Starity

Átverték Venezuelában a Thalía-rajongókat?

2011. január 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos gyakran előfordul, hogy nem létező eseményre kezdenek el a szervezők jegyeket árusítani. Szerencsére most időben fény derült az átverésre: maga az énekesnő cáfolta meg a hírt hivatalos mikroblogjában.

hirdetés
Átverték Venezuelában a Thalía-rajongókat?

Minden rajongó legnagyobb álma, hogy kedvenc sztárja végre ellátogasson az országába, és láthassa őt teljes valóságában. Így bizonyára a venezuelai rajongók is nagyon megörültek, amikor valaki olyan híreket kezdett el terjeszteni, hogy a mexikói világsztár a hazájukba látogat. Ám a csalók még tovább mentek: jegyeket kezdtek el árusítani a nem létező eseményre, melyet Maracay városában rendeztek volna meg február 3-án, legalábbis ez derül ki egy rajongó kérdéséből, melyet az énekesnőhöz intézett a Twitteren.

Ricardo Sánchez a következőt írta:

Hola, es cierto que vienes a Venezuela el 03 de febrero en la ciudad de Maracay? Están vendiendo entradas y no hay publicidad.
(„Szia, igaz, hogy jössz Venezuelába február 3-án Maracay városába? Árulják a belépőket, és nincs hirdetés.”)

Thalía rögtön megcáfolta a hírt, és arra kérte a rajongókat, hogy igényeljék vissza a pénzüket, vagy tegyenek feljelentést.

Te informo que es mentira. Ni mis oficinas ni yo tenemos nada que ver con ese show. Por favor si compraron boletos, pidan su dinero de vuelta o recurran a las autoridades. Repito, es una estafa.
(„Tájékoztatlak, hogy hazugság. Sem az irodáimnak, sem nekem nincs semmi közünk ehhez a show-hoz. Kérlek, ha vettetek jegyeket, kérjétek vissza a pénzeteket vagy forduljatok a hatóságokhoz. Ismétlem, ez egy átverés.”)

Megpróbáltunk annak is utánajárni, hogy pontosan milyen show-ról lett volna szó, de mivel a világhálón semmilyen egyéb erre utaló információt nem találtunk, szerencsésebb esetben még az is elképzelhető, hogy a jegyek árusítása is csak kacsa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek