Starity

Jennifer Aniston tartja a lelket a gyászoló Sandra Bullockban

2024. április 21. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznőt Jennifer Aniston támogatja: segíti feldolgozni a szerelme halálát.

hirdetés
Jennifer Aniston tartja a lelket a gyászoló Sandra Bullockban
Fotó: hu.depositphotos.com

Sandra Bullock még mindig komolyan gyászolja a szerelmét. A színésznő kedvese, Bryan Randall tavaly augusztusban, ALS következtében hunyt el, ami az idegsejtek pusztulásával járó betegség. 

A színésznő nem számított rá, hogy beleszeret a fényképészbe, akit a fia születésnapjára fogadott fel - de teljesen belezúgott Randallba, akivel egy nem hivatalos ceremónia során, 2017-ben összeházasodott a Bahamákon. 

Bullock két gyermeke, a 13 éves Louis és a 11 éves Laila is apjukként szerették a férfit, és őket is nagyon fájdalmasan érintette Bryan halála. 

A színésznőben kolléganője, Jennifer Aniston tartja a lelket, akivel mostanában egyre többet mutatkozik - plasztikai sebészhez is együtt járnak, illetve színházba mentek illetve közös barátokkal találkozgatnak. 

Jen és Sandra nagyon közel állnak egymáshoz, imádnak együtt lenni. Nyilvánvalóan Sandra még nincs túl Bryan elvesztésén, és valószínűleg sosem lesz túl rajta teljesen, de Jen megmentette őt az elhatalmasodó gyásztól.

- mesélte az InTouchWeekly forrása. 

Embed from Getty Images

Már harminc éve ismerik egymást, a 90'-es években találkoztak a közös exük, Tate Donovan révén. Azzal viccelődnek, hogy együtt rúgtak be egy lagzin, így barátkoztak össze. 

- tette hozzá az illető.

Bullock korábban elárulta, hogy Jennek mindig pozitív a hozzáállása a dolgokhoz, és hogy "tudnak azonosulni egymással". 

Aniston pedig a bennfentes szerint nem hagyta, hogy Sandra egyedül küzdjön meg a szerelme halálával: hiába próbált elszigetelődni, Jen mindig felkereste.

Nem hagyta, hogy magába roskadjon - gondoskodott róla, hogy elhagyja időnként a házát, és hogy körülvegyék emberek, akik szeretik és megnevettetik. Látta Sandrát akkor is, amikor a legkeményebb időszakot élte meg, és ott lesz mellette egész életében. Örök barátságot kötöttek.

- mesélte a bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek