Starity

Adam Levine Adatlap Pályázat!

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. január 22. 12:47 #1
- törölt felhasználó -    
Szombat estig jöhetnek az életrajzok! Remélem mondanom sem kell, hogy értelmes, nem webfordítós és nem másolt életrajzokat várunk!
Több életrajz esetén szombaton este lezárás, majd vasárnap estig lehet szavazni az arra kijelölt tagoknak és a pályázóknak. Ne kampányoljatok másoknál, hogy direkt rátok szavazzanak! Mindenki arra az életrajzra szavazzon, amelyik szerinte megfelelő.
A pályázaton nyert lapokat sem lehet 3 hónapig cserélni!
5 felhasználónak tetszik: Suzie, lucymharding, FruFruChan, ScreamQueens, LeerdammerGirl
2017. január 26. 16:30 #2
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 6162
Csatolások: 3306
Azonosító: 234699
Offline offline
Köszönöm a lehetőséget! laugh.gif meghajolo.gif (az élezrajzhoz tartoznak képek is -tetoválásokhoz, hajstílushoz-, de sajnos nem áll módomban, hogy beillesszem őket, gépemmel lehet valami baj. Ha szükséges, ide tudom linkelni őket, de talán is annyira fontos. Valamint a filmográfia hosszabbra sikeredett, mert rengeteg dalát használták fel filmekhez, ígyhát amit tudtam, kiírtam az imdb-ről) smileeee.gif
Profilképe

Amit tudni kell róla:

Adam Levine többszörös Grammy-díjas amerikai énekes, zeneszerző. Karrerje kezdetén a Kara’s Flowers zenakar tagja volt. A banda sorozatos kudarcai után barátaival megalapították a Maroon 5-öt, mely napjaink egyik legsikeresebb zenekara. Dalaik több millió megtekintéssel büszkélkedhetnek.

Korai évek:

Adam Noah Levine néven látta meg a napvilágot Los Angeles-ben, Kaliforniában, 1979. március 18-án. Édesapja, Fred Levine az M. Fredric kiskereskedelmi lánc megalkotója, édesanyja, Patsy Levine (lánykori nevén Noah) felvételi tanácsadással foglalkozik. Két fivére van, Michael és Sam, valamint egy mostohanővére, Julia. A szülők elváltak, mikor Adam még csak hét éves volt. Két nagybátja van, Timothy Noah író, valamint Peter Noah, aki producerként és írónként is tevékenykedik. Unokaöccse, Jordan Levine közgazdász. Gyermekkorában a hét napjait hol édesapjánál, hol pedig édesanyjánál töltötte. Szülei válása nagyon megviselte a fiút, terápiára kellett járnia. Elmondása szerint hangos sírásban tört ki a hír hallatán, s nem tudta megérteni, miért döntöttek így szülei. Később azonban sikerült feldolgoznia a válásukat.

Adam családja, bár nem éppen zenével foglalkozik, az énekes szerint zenei beállítottságú. Említette többek között édesanyja példaképeit - Simont és Garfunkelt, Fleetwood-ot és természetesen a Beatles zenekart, utóbbi meghatározó volt életében, neveltetésében. Zene iránti érdeklődése tíz éves korában mutatkozott meg. Így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: „Felkaptam a gitárt, és teljesen megőrjített. Ennyi az egész, ez az, amit csináltam”. Első szakmai koncertjét 12 éves korában adta, ám kissé ideges volt a közönség előtt. Hatást gyakorolt rá számos előadó és zenekar, többek között a már említett The Beatles, az Alice in Chains, a The Police, The Who, a Pearl Jam, Bob Marley, Bill Withers, Al Green, Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince és Marvin Gaye. Zenei sokszínűségét sem rejti véka alá. „Mindenféle zenét szeretek … még a legnyálasabb popdal is lehet a legjobb dolog a világon” - nyilatkozta a Billboard-nak.
A Brentwood iskolában ismerte meg későbbi bandatagjait, Jesse Carmichael-t és Mickey Madden-t. Zenei érdekeltségeit magával vitte a főiskolába is, ahol elmondása szerint igazi „kis lázadó” volt. Így nyilatkozott: „Semmit nem akartam megcsinálni, amit akartak tőlem, nem érdekelt, amire tanítottak. A zene elvette az eszem.”

Serdülőkorában hallucinogén drogokhoz nyúlt. A Q magazinnak adott interjúban elárulta, mindez arra kényszerítette, hogy „komolyan nézzen magára”. A Jimmy Kimmel Live! műsorban azt is bevallotta, az Ambien drog kipróbálása után hagyott fel végleg a szerekkel, ugyanis e drog hatására vagy egy óráig öntudatlan állapotba került.

Vallás:

Adam édesapja, valamint nagyapja anyai ágról zsidó vallású. Mindez nagyanyjától ered, aki skót és német származású protestáns volt. Adam saját magát is zsidónak tartja, ám elutasítja a valláshoz tartozó szellemi gyakorlatokat.

Zenei karrierje:

Kara’s Flowers:

A négy fősikolás barát - Mickey Madden, Adam, Ryan Dusick és Jesse Carmichael 1995 szeptemberében alapították meg a Kara’s Flowers elnevezésű bandát. Eleinte csak kisebb fellépéseik voltak egy nightclubban Hollywoodban (Whisky a Go Go), ahol Adam a  gitáros és a vokalista szerepét is betöltötte. A zenekart Tommy Allen producer fedezte fel, még 1997-ben, egy tengerparti fellépés keretein belül, Malibuban. Társa, John DeNicola közreműködésével egy 11 számos albumot készített a bandával. Első albumuk neve a The Fourth World lett. Szintén ezévben a zenekarnak lehetősége nyílt egy drámasorozatban szerepelni, mégpedig a Beverly Hills, 90210-ben. A magas elvárások ellenére albumuk nem ért el kiemelkedő sikert, hiába sikerült 5000 másolatot eladniuk. Számuk, a Soap Disco csúfosan megbukott. Sokan úgy gondták, a bandának nincs komolyabb jövője. A banda végül látva albumuk sikertelenségét, feloszlott. Később Adam úgy nyilatkozott, a Kara’s Flowers csak egy kezdés volt, ami segítette feljebb mászni azon a bizonyos falon. „Gyorsan kellett felvennünk a dalokat, gyorsan kellett kiadni. [...] Nem volt turnéra sem lehetőség. Egyszerűen nem működött.”

Maroon 5:

A Kara’s Flowers feloszlása után Adam barátjával, Jesse Carmichaellel elhagyta Los Angelest, hogy New Yorkban folytathassa tanulmányait. Elmondása szerint ez volt az az időszak, amikor érdeklődni kezdett a hip-hop és az R&B stílus iránt. Tanulmányaik után úgy döntöttek, újraegyesítik bandájukat Mickey Maddennel és Ryan Dusickkel. Kezdetben sok zenei stílussal kísérleteztek, többek között a country-val, valamint a folkkal, míg végül az úgynevezett groove-based zenei stílus mellett öntöttek (a groove magyarul barázdát jelent a lemezen). Adam azt is elárulta, nem szerettek volna tipikus rock & roll banda lenni, ezért válsztották végül a fentebb említett stílust.

Első demójuk után kerülhettek az Octone Records-hoz. Ben Berkman (aki az Octone Rec. tagja) tanácsára vették fel a bandába az ötödik tagot, James Valentine-t. Ettől kezdve nevük a Maroon 5. Valentine szerepe a gitározás lett, s egy interjú keretein belül elárulta, hogy Adam azt szerette volna, ha félénknek tűnne a színpadon, s maga a gitáros szabadítaná fel úgymond őt, az énekest.

Songs About Jane és a Grammy-díjak (2002-2006)

Ezidőtájt Adam írói asszisztensként is tevékenykedett a CBS tévéműsorában, a Judging Amy-ben, melynek producere, Barbara Hall családja jóbarátja. Lehetősége nyílt dalokat írni exbarátnőjéről, Jane-ről. Ezek a szerzemények 2002 júniusában debütáló albumukba, a Songs About Jane-be kerültek. A lemez kiemelkedően sikeres lett, közel 10 millió példányt sikerült eladniuk, ezért 2004 tizedik legjobban eladott albuma lett. Több országban lett először arany-, majd platina-, végül pedig tripa platinalemez. A 2005-ös évben Adam megkapta élete első Grammy-díját, a legjobb új előadónak titulálták. A következő évben szintén egy Grammy-t zsebelhetett be, mégpedig a legjobb pop alkotásért, mely ezesetben a “This Love” dala lett.

Később a dobost, Ryan Dusick-et Matt Flynn váltotta fel, ugyanis Ryan-nek gerincfájdalmai voltak.

It Won’t Be Soon Before Long (2007)

2007 májusában jelent meg a banda új albuma, az It Won’t Be Soon Before Long, amely rögtön a Billboard 200-as lista csúcsán kezdett. Az első héten közel félmilliót adtak el a lemezből, és a világ több országában is platinalemez lett. Debütálása után, 2007 kora júniusában, egy kisebb turnéra indultak, felléptek Bostonban, San Franciscóban, Minneapolisben, Miamiban és New Yorkban. Az album és három dal róla (“Makes Me Wonder”, Won’t Go Home Without You” és “If I Never See Your Face Again”) is Grammy-jelölt lett, ám ebből csak a “Makes Me Wonder” dal nyerte el a díjat.

Később világkörüli turnéra is indultak. Így jutottak el Svájcba, ahol 2009-ben kezdtek el dolgozni Robert John “Mutt” Lange producerrel. Adam elmondása szerint Lange olyan keményen dolgoztatta, mint még soha senki.

Hands All Over és a Moves Like Jagger (2010-2012)

A 2010-es évben debütált a Maroon 5 harmadik stúdióalbuma, a Hands All Over. Ezen a lemezen kapott helyett a “Moves Like Jagger” c. szerzemény (Christina Aguilera közreműködésével), mely az énekes szerint az eléggé rizikós dalok közé tartozott. Aggodalomra azonban semmi ok nem volt, ugyanis a dal világsiker lett, 2011-ben a kilencedik legjobban eladott dallá vált, közel nyolc és félmillió példányban kelt el. A 2012-es évben pedig minden idők nyolcadik legjobban eladott dala lett. Levine később úgy említette, mint a dal, amely „totálisan felélénkítette a bandát”.

Overexposed & turnék (2012-2013)

A Moves Like Jagger számuk után volt az első alkalom, hogy nem saját maguk írták meg dalaikat. Következő albumuk neve az Overexposed lett (ami magyarul annyit tesz, hogy túlexponált). Egy interjúban azt nyilatkozta, hogy nagyon kettős viszonyban áll ezzel a lemezzel; végül beismerte, inkább szereti, mintsem utálja. Az albumon szereplő első dal, a “Payphone” meghozta a zenekar számára a második Grammy-díjat “Legjobb Pop Dal” kategóriában, valamint a legjobb pop (duó/csoportos) előadásért járó díjat is. Újabb turnéra indultak a 2012-es és 2013-as szezonban, mely turné címe albumukhoz híven az Overexposed Tour nevet kapta. Ezután jelen lehettek a 12th Annual Honda Civic Tour-on is a Voice tehetségkutató versenyzőjével, Tony Luccával.

Ötödik album és a Sugar sikere (2014-2015)

2014-ben a Maroon 5 megjelentette legújabb stúdióalbumát, a V-t, Ryan Tedder és Max Martin közreműködésével. Ugyanazt a bevált módszert használták a dalíráshoz, mint előző albumuknál, az Overexposed-nél. Az lemezről összesen 14 daluk jelent meg. Az “Animals” című dal kisfilmje eléggé megosztó lett a közönség körében a pikáns jelenetek és a vér miatt. Óriási sikernek számít azonban, hogy az albumon szereplő esküvői témájú dal, a 2015-ben megjelent “Sugar” elérte az 1,5 milliárdos megtekintést és az 5 millió lájkot a legnagyobb videómegosztón. Az album több országaban lett arany- és platinalemez. Jelölést kapott a Billboard 200-as listáján is.

A sikeren felbuzdulva 2015-ben ismét útnak indult a banda a Maroon 5 World Tour keretein belül; néhány megálló említés gyanánt: Dallas, New York, London, Párizs, Amszterdam, Barcelona, München, Hong Kong, Bangkok, Melbourne, Sydney, Mexikóváros (összesen 37 város).

Don’t Wanna Know (2016-jelenleg)

Legújabb számuk a “Don’t Wanna Know”, mely 2016 októberében debütált a 222 Records és az  Interscope Records szárnyai alatt. Klipjét a Pokemon GO videójáték ihlette. A dal előadásra került élőben a 2016-os American Music Awards-on, valamint az AMA-n is, Kendrick Lamarral. A banda hivatalos volt továbbá az Ellen Show-ba, ahol szintén legújabb dalukat adták elő. 2016 októberében a szám első helyen végzett a Billboard listáján.

A zenekar jelenleg koncertezéssel tölti idejét Amerika-szerte, a megállókat a banda hivatalos weblapján találod.

Hatodik albumukat 2017-ben tervezik kiadni.

Adam zenei karrierjével kapcsolatosan rengeteg pletyka látott napvilágot, többek között az is, vajon tényleg tervez e az énekes szólókarriert. Levine későb tisztázta a dolgot, így nyilatkozott: „Soha nem lesz szólóalbum. Esetleg egy másik banda.”

Zenei közreműködések:

Adam karrierje során számos zenésszel, énekessel működött együtt. 2005-ben a Ying Yang Twins hip-hop duó segédkezett a “Live Again” dalánál. Szintén ezévben feltűnt még Kanye West albumán (Late Registration) szereplő dalban, a “Heard ‘Em Say”-ben. A refrént Levine később felhasználta “Nothing Lasts Forever” dalához, az It Won’t Be Soon Before Long albumról. Feltűnt továbbá Alicia Keys harmadik albumán, az Alicia Keys: MTV Unplugged-on is, ahol egy Rollings Stones dal (“Wild Horses”) feldolgozásában működött közre. Ezidőtájt az Octone Records-nál tevékenykedő énekes, K’naan’ segédkezett egyik dalánál (“Bang Bang”). A 2009-es évben a Slash dalát, a “Gotten”-t vette fel. 2010 februárjában egy jótékonysági dalt énekelt el 80 énekessel együtt, a “We Are the World 25 for Haiti”-t, mely a “We Are the World” átdolgozása. A 2011-es évben feltűnt a Gym Class Heroes dalában, a “Stereo Hearts”-ben. Moves Like Jagger dalukban Christina Aguilera hangja is felcsendül. Dolgozott együtt továbbá 50 Cent-tel is ("My Life"). Ez azonban csak 2012-ben jelent meg, az ismert rapper, Eminem közreműködésével. A 2015-ös évben Adam az R. City énekesduó dalában, a “Locked Away”-ben is érdekelt volt. Bandája 2016-ban debütáló dalában, a "Don’t Wanna Know"-ban Kendrick Lamarral működött közre.

TV & média:

Adamet összesen négy komikus darabban láthattuk. Elsőként 2007-ben a Saturday Night Live 33. szezonjának premierjén. Ez egy kisebb előadás volt csak, melynek címe az Iran so Far volt, s az énekes saját magát formálhatta meg Andy Samberg, Fred Armisen és Jake Gyllenhaal oldalán. Adam egy szerelmes dalt énekelt Mahmoud Ahmadinejad-nek. A 2008-as évben a Comedy Central “Night of Too Many Stars” produkciójában láthattuk. A Jimmy Kimmel Live!-ben is feltűnt, a 2008-as elnökválasztáson kellett jóváhagynia Barack Obama elnökké válását.

2013-ban ismételten a Saturday Night Live-nél vendégeskedett, ahol Kenrick Lamarral a “YOLO” c. produkcióban láthattuk, mely a You Only Live Once (Egyszer élsz) mozaikszót parodizálta. Az itt nyújtott alakítása nem tetszett igazán a bírálóknak, középszerűnek tartották.

The Voice

„Mindig úgy éreztem, az emberek úgy ismernek, mint az énekest, aki csinos lányokkal randizgatott. Üresfejű, agyoncicomázott lányokkal. Talán olyan voltam én is (A ‘bimbo’ angol kifejezést használta). Én voltam az az énekes, aki folyton meztelenkedett a lányokkal. És ez rendben van, nincs is ezzel semmi gond. De szerettem volna egy kis egyensúlyt teremteni. Mikor a műsor körbejárta a közönséget, arra gondoltam, az emberek most már tudják, hogy van agyam.” - így nyilatkozott Adam arról, hogy mit várt a The Voice tehetségkutató műsortól, hogy az miként fogja majd megváltoztatni az emberek róla alkotott közvéleményét. Zsűriként szerepelhetett a  tehetségkutatóban. A show győztese, Javier Colon az ő csapatában volt, ahogy az ötödik szezon nyertese (Tessanne Chin) és végül a kilencedik szezon győztese, Jordan Smith is. A műsor újjáélesztette a Maroon 5 akadozó karrierjét, a Hands All Over album után. Sokan úgy emlegették Adam-et a show hatására, mint a „műsor áttörő sztárját”. Több mint kétmillió említéssel büszkélkedhetett a Twitteren a műsor harmadik szezonjában, ami magasabb szám, mint az összes többi zsűrié. Elterjedt a #TeamAdam hastag is. 2013-ban egy hollywood-i riporter úgy becsülte, hogy az énekes körülbelül 10-12 millió dollárt költhetett a The Voice egyes szezonjaira.
2016 júniusában szárnyra kapott néhány pletyka, miszerint már nem tér vissza a Voice többi szezonjaira. Ennek oka teljességgel érthető, ugyanis a fiatalon elhunyt, egykori Voice-versenyző Christina Grimmie halála alalposan felforgatta őt. Adam nagyon jó kapcsolatot ápolt az énekesnővel, olyannyira, hogy felajánlotta, fizeti a lány temetését, valamint a repülőjegyeket is. Minderről telefonon tájékoztatta Christina édesanyját, aki mérhetetlenül hálás volt az énekesnek.
2016 őszén már bizonyossá vált, hogy otthagyja a műsort.

American Horror Story: Asylum

Adam mint visszatérő karakter szerepelhetett a népszerű sorozat, az AHS (annak második évadában) epizódjaiban, a 2012-es évben. Az énekes Leo Morrison bőrébe bújhatott, egy frissen házasodott fotóséba, aki feleségével nászútjukon betéved a bolondok házába. Sorozatbéli feleségét, Teresát a Step Up-ból jól ismert színésznő, Jenna Dewan-Tatum alakította. A jeleneteket nyáron forgatták.

Adam az E! News riporterének elárulta, miért is vállalta el a szerepet: „Úgy tűnt, ez egy jó móka lesz, és ez az, amiért meg akartam csinálni … hisztérikus, vicces, sötét [...] - és további más jelzőkkel illette. Elmondta továbbá, hogy egyszer sem nézte vissza az epizódokat, mert szerinte mindez „túl furcsa és zavaró” lett volna.

 Begin Again (Szerelemre hangszerelve)

Az énekes 2012 júniusában új szerepet kapott egy zenés romantikus drámában, a Begin Again-ben. A rendező John Carney volt, a főszerepeket pedig Keira Knightley és Mark Ruffalo játszotta. Adam Dave Kohl-t alakította, Greta (Keira K.) dalszerző partnerét és barátját, akivel főiskola óta jártak. Amikor egy komoly kiadó szerződést kínált Dave-nek, a pár New Yorkba költözött, ám a frissen szerzett dicsőség hamar a férfi fejébe szállt, és szakított Gretával. A filmben szereplő dalok többségét Levine adja elő.
A premier 2013-ban volt Torontóban, az International Film Festival keretein belül.

Önmagát alakíthatta a 2015-ös évben a Klown Forever c. filmben, valamint a Tökéletes Hang második részében a hangi bírót formálhatta meg. Egy epizód erejéig láthattuk 2016-ban a Broad City sorozatban, valamint a Popstar: Never Stop Never Stopping c. zenés filmbem, mely egy feltörekvő bandáról szól, akiknek etökélt szándékuk, hogy popsztárrá válhassanak.

Televíziós szereplések:

2005-ben a Late Night with Conan’O Brien műsorban vendégeskedett. A 2008-as évben a Good Morning America egyik adásában láthattuk. 2011-ben a The Marylin Denis Show két epizódjában szerepelt, Barbadoson. Szintén ezévben az amerikai Top Gear autós magazin adásában vendégeskedett. Fellépett a 2011-es Victoria’s Secret Fashion Show színpadán is. Jimmy Fallon műsorában szintén jelen volt. A 2013-as évben Oprah Winfrey ismert showjában szerepelt. David Letterman meghívásának is eleget tett 2014-ben, 4 adásban láthattuk; 2015-ben pedig Seth Meyers showjában, ám csak egy adás erejéig. 2016-ban Ellen DeGeneres műsorában vendégeskedett.

Filmzenék:

Adam több mint nyolcvan filmhez, sorozathoz adta számait, valamint néhány dalát videójátékokhoz is felhasználták.

Néhány film említés szintjén: A Something’s Gotta Give c. 2003-as filmben a “Sunday Morning” dal kötődik a nevéhez. 2004-ben a Feketék Fehéren filmben a népszerű “This Love” csendült fel. Rá egy évére, 2005-ben a The Wedding Date-ben volt hallható “Secret” c. dala. A Karatekölyök (2010) c. filmben “Bang Bang” dalát adta elő. A Head Over Heels 2-ben felcsendült a “Moves Like Jagger”, a 2012-es évben. 2014-ben szintén előbb említett dalát hallhattuk a Muppets Most Wanted filmben. A Sing Street-hez írta 2016-ban a “Go Now”-t.

Dalai felcsendültek az alábbi sorozatokban többek között: The Own Destiny (2004), Smallville (2004), CSI: NY (2008), Medium (2009), One Tree Hill (2003-2010), Glee (2011-2012), A Zöld Íjász (2012), Community (2013), Girls (2014), Dancing With the Stars (2011-2014), Stalker (2015), Sherlock és Watson (2015), Nunca es tarde (2016).

Mindemellett számos tehetségkutató kötődik hozzá, elsőként a 2004-es Idol, később a norvég, valamint az ausztrál Idol, a német Superstar (2007), a The Voice tehetségkutatóban még 2011-ben két dalt is adott elő (“Crazy, “We Will Rock You”), a 2012-es American Idol, a dán Voice (2012), a Fülöp-szigeteki, az ausztrál, a brit X-Factor, valamint a Britain’s Got Talent. Az említett műsorokban nem a zsűri posztját tölthette be, csupán csak néhány dalt adott hozzájuk.

Videójátékok, melyekhez felhasználák dalait:

Grand Theft Auto V (“Moves Like Jagger”, 2013)
Karaoke Revolution (“This Love”, 2009)

 Üzleti tevékenységek:

2008 októberében Adam a First Act-tel működött közre, hogy megalkossák a First Act 222 elnevezésű gitárt, mely  saját elképzelései alapján lett megtervezve. A gitárt a Target kiskereskedelmi boltban árulták.

Két évvel később, megalkotta saját divatvonalát, “222” néven. Erre Las Vegas-ban került sor, a Project Trade Show keretein belül. A kollekcióban helyet kapott néhány egyszerűbb póló, bőrzseki és farmer. Levine a stílust az “egyszerű és tiszta” jelzőkkel illette. Partnerei a vállalatnál édesapja és unokatestvére, Sami Cooper. Az egyes ruhadarabok a Kmart.com és a shopyourway.com weboldalon jelenleg is megrendelhetőek.

2011 júniusában Adam részt vett egy oktatási kampányban, mellyel a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarral küzdő gyerekek segítésére szerették volna felhívni a figyelmet. A projekt az “Own It” elnevezést kapta, és több más szervezet közreműködésével valósult meg. Fő témájuk, hogy az ilyen rendellenességgel diagnosztizált fiatalok miként fognak majd boldogulni a felnőttkorban. Levine elmondása szerint a kampány nagyon fontos volt számára; ezzel kapcsolatos élményeit az ADDitude magazinnak írt cikkében tárta fel.

2012 februárjában megalkotta saját lemezkiadóját, a 222 Records-t. Megalkotásában az inspirálta, hogy szerződtethesse felfedezettjét, Rozzi Crane diákot. Őt követte A Glee sorozatból ismert Matthew Morrison, majd Diego Boneta mexikói énekes, Tony Lucca a The Voice tehetségkutatóból, valamint a Polly A néven bemutatkozó énekesnő, Meleni Smith. A Szerelemre Hangszerelve c. film betétdala is e kiadó szárnyai alatt debütált.

Az ID Perfumes vállalattal működött közre, hogy megalkossa első illatát, 2013-ban. A parfüm piacra bocsátása Los Angeles-ben történt a Premiere Fragrance Installation keretein belül. Külön illat készült nők és férfiak számára. A palack mikrofonra emlékeztető külsőt kapott, és a Macy’s boltokban árulták kezdetben. Az énekes így nyilatkozott az illatról: „Olyan a szaga, mint a sz*rnak – viccelődött először, majd komolyra fordította a szót. – Nagyon jó illata van. Nem nagyon tudtam elképzelni olyan illatot, ami nem tetszik, szóval a feladat az volt, hogy olyan legyen, amilyet én is viselnék. Ez volt tehát a folyamat, és végre megállapítatjuk, hogy az illat jó. Teljes mértékben támogatom, és örülök, hogy az én nevem van rajta.”

Szintén ezévben a Proactiv pattanáskezelő készítmények reklámarca lett. A reklámban Adam saját középiskolás tapasztalatairól beszél a pattanásokkal, és reklámozza egyúttal a Proactiv Plus krémet.

Sears Holdings partnere lett egy kiegészítőket forgalmazó márkánál, szintén 2013-ban. A cégnél szerződtetett Nicki Minaj rapper is. Adamék kollekciója október elsején debütált a Kmart áruházon keresztül. A kiegészítők 500 boltban lettek kaphatóak.
„Partnernek lenni a ShopYourWay-jel, hogy fejlesszük ezt a vonalat, egy izgalmas lehetőség számomra, és már nagyon várom az elmerülést a tervezés folyamatában, hogy felszereljünk egy kiegészítőkből álló kollekciót.” -nyilatkozta Adam a lehetőségről.

Érdekességek:

- 2013-ban a People magazin a legszexibb férfiak közé sorolta; a Glamour listáján a 41. legszexibb lett, még 2012-ben; hetedik helyre sorolta őt az 50 legszexisebb zsidó férfi listáján a Shalom Life 2012-ben
- Jó barátságot ápol Jake Gyllenhaallal, Natalie Portmannel, Adam Brodyval, Blake Sheltonnel, és Billy Armstronggal
- dolgozott pincérként egy gyorsétteremben
- első csókját 11 évesen kapta, egy Katie nevű lánytól, ami elmondása szerint nagyon meglepte
- szeret naponta jógázni, ha pedig a banda úton van, rendszerint velük tart egy jógaoktató
- mindössze 15 éves volt, mikor bandájával a Beverly Hills, 90210 sorozatban szerepelt
- nála is diagnosztizálták a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart, még tinédzser korában, ám orvosi kezelésekkel sikerült háttérbe szorítani
- mivel öccse, Michael homoszexuális, ő maga is támogatja az azonos neműek házasságát, valamint a LMBTQ közösséget is
- volt egy Frankie nevű golden retriever kutyusa, jelenleg egy Bones névre hallgató kutya gazdija
- balkezes, de jobb kezével gitározik
- a Details magazinnak adott interjúban elárulta, hogy sohasem volt problémája azzal, hogy beszélgetni tudjon a lányokkal
- kedvenc előadói Prince és Stevie Wonder
- első koncertjén egy glam-metal bandát (Warrant) nézett meg
- demokratának vallja magát
- nem egyszer sírta el magát filmen
- ír felmenőkkel is rendelkezik
- összeboronálták már Cameron Diazzal, Maria Sarapovával, Lindsay Lohannel és Jessica Simpsonnal is
- utál repülővel utazni
- nem kedveli a reality-ket
- stílusérzéket édesapjától örökölte
- kellemetlen tapasztalati vannak a pattanásokkal

Hangi adottságok:

Vokális tartomány: E2 - D5 - E6
Vokál típusa: lírai tenor (4 oktáv)
Vokál értékelése: C-lista
Azonnal felismerhető hang. Gyors átmenet a mellkasból a fejbe (lásd a “Payphone” dalnál). Jól használja fejhangját (falzett).
Negatív viszont, hogy hangja eléggé kétnemű, és hamar orrhanggá tud alakulni. Falzettje is zavaróan hathat másokra.

Magánélet:

Párkapcsolat:

2010-ben egy Las Vegas-i partin (ahol előadóként volt jelen) ismerte meg Anne Vyalitsyna orosz fürdőruhamodellt. Kapcsolatukat 2011-ben vállalták fel, a Victoria’s Secret Fashion Show keretein belül. A lány szerepelt a zenekar “Misery” és a “Never Gonna Leave This Bed” kisfilmjében is. Anne 2012 áprilisában, egy sajtótájékoztatón azonban szakított az énekessel. Nem sokkal a szakítás után Adamet félreérthető helyzetben látták a namíbiai VS modellel, Behati Prinsloo-val. 2013-ban szóba hozták Nina Agdal modellel is, ám a hír hamisnak bizonyult. 2013 nyarán Adam tiszta vizet öntve a pohárba megkérte Behati Prinsloo kezét. Az esküvőre 2014. július 19-én került sor a mexikói Cabo San Lucasban. Az eseményre 275 fő volt hivatott, köztük olyan hírességek, mint Robert Downey Jr., Candice Swanepoel, Coco Rocha, Jason Segel és Jonah Hill. Behati Marchesa-ruhát viselt, Adam násznagya Jesse Carmichael volt, a vendégek pedig a Hotel El Ganzóban szálltak meg.
„A legjobb embert hozza ki belőlem, aki lehetek. Ő a legjobb a világon” – nyilatkozta Adam feleségéről.

2016 márciusában nyilvánosságra hozták, hogy első közös gyermeküket várják, egy hónappal később pedig kiderült, hogy Behati kislányt hord a szíve alatt. Dusty Rose Levine 2016 szeptemberében látta meg a napvilágot. Apává válásáról és gyakorlatáról így nyilatkozott Ryan Seacrest-nek: „Mit tudok? Semmit, de őszintén mondom, részben ez is a szépsége. Ez egy gyönyörű tapasztalat számomra.”

Bírósági ügyek:
2013-ban bírósági ügybe keveredett. Egy névtelen biztonsági őr pert indított, azt állítva, hogy Adam és több más híresség is marihuánát fogyasztanak az Universal Music Publishing Group-nál, Santa Monicában. Egy hivatalos interjúban az UMPG azonban „abszurdnak” nevezte a vádakat.

Stílus:

Tetoválások:

Nem titok, hogy az énekes kedveli a testékszereket, bőrét 25 kisebb-nagyobb tetoválás díszíti.

- bal karjának belső részére a 222-es szám van tetováltatva, mely stúdiójának nevét takarja
- bal vállán egy cseresznyevirág és egy galamb látható, mely a 2011. szeptember kilencedikei tragédiát szimbolizálja
- egy nagyobb méretű gitár is díszíti bal karját
- karja belső részén, könyöke közelében egy nagyméretű római 10-es kapott helyet
- mellkasára egy sast tetováltatott, mellé pedig a „Noah Levine” feliratot
- jobb vállára a Los Angeles felirat van tetoválva, mely a szülővárosa
- jobb karját egy tigris képe is díszíti, mely kedvenc állata
- mellkasának bal felét válla közelében a „Sanskrit” felirat díszíti, mely meditációt jelent. Ez Adam jógaszeretetére utal.
- jobb oldalán egy cápa ábrája is látható
- hátul, jobb vállát egy tappancs díszíti, mely alá a „Frankie Girl” felirat lett tetoválva. Frankie Adam golden retriever kutyusának neve, akit nemrég veszített el
- hátul, bal vállán a női alak a szerelmet és a tiszteletet jelképezi a nők iránt
- jobb karjára egy piros szívet tetováltatott, az „ANYA” felirattal
- nyaka körül helyet kapott egy nyakláncot imitáló tetoválás, mely turnéja során került rá, Japánban
- bicepszére a „you’re so cool” felirat került, melyet Behati Prinsloo-val varrattak közösen
- hátát egy hatalmas szárnyakkal rendelkező sellőalak díszíti koponyával a kezében, körülötte hullámokkal és madarakkal. Az alkotás Brian Randolph keze munkája.
- Adam végül mindkét karjára nagyméretű, ingujj-hatású díszítéseket rakatott

Hajviselet:

- 2004-ben, 25 éves korában rövid hajkoronát viselt
- 2006-ban már lényegesen hosszabb hajviselettel láthattuk
- 2007-ben az American Music Awards-on közel kopasz fejjel volt jelen
- 2008-ban Justin Bieber-stílusú hajkoronával sokkolta rajongóit
- a 2012-es Golden Globe-s hajviselete nagy kedvenc volt
- 2014-ben a kétoldalt rövidebb, felül hosszabb hajstílusát szintén sokan kedvelték
- igazi sokként érte a közönséget, mikor Adam 2015-ben a Voice stúdiójába tar koponyával vonult be

Díjak, jelölések (eredeti nyelven):

2016 OFTA Television Award (“Best Individual Host or Panelist in a Reality or Non-Fiction Program”- The Voice) - elnyert
2014 Young Hollywood Award (“Best Bromance” - with Blake Shelton, The Voice) - jelölt
2014 Teen Choice Award (“Choice TV Personality: Male”- The Voice) - elnyert
2013 People’s Choice Award (“Favorite Celebrity Judge”- The Voice) - jelölt
2013 Teen Choice Award (“Choice TV Personality: Male”- The Voice) - jelölt   
2011 Teen Choice Award (“Choice TV: Personality” - The Voice) - jelölt

Maroon 5:

American Music Award

2004 Maroon 5 - Favorite Breakthrough Artist - jelölt
2005 Maroon 5 - Favorite Adult Contemporary Artist - jelölt
2007 Maroon 5 - Favorite Pop/Rock Band/Duo/Group - jelölt
2011 Maroon 5 - Favorite Pop/Rock Band/Duo/Group - elnyert
2012 Maroon 5 - Artist of the Year - jelölt
Favorite Pop/Rock Band/Duo/Group    - elnyert
Overexposed    - Favorite Pop/Rock Album - jelölt
2013 Maroon 5 - Favorite Adult Contemporary Artist - elnyert
2015 Maroon 5 - Artist of the Year - jelölt
Favorite Pop/Rock Band/Duo/Group    - jelölt

Billboard Music Award

2005 Maroon 5 - Digital Artist of the Year - elnyert
Artist of the Year - jelölt
Duo/Group Artist of the Year - jelölt
Hot 100 Artist of the Year - jelölt
Mainstream Top 40 Artist of the Year - jelölt
"This Love" - Hot 100 Single of the Year - jelölt
Mainstream Top 40 Single of the Year - jelölt
Digital Track of the Year - jelölt
Top Hot Adult Top 40 Track - elnyert
2007 It Won't Be Soon Before Long - Top Digital Album - elnyert
2012 "Moves Like Jagger" - Top 100 Song - jelölt
Top Streaming Song - jelölt
Top Digital Song - jelölt
Top Pop Song - jelölt
Maroon 5 - Top Group/Duo - jelölt
2013 Maroon 5 - Top Artist - jelölt
Top 100 Artist - elnyert
Top Radio Songs Artist - jelölt
Top Digital Songs Artist - jelölt
Top Duo/Group - jelölt
Top Pop Artist - jelölt
"Payphone" - Top 100 Song - jelölt
Top Radio Song - jelölt
Top Pop Song - jelölt
Top Digital Song - jelölt
"One More Night" - Top 100 Song - jelölt
Top Radio Song - jelölt
Top Pop Song - jelölt
Overexposed - Top Pop Album - jelölt
2015 Maroon 5 - Top Duo/Group - jelölt
Top Radio Songs Artist - jelölt
V - Top Billboard 200 Album - jelölt
2016 Maroon 5 - Top Duo/Group - jelölt

Grammy Award

2005 Maroon 5 - Best New Artist - elnyert
"She Will Be Loved" - Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocal - jelölt
2006 "This Love" (Live – Friday the 13th) - elnyert
2008 "Makes Me Wonder" - elnyert
It Won't Be Soon Before Long - Best Pop Vocal Album - jelölt
2009 "Won't Go Home Without You" - Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocals - jelölt
"If I Never See Your Face Again" (feat. Rihanna) - Best Pop Collaboration with Vocals - jelölt
2011 "Misery" - Best Pop Performance By A Duo Or Group With Vocals - jelölt
2012 "Moves Like Jagger" (with Christina Aguilera)    Best Pop Duo/Group Performance - jelölt
2013 "Payphone" (with Wiz Khalifa) - jelölt
Overexposed - Best Pop Vocal Album - jelölt
2016 "Sugar" - Best Pop Duo/Group Performance - jelölt

Elérhetőségek:

Facebook: OfficialAdamLevine
Instagram: adamlevine
Twitter: adamlevine
Weblap (1): Maroon5
Weblap (2): iam222

DISZKOGRÁFIA:

Albumok, dalok

Songs About Jane (2002. június 25., Interscope Records)

Harder to Breathe
This Love
Shiver
She Will Be Loved
Tangled
The Sun
Must Get Out
Sunday Morning
Secret
Through With You
Not Coming Home
Sweetest Goodbye
Not Falling Apart
Woman

It Won’t Be Soon Before Long (2007. május 16., A&M Octone Records)

If I Never See Your Face Again
Makes Me Wonder
Little of Your Tim
Wake Up Call
Won’t Go Home Without You
Nothing Lasts Forever
Can't Stop
Goodnight Goodnight
Not Falling Apart
Kiwi
Better That We Break
Back At Your Door
Until You're Over Me
Infatuation
Losing My Mind

Hands All Over (2010. augusztus 18., A&M Octone Records)

Misery
Give a Little More
Stutter
Don't Know Nothing
Never Gonna Leave This Bed
I Can't Lie
Hands All Over
How
Get Back in My Life
Just a Feeling
Runaway
Out of Goodbyes
Last Chance
No Curtain Call
Moves Like Jagger

Overexposed (2012. június 20., Interscope Records)

One More Night
Payphone
Daylight
Lucky Strike
The Man Who Never Lied
Love Somebody
Ladykiller
Fortune Teller
Sad
Tickets
Doin' Dirt
Beautiful Goodbye
Wipe Your Eyes
Wasted Years
Let's Stay Together

V (2014. augusztus 29., Interscope Reocrods)

Maps
Animals
It Was Always You
Unkiss Me
Sugar
Leaving California
In Your Pocket
New Love
Coming Back for You
Feelings
My Heart Is Open
Shoot Love
Sex and Candy
Lost Stars

Új album (Megjelenés: 2017. ?)

FILMOGRÁFIA:

SOUNDTRACK-EK

Resident Evil: The Final Chapter
(2016)
(szerző: "Collider")

Superstar Duets
(TV- sorozat, 2016)
(szerző - 1 epizód)

Nunca es tarde
(sorozat, 2016)
(szerző - 3 epizód)

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(szerző - 4 epizód, 2014 - 2016) (előadó - 2 epizód, 2014 - 2015)

The Voice
(TV- sorozat, 2012-2016)
(szerző - 3 epizód)

Popstar: Never Stop Never Stopping
(2016)
(előadó: "I'm So Humble")

Tvoje tvár má známý hlas
(TV- sorozat, 2016)
(szerző - 1 epizód)

Sing Street
(2016)
(előadó: "Go Now") / (szerző: "Go Now")

Mike & Mike
(sorozat, 2015)
(szerző - 1 epizód)

Rock the Kasbah
(2015)
(szerző: "She Will Be Loved")

Tu cara me suena
(TV- sorozat, 2013-2015)
(szerző - 3 epizód)

The X Factor
(TV- sorozat, 2012-2015)
(szerző - 2 epizód)

Lip Sync Battle
(TV- sorozat, 2015)
(szerző - 1 epizód)

Tu cara me suena - Argentina
(TV- sorozat, 2014-2015)
(szerző - 2 epizód)

Todd's Pop Song Reviews
(dokumentum- sorozat)
(szerző - 6 epozód, 2013 - 2015), (előadó - 1 epizód, 2010)

Elementary/ Sherlock és Watson
(TV Series 2015)
(szerző - 1 epizód)

The 87th Annual Academy Awards
(2015)
(előadó: "Lost Stars")

Stalker
(sorozat, 2015)
(szerző - 1 epizód)

The 57th Annual Grammy Awards
(2015)
(előadó: "My Heart Is Open") / (producer: "My Heart Is Open") / (szerző: "My Heart Is Open")

Dancing with the Stars
(TV- sorozat, 2011-2014)
(szerző - 6 epizód)

Dancing with the Stars
(TV- sorozat, 2012-2014)
(szerző - 3 epizód)

Saturday Night Live
(TV- sorozat)
(szerző - 6 epizód, 2004 - 2014), (előadó - 2 epizód, 2005 - 2007)

