Starity

A Trónok harca alkotói elárulták, hogy ők egészen máshogy szerették volna megoldani a sorozat végét

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2024. február 26. 22:24 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.08.02.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Offline offline
A Trónok harca rajongói a mai napig sérelmezik, hogy kedvenc sorozatuk befejezése igencsak gyengére sikerült.
A teljes cikkhez kattints ide!
2024. február 26. 23:34 #2
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*
 
StátuszI am done adulting | Let's be mermaids
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.14.
Hozzászólás: 6568
Csatolások: 374954
Azonosító: 206112
Offline offline
Máig nem értem miért utálják a befejezést az emberek, én imádtam. Volt 1-2 rész ahol azt éreztem hogy el van sietve, de azt leszámítva nekem nagyon bejött.
Tudom hogy legtöbben arra számítottak, hogy Emilia Clarke karaktere (bocsi de passz hogy írják) fog majd uralkodni, de az túl kiszámítható lett volna. Ez a lezárás legalábbis számomra meglepő volt és épp ezért volt jó. A kiszámítható unalmas és lapos. Több ilyen lezárás kéne filmekben és sorozatokban. tongue.gif
2024. február 27. 16:18 #3
nelli1d
nelli1d
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.24.
Hozzászólás: 71
Csatolások: 0
Azonosító: 174166
Offline offline
Pezzie, azért, mert előtte minden logikus volt, ha valakinek meg kellett halnia, meghalt stb. Pl Jon gond nélkül túlélte azt, hogy fagyos vízben fulldoklott, éppen megszökött a halottak serege elől, Arya-ra éppen nem zuhant rá az omló épület. Jon egyedül kardozott a halott sereg ellen és folyamatosan tartotta fel őket, de a dothrakiak, akik kegyetlen erősek nyílt terepen, egyetlen másodperc alatt meghaltak a mások ellen, amikor ők voltak a fronton a végső csatában. Daenerys és Jamie karaktereit teljesen lerombolták, semmi értelme nem volt a döntéseiknek. Az egész történet arra ment ki, hogy Jon vagy Daenerys ül majd a trónon? (A könyvsorozat is Tűz és jég dala.) Ehhez képest beválasztották Brant, akit előtte alig mutattak. Jon karaktere végig arra hegyeződött ki, hogy nem csak Targaryan, de neki kell megölnie a Nightkinget is. Nos, mindkét szálat elfelejtették... A szereplők csapongtak az időben, régen figyeltek a távolságokra, de az utolsó évadban már itt-ott bukkantak fel az emberek, gyakorlatilag teleportáltak. Szóval igen, az utolsó évad hollywoodi dráma volt, nem pedig Trónok Harca. Azért fáj, mert borzalmasan szeretem a Trónok harca világát, úgyhogy rossz volt nézni, hogy ezt tették vele.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!