Starity

Segítség

Az alábbiakban összegyűjtöttünk az oldallal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, ill. a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat igyekszünk a jövőben itt elhelyezni.

Mi a Starity?

A Starity egy sztárokkal, sztárok világával foglalkozó közösségi oldal és fórum, egyedi sztárlexikonnal. A Starity.hu a hat évig jelen lévő és folyamatosan növekvő HQParadise Sztárfórum és Sztárlexikon átgondolásából jött létre, magával hozva annak minden jó tulajdonságát és a teljes adatbázisát.

Mitől különleges a Starity?

Nálunk a felhasználók is lehetőséget kapnak az oldal szerkesztésére. Bárki publikálhat sztárokkal kapcsolatos híreket, vagy vezetheti kedvenc sztárjai életrajzi adatait.

Miért érdemes regisztrálni?

Regisztráció után elkezdheted megkeresni és bejelölni a kedvenc sztárjaidat. Ezzel egyrészt előrébb segíted őket a listán, másrészt könnyebben kapod meg róluk a legfrissebb híreket.

A sztárokat véleményezheted is, valamint több szempont alapján értékelheted is őket.

Lehetőséged nyílik a közösség tagjaként saját profilt létrehozni, melyet az ízlésed szerint alakíthatsz ki. Képeket tölthetsz fel, felveheted a kapcsolatot a többi taggal, bejelölheted a barátaidat, üzenetet hagyhatsz az üzenőfalakon, hozzászólhatsz a fórumon.

A sztárok adatlapjaira lelkes tagjaink nagyon gyorsan lecsapnak, ezért ha kedvet érzel egy sztáradatlap információval való feltöltésére, akkor ne habozz, legyél szerkesztő!

Te értesülsz mindenről elsőként a sztárvilággal kapcsolatosan? Most itt a lehetőség, hogy kibontakoztasd újságírói vénádat és elkezdj cikkeket írni a magazinban.

A felsoroltakon kívül még számos érv áll a regisztráció mellett, illetve az oldalt és a szolgáltatások körét folyamatosan fejlesztjük, így biztosan találsz kedvedre való elfoglaltságot nálunk.

Hogyan lehetek egy sztáradatlap szerkesztője?

A szerkesztés regisztrációhoz kötött, így mindenek előtt regisztrálnod kell és belépni.
Minden sztáradatlap alján megtalálod az éppen akutális szerkesztő nevét. Ha itt azt látod, hogy még nincs szerkesztője az adatlapnak, akkor kattints a "Szerkesztőnek jelentkezem" gombra és már kezdheted is az adatok feltöltését.
A jelentkezéstől számolt két héten belül megfelelően ki kell töltened az adatokat és az életrajzot, különben a szerkesztői címedet elveszíted. Ugyanezzel kell számolnod akkor is, ha a sztárok adatait nem frissíted folyamatosan, vagy huzamos ideig nem látogatod az oldalt.

Hogyan írhatok cikket?

Újságírónak készülsz? Vagy csak érdekel a sztárvilág és emellett még az írás is jól megy? Ennyi már elég ahhoz, hogy kirpóbálhasd magad nálunk szerkesztőként!
Válaszd ki a sztárt, akiről írni szeretnél, majd kattints a Cikket írok róla gombra. A cikk beküldésére használható űrlapon számos instukciót találsz, kérjük ezeket vedd figyelembe, mikor a cikket szerkeszted.

Miért nem jelent meg a beküldött cikkem?

A beküldött cikkeket szigorúan ellenőrizzük. Ha a cikkedet nem publikáljuk, annak számos oka lehet:
- pongyola stílusban került megfogalmazásra és megszerkesztésre stilisztikai érzék és fogalmazáskészség hiányában,
- a cikket nem te írtad, hanem átmásoltad egy másik oldalról, esetleg átírtál benne egy-két szót.
- a hírt már korábban megírtuk, vagy épp akkor írjuk,
- több hete, vagy még régebben történt eseményeket dolgoz fel, tehát már nem aktuális
- nem valós, vagy alaptalan állításokat tartalmaz forráshivatkozás nélkül,
- túlságosan elfogult hangnemben beszél valakiről.
Sajnos arra nincs szabad kapacitásunk, hogy mindenkinek egyesével megindokoljuk a törlés okát, de az ellenőrzéskor igyekszünk a legkorrektebb módon eljárni. A beküldött cikkeken való változtatás jogát a szerkesztőség fenntartja.