2014 MTV Video Music Awards
(2014)
(szerző: "Maps", "One More Night")

So You Think You Can Dance
(TV- sorozat, 2007-2014)
(szerző - 3 epizód)

Nothing Much to Do
(sorozat, 2014)
(szerző - 1 epizód)

Howard Stern Birthday Bash
(videó, 2014)
(előadó: "Purple Rain")

Muppets Most Wanted/ Muppet-krimi: Körözés alatt
(2014)
(szerző: "Moves Like Jagger")

Warren
(rövid sorozat, 2014)
(szerző - 1 epizód)

Girls/ Csajok
(sorozat, 2014)
(szerző - 1 epizód)

Danville 2nd Ward Young Men
(sorozat, 2013)
(szerző - 1 epizód)

Grand Theft Auto V
(videójáték, 2013)
(szerző: "Moves Like Jagger" - mint Adam Levine)

Begin Again/ Szerelemre hangszerelve
(2013/II)
(előadó: "No One Else Like You", "Higher Place", "Lost Stars", "Lost Stars (Adam- verzió)")

The Voice of the Philippines
(TV- sorozat, 2013)
(szerző - 5 epizód)

Britain's Got Talent
(TV- sorozat, 2012-2013)
(szerző - 2 epizód)

Community/ Balfékek
(sorozat, 2013)
(szerző - 1 epizód)

Levenslied
(sorozat, 2013)
(dalszöveg - 1 epizód), (zene - 1 epizód)

The Tonight Show with Jay Leno
(TV- sorozat, 2011-2013)
(szerző - 13 epizód)

The 55th Annual Grammy Awards
(2013)
(szerző: "Daylight")

Mulheres Ricas
(sorozat, 2013)
(szerző - 1 epizód)

Head Over Heels 2/ Nyakiglove 2
(2012)
(szerző: "Moves Like Jagger" - mint Adam Levine)

Love/Hate
(sorozat, 2012)
(szerző - 1 epizód)

Arrow/ A zöld íjász
(sorozat, 2012)
(szerző - 1 episode)

Voice - Danmarks største stemme
(TV- sorozat, 2012)
(szerző - 1 epizód)

The X Factor
(TV- sorozat, 2012)
(szerző - 1 epizód)

The X Factor Philippines
(TV- sorozat, 2012)
(szerző - 1 epizód)

The Voice UK
(TV- sorozat, 2012)
(szerző - 1 epizód)

American Idol
(TV- sorozat, 2012)
(szerző - 1 epizód)

Glee
(sorozat, 2011-2012)
(szerző - 3 epizód)

The Daily Show
(TV- sorozat, 2011)
(előadó - 1 epizód), (szerző - 1 epizód)

The Footy Show
(TV- sorozat, 2011)
(szerző - 1 epizód)

The Voice
(TV- sorozat, 2011)
(előadó: "Crazy", "We Will Rock You")

Late Night with Jimmy Fallon
(TV- sorozat, 2010)
(előadó - 1 epizód), (szerző - 1 epizód)

Conan
(sorozat, 2010)
(szerző - 1 epizód)

One Tree Hill/ Tuti gimi
(sorozat, 2003-2010)
(szerző - 3 epizód)

Jimmy Kimmel Live!
(TV- sorozat, 2010)
(szerző - 1 epizód)

Late Show with David Letterman
(TV- sorozat, 2010)
(szerző - 1 epizód)

The Karate Kid/ Karatekölyök
(2010)
(előadó: "Bang Bang")

The Last Song/ Az utolsó dal
(2010)
(szerző: "She Will Be Loved")

Karaoke Revolution
(videojáték, 2009)
("This Love")

30 Rock
(TV- sorozat, 2009)
(előadó - 1 epizód)

Medium
(sorozat, 2009)
(szerző - 1 epizód)

He's Just Not That Into You/ Nem kellesz eléggé
(2009)
(szerző: "If I Never See Your Face Again")

Kiddy Contest
(sorozat, 2008)
(1 epizó)

CSI: NY
(sorozat, 2008)
(szerző - 1 epizód)

9am with David & Kim
(TV- sorozat, 2008)
(szerző - 1 epizód)

Idols
(TV- sorozat, 2005-2007)
(szerző - 3 epizód)

Australian Idol
(TV- sorozat, 2004-2007)
(szerző - 4 epizód)

Deutschland sucht den Superstar
(TV- sorozat, 2007)
(szerző - 2 epizód)

Idol - Jakten på en superstjerne
(TV- sorozat, 2005-2006)
(szerző - 6 epizód)

Idols!
(TV- sorozat, 2006)
(szerző - 1 epizód)

Cheaper by the Dozen 2/ Tucatjával olcsóbb 2
(2005)
(szerző: "Sunday Morning"- akusztikus verzió)

Great Performances
(TV- sorozat, 2005)
(szerző - 1 epizód)

The Wedding Date/ Lagzi-randi
(2005)
(szerző: "Secret" - mint Adam Levine)

Christmas in Love
(2004)
(szerző: "She Will be loved")

The 2004 Billboard Music Awards
(2004)
(szerző: "This Love")

Smallville
(sorozat, 2004)
(szerző - 1 epizód)

Idol
(TV Series 2004)
(writer - 1 episode)

Idool 2004
(TV- sorozat, 2004)
(szerző - 1 epizód)

Singapore Idol
(TV- sorozat, 2004)
(szerző - 1 epizód)

Malaysian Idol
(TV- sorozat, 2004)
(szerző - 1 epizód)

Her Own Destiny
(sorozat, 2004)
(szerző - 1 epizód)

White Chicks/ Feketék fehéren
(2004)
(szerző: "This Love")

Mindhunters/ Egy gyilkos agya
(2004)
(szerző: "Harder to Breathe")

The Sopranos
(TV- sorozat, 2004)
(szerző - 1 epizód)

Something's Gotta Give/ Minden végzet nehéz
(2003)
(szerző: "Sunday Morning")

Love Actually/ Igazából szerelem
(2003)
(mint Adam Levine, "Sweetest Goodbye" (2002))

All Over the Guy/ Odavagyok a pasiért
(2001)
(szerző: "Tangled", "Not Coming Home")

SZÍNÉSZ

Fun Mom Dinner
(2017)

The Clapper
(2017)
Ranter

Popstar: Never Stop Never Stopping
(2016)
Adam Levine

Broad City
(sorozat, 2016)
Adam Levine (1 epizód)

Callaway Live
(rövid sorozat, 2016)
(1 epizód)

Klown Forever
(2015)
Adam Levine

Pitch Perfect 2/ Tökéletes hang 2
(2015)
hangi bíró

Family Guy
(TV- sorozat, 2013)
Adam Levine (1 epizód)

Begin Again/ Szerelemre hangszerelve
(2013/II)
Dave

American Horror Story
(sorozat, 2012)
Leo Morrison (3 epizód)

30 Rock
(sorozat, 2009)
Adam Levine (1 epizód)

Email!
(rövid videó, 2005)
számítógép hangja

ÖNMAGA

The Voice
(TV- sorozat, 2011-2016)
önmaga - zsűri (268 epizód)

