Starity

Ez lehet Ariana Grande hirtelen fogyásának oka

2024. április 30. 16:04   |   Szerző: Four

Az egyik ismerőse elárulta, hogy miért ennyire sovány a híresség az utóbbi időben.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Ariana Grande rajongói aggódnak az énekesnőért, aki szemmel láthatóan nagyon lefogyott az utóbbi egy évben. 

Az egyik ismerőse szerint a stressz lehetett az oka mindennek:

Ariana az utóbbi időben nagyon stresszes volt, egymást követik a lemezével és az új filmjével kapcsolatos promóciós feladatok. Amikor Ariana stresszel, akkor szimplán elfelejt enni. 

- mesélte az illető, aki hozzátette, a Grande új románca körül kialakult botrány is rátett egy lapáttal az énekesnő szorongására. 

Nyilván szeretné, hogy mindegyik projektje sikeres legyen, de kifejezetten aggódik azon, hogy milyen lesz a Wicked fogadtatása. Ariana tudja, hogy amikor megjelenik a film, mindenki arról fog beszélni, hogy vajon Ethan és ő viszonyt folytatott-e a forgatás során. 

Grande tavaly jött össze Ethan Slaterrel, akivel a Wicked forgatásán ismerkedett meg: ekkor még mindketten házasok voltak, sőt, Slaternek nemrég született gyermeke. A híresség ismerősei nem győzik hangsúlyozni, hogy nem volt szó hűtlenségről - de rengeteg negatív kritikát kapott a sztár, főleg "yes, and?" című dala kapcsán, amelynek hallatán sokan felrótták neki, "nem veszi figyelembe, hogy szétdúlt egy családot."

Az énekesnő tavaly reagált a testalkata miatt érkező aggódó kommentekre, és kifejtette, valójában most sokkal egészségesebben él, mint korábban. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek