Starity

Ariana Grande így reagált arra, hogy sokak szerint túl sovány mostanában

2023. április 12. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnőt sokan támadták mostanában a testalkata miatt - elmondta véleményét.

hirdetés

Ariana Grande mostanában viszonylag keveset nyilatkozik, a híresség azonban nemrég reagált a testét érintő megjegyzésekre. Arianáról ugyanis több rajongója is kijelentette, túl soványnak, már-már egészségtelenül vékonynak néz ki: a kolléganőjével, Cynthia Erivóval készültek közös képek, amelyeknek láttán aggódni kezdtek a fanok. 

Grande azonban TikTokon biztosított mindenkit afelől, hogy jól van. 

Az a test, amelyhez hasonlítjátok a jelenlegi alkatomat, a legegészségtelenebb formám volt. Rengeteg antidepresszánst szedtem, alkoholt ittam és egészségtelenül étkeztem. Életem legrosszabb időszakában voltam, amiről azt gondoljátok, hogy akkor voltam egészséges - de ez nem igaz. Tudom, hogy nem kellene magyarázkodnom. De ha nyíltan beszélek erről és látjátok, hogy sérülékeny vagyok, akkor talán valami jó is kisül belőle.

A híresség hozzátette, hogy szerinte az emberek lehetnének kevésbé komfortosak, amikor más testéről kommentelnek, még akkor is, ha jót akarnak.

Grande emellett kijelentette, hogy "minden embernél máshogy néz ki, mi az egészséges", és "sosem lehet tudni, hogy ki min megy keresztül".

Szerintem gyönyörűek vagytok, mindegy min mentek keresztül. Mindegy, milyen a testsúlyotok, hogyan sminkeltek, vagy milyen kozmetikai procedúrátok volt vagy nem volt.

- zárta le Ariana.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek