28. 10:55 #1
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12492
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Szombat estig ide jöhetnek az életrajzok.
2013. június 28. 20:30 #2
- törölt felhasználó -    
Amit tudni kell róla
Kang Dong Ho vagy művésznevén Baek Ho 2012. márciusában debütált a Pledis Entertainment újonnan indított fiú csapatával a NU’EST-el. Az öt tagú csapatban Baek Ho, mint fő énekes van jelen. Valamint 2012-ben, mint színész is debütálását tette a Jeon Woo Chi nevezetű történelmi sorozatban.

Életrajz

Kezdetek
Kang Dong Ho 1995. július 21-én született a Dél-Koreában található Jeju-szigeten. Családját tekintve szülein kívül egy fiatalabb testvére van.

Baek Ho a Pledis-nél, mint gyakornok fogott hozzá karrier építésének 2011-ben a NU’EST debütálása előtt pedig a cég folyamatosan kezdte őket bevezetni a munkálatokba, ennek következtében gyakornoki ideje alatt kapott egy kisebb szerepet az After School nevezetű lánycsapat május 17-én megjelenő Play Your Love című videójában, ahol Baek Ho képezte a lányok szerelmét. Valamint még némi szerepben feltűnt immáron a csapat többi tagjával együtt a Son Dam Bi és az After School alkotta Heppy Pledis projektben, továbbá pedig az After School egyik alegységének az AS Blue – Wonder Boy klipjében is felfedezhetők a fiúk, de csak, mint háttér táncosok.
A sok háttérmunka végül meghozta a gyümölcsét és 2012. márciusában Baek Ho debütált, mint a NU’EST tagja, ahol fő énekesi posztot tölt be.

További munkái
A csapat a háttér munkát később a 2012. május 8-án megjelenő Hello Venus debütáló számában a Venus-ban is folytatta, valamint az Orange Caramel december 12-én megjelent Dashing Through The Snow In High Heels című klipjében nem csak szerepeltek, de némi vokál részt is kaptak.

2012-ben pedig megkapta első kisebb színészi szerepét is a Jeon Woo Chi című történelmi sorozatban, ahol egy kisebb mellékszereplőt Jang Won-t alakítja.

Érdekesség:
~ Dong Ho-nak az After School egyik tagja UEE adta a Baek Ho becenevet.
~ Rendszeresen űzi a Kumdo modern koreai harcművészetet, mely a japán kendo koreai megfelelője.
~ Remekül tud zongorázni.
~ Igen közeli barátságban van a Hello Venus egyik tagjával Lime-al, aki egy rádió műsorban elismerte, hogy kedveli Baek Ho-t.
~ Első csókját a Sistar-es Hyorin-tól szeretné.
~ Imádja utánozni a B.A.P-ből jól ismert Bang Yong Guk-ot.
~ Ideális típusként az Exid-ból ismert Hani-t jelölte meg.
~ A csapatból őt lehet a legnehezebben felkelteni.

Karrier --> NU’EST

Név, első megjelenés és hivatalos debütálás
A csapat neve a New Established Style and Tempo rövidítése, mellyel a Pledis azt kívánja üzenni első fiú csapatával, hogy egy új stílust és zene irányzatot hivatottak megteremteni ezáltal.

Debütálásuk előtti első megjelenésük a 2011. december 29-én az SBS által megtartott Gayo Daejun év végi zenei rendezvényen volt, ahol rögtön az After School után bemutatták tánc tudásuk.
Ezt követően 2012. január 16-án JR felfedésével elkezdődött a csapat tagok felfedése, majd ezek után folyamatosan húzták le a leplet a csapat tagok további kilétéről és persze az ilyenkor szokásos alapadatokra is fény derült.

Debütálásuk végül március 14.én történt meg Face című dalukkal, mely a svéd dalszerző Daniel Bergman által íródott. A dallal a cég az iskolán belül történő erőszakra és megfélemlítésre akarta felhívni a figyelmet, valamint a klipben a csapat hivatalos színére a rózsaszínre is igen nagy hangsúlyt fektetnek. Persze a csapat hivatalos debütálása a megszokott módon egy nappal később az Mnet! M! Countdown showjában történt meg.

Március 19-én pedig felfedték a csapat első showját Making of a Star: NU’EST, Landing Operation címmel, melynek keretein belül a csapat Dél-Koreán belül több várost is meglátogattak rajongó gyűjtés céljából.

Július elsején a cég kijelentette, hogy a csapat nemsokára kiadja első mini albumát, melyet végül július 11-én Action címmel piacra is bocsátottak. Az album megjelenése előtt egy nappal pedig második videó klipjük az Action is napvilágot látott.

A csapat külföldi terjeszkedés és további hazai megjelenéseik
2012. augusztus 11-én a csapat megtartotta első rajongó találkozóját Thaiföld fővárosában Bangkokban a SiamPavalai színházban.
A következő napon 12-én pedig megjelent a Not Over You című harmadik kislemezükhöz készült klip, ennek okán pedig neki álltak a hazai promócióknak.

Augusztus 24-én egy k-pop fesztivál keretén belül feltűntek Sydneyben valamint október 13-án a KCON keretein belül Los Angelesben is felléptek.
Két nappal később október 15-én pedig megjelent negyedik kislemezükhöz a Sandy-hez készült videó is, így újabb hazai reklámok következtek.

November 21-én a Malajziába megtartott SHOUT! Díjátadón, mint a Face, mind az Action dalukért díjat vehettek át.
December 9-én pedig egy kisebb tevékenység erejéig Japánba is elutazott a csapat.

2013: Hello és második mini album
2013. január 10-én a Pledis kiadott egy közleményt melyben a csapat februári visszatéréséről beszélt. Végül különböző teaser képek és videók után február 12-én megjelent a csapat ötödik kislemeze Hello címmel, majd egy nappal később az album is megjelent ugyancsak Hello címmel.

Diszkográfia – NU’EST

Mini albumok
~ Action /2012.07.11./
~ Hello /2013.02.13./

Egységes kislemezek
~ Face /2012.03.14./

Kislemezek
~ Face /2012/
~ Not Over You /2012/
~ Sandy /2012/
~ Hello /2013/

Együtt működések
~ Dashing Through the Snow in High Heels (feat. Orange Caramel) /2012/


Filmográfia

Showműsorok
2012
~ Making of Star: NU’EST, Landing Operation
~ NU’EST L.O.Λ.E Story
~ SBS MTV KPOP (24-54-ig epizód)
2013
~ NU'EST L.O.Λ.E. Story 2
~ SBS MTV Diary with Hello Venus

Sorozatok
2012-2013
~ Jeon Woo Chi

Videó klipekben történő megjelenései
~ After School – Play Úr Love /2011/
~ Happy Pledis – Love Letter /2011/
~ AS Blue – Wonder Boy /2011/
~ Hello Venus – Venus /2012/
2 felhasználónak tetszik: Glamster, Betti90
2013. június 29. 23:01 #3
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12492
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Itt az egyetlen pályázó Gomnana kapja a lapot, gratula taps.gif

Lapátadás vasárnap.
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!