Access Hollywood
(TV- sorozat, 2016)
(3 epizód)

Today
(TV- sorozat, 2005-2016)
önmaga - vendég - The Voice (10 epizód)

Ellen: The Ellen DeGeneres Show
(TV Series 2007-2016)
önmaga - vendég (10 epizód)

Entertainment Tonight
(TV- sorozat, 2008-2016)
(15 epizód)

Live! with Kelly
(TV- sorozat, 2013-2016)
önmaga - vendég (4 epizód)

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(TV- sorozat, 2014-2016)
önmaga (3 epizód)

Altas Horas
(sorozat, 2016)
önmaga (1 epizód)

Nickelodeon Kids' Choice Awards 2016
(2016)

Extra
(TV- sorozat, 2014-2016)
önmaga - The Voice (13 epizód)

Sinatra 100: An All-Star Grammy Concert
(2015)
önmaga - előadó

Late Night with Seth Meyers
(TV- sorozat, 2015)
(1 epizód)

Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(TV- sorozat, 2015)
önmaga - vendég (1 epizód)

Unity
(dokumentumfilm, 2015)
narrátor (hang)

Alan Carr: Chatty Man
(TV- sorozat, 2015)
(1 epizód)

Red Nose Day
(TV Special, 2015)
önmaga

Omg! Insider
(TV- sorozat, 2014-2015)
önmaga - The Voice (9 epizód)

Jimmy Kimmel Live!
(TV- sorozat, 2008-2015)
önmaga - vendég (6 epizód)

E! Live from the Red Carpet
(2015)
önmaga (2 epizód)

The 87th Annual Academy Awards
(TV Special, 2015)
önmaga - előadó: “Lost Stars”

The 57th Annual Grammy Awards
(TV Special, 2015)
önmaga - előadó

72nd Golden Globe Awards
(TV Special, 2015)
önmaga - bemutató

WWE Tribute to the Troops
(TV Special, 2014)

Conan
(sorozat, 2011-2014)
önmaga - vendég (3 epizód)

The X Factor
(TV- sorozat, 2014)
önmaga - vendég (1 epizód)

Saturday Night Live
(TV- sorozat, 2004-2014)
önmaga / Freddie Mercury / házigazda / Yaniv Schulman / Yanni / Adam 'Hawk Attack' Levine / önmaga - zenei vendég (8 epizód)

The Daily Show
(TV- sorozat, 2011-2014)
(2 epizód)

The 66th Primetime Emmy Awards
(TV Special, 2014)
önmaga - előadó

E! News
(TV- sorozat, 2014)
(3 epizód)

2014 Logo Trailblazers
(film, 2014)

Howard Stern Birthday Bash
(videó, 2014)

Late Show with David Letterman
(TV- sorozat, 2008-2014)
önmaga - vendég (4 epizód)

Chelsea Lately
(TV- sorozat, 2010-2014)
önmaga - vendég (3 epizód)

The Night That Changed America: A Grammy Salute to the Beatles
(TV Special, 2014)
önmaga - Maroon 5

NBC's New Year's Eve with Carson Daly
(film, 2013)

The Tonight Show with Jay Leno
(TV- sorozat, 2011-2013)
önmaga - vendég (6 epizód)

Oprah's Next Chapter
(TV- sorozat, 2013)
önmaga (1 epizód)

The 39th Annual People's Choice Awards
(TV Special, 2013)

NBC's New Year's Eve with Carson Daly
(film, 2012)
önmaga

Anderson Live
(TV- sorozat, 2012)
(1 epizód)

Late Night with Jimmy Fallon
(TV- sorozat, 2010-2012)
önmaga - vendég vokalista (3 epizód)

Howard Stern on Demand
(TV- sorozat, 2007-2012)
önmaga (2 epizód)

The 54th Annual Grammy Awards
(TV Special, 2012)

VH1's Pepsi Super Bowl Fan Jam
(2012)
önmaga - előadó

MSN Exclusives
(TV- sorozat, 2014)

The 69th Annual Golden Globe Awards
(TV Special, 2012)
önmaga - előadó

The 38th Annual People's Choice Awards
(TV Special, 2012)

Funny or Die Undercover
(film, 2011)

The Victoria’s Secret Fashion Show

(TV Special, 2011)
   
Countdown to the American Music Awards
(TV Special, 2011)

Rock in Rio
(sorozat, 2011)
önmaga (1 epizód)

Top Gear USA
(dokusorozat, 2011)
önmaga (1 epizód)

Piers Morgan Tonight
(TV- sorozat, 2011)
(1 epizód)

Top Chef Masters
(TV- sorozat, 2011)
önmava - vendég ( 1 epizód)

The Marilyn Denis Show
(TV- sorozat, 2011)
önmaga Barbadoson (2 epizód)

The 53rd Annual Grammy Awards
(TV Special, 2011)
önmaga - előadó

Maroon 5: Never Gonna Leave This Bed
(rövid videó, 2011)

Music
(dokumentumfilm, 2010)
önmaga

Tavis Smiley
(TV- sorozat, 2010)
(1 epizód)

Maroon 5.: On the Record with Fuse
(film, 2010)
önmaga - vendég

The 2010 Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony
(2010)
önmaga

Band Hero
(videójáték, 2009)
önmaga (hang)

CSI: NY
(TV- sorozat, 2008)
önmaga (1 epizód)

VH1 Top 20 Video Countdown
(TV- sorozat, 2008)
(1 epizód)

FNMTV Premieres
(TV- sorozat, 2008)
önmaga (1 epizód)

Total Request Live
(TV- sorozat, 2008)
(1 epizód)

Good Morning America
(TV- sorozat, 2008)
(1 epizód)

What Perez Sez
(TV- sorozat, 2007)
önmaga (1 epizód)

MTV Video Music Awards 2007
(TV Special, 2007)

Canadian Idol
(TV- sorozat, 2007)
önmaga - vendég - mentor (2 epizód)

2007 Much Music Video Music Awards
(TV Special, 2007)

Johnny Cash: God's Gonna Cut You Down
(rövid videó, 2006)

Making the Video
(dokusorozat, 2005)
önmaga (1 epizód)

UK Music Hall of Fame: Biggest Selling Artists of the 21st Century
(dokumentumfilm, 2005)

I Love the 80's 3-D
(dokusorozat, 2005)
önmaga - Maroon 5

Maroon 5: Not Coming Home
(rövid, 2005)
önmaga

Maroon 5: Thoughts About Jane
(rövid, 2005)
önmaga

Unplugged
(dokusorozat, 2005)
(1 epizód)

Late Night with Conan O'Brien
(TV- sorozat, 2005)
(1 epizód)

SingStar Party
(videójáték, 2004)
önmaga

I Love the '90s
(dokusorozat, 2004)
önmaga

Beverly Hills, 90210
(sorozat, 1997)

2 felhasználónak tetszik: Glamster, Suzie
2017. január 28. 12:25 #3
- törölt felhasználó -    
A pályázatot lezárom! A lapot Leardammergirl nyerte! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!