Starity

kia08 profilja

kia08 yellow red yellow red blue  
 • Csatlakozott
 • 2012. július 03.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • australian
 • Lakhely
 • Ausztrália
 • Párkapcsolat
 • foglalt vagyok
 • Foglalkozás
 • dolgozom

kia08 még nem állította be a státuszát

kia08
Utoljára aktív: Tegnap, 23:00Státusz módosítva: 2018.07.29. 20:08

Mi újság nála?

2018.08.11. 01:01kia08 új témát indított a fórumon.

2018.08.11. 00:12kia08 új témát indított a fórumon.

2018.08.11. 00:12kia08 új témát indított a fórumon.

2018.08.11. 00:12kia08 új témát indított a fórumon.

2018.08.11. 00:12kia08 új témát indított a fórumon.

Bemutatkozás


Őszinte, nyílt, de kiszámíthatatlan. Meglepő cselekedetekkel, hirtelen fellángoló szenvedéllyel, intellektuális kalandokkal tarkított életet él. Képzelőereje kivételes és olyan erős, hogy már-már átcsap a valóságba. Jószívű, segítőkész, tökéletességre törekvő, aki sohasem találja meg a helyét, ezért mindig máshová vágyik, mint ahol van. Élete a szabadság szüntelen keresése.

Lényének magva, hogy az életet kalandnak, utazásnak tekinti, és élete célja, hogy ez alatt az út alatt a lehető legtöbbet fejlődjön, a legtöbb ismeretet szerezze meg. Nem szereti, ha gyámkodnak fölötte, egyéniségének, személyiségének megfelelően szűkebb vagy tágabb, de szabad mozgástérre van szüksége. Nagyon fontos számára a szabadság, és mivel igazságos is, a másik szabadságvágyát is tiszteletben tartja. Ebből következően nehezen viseli a kötöttségeket, a munkahelyén és a magánéletében egyaránt. Szeret utazni, idegen tájakat felfedezni.

Nem a külsőségeknek él, az ilyesmi nem érdekli, ahogy a pénz sem igazán. Ő az, aki tudja értékelni az élet igazi csodáit és szépségeit. Introvertáltabb, de a lelkesedése neki is töretlen, ha őt érdeklő kérdések kerülnek terítékre. Ugyanis könnyen lelkesedik – és ez a lelkesedés átragad aztán mindenkire. Általában jó a humora, bár kissé karcos. Jóindulatú, de kimondja, amit gondol!  Eléggé szeleburdi személyiség, ami könnyen a kárára válhat. Ha bizalmatlanságot érez maga iránt vagy becsapják, akkor toporzékol, vagy belebetegszik. Optimizmusa szinte elnyűhetetlen. És ez szerencséje is, sok bajon, nehézségen átsegíti.

Személyiségének lényegi vonása a bizalom, a hit, az optimizmus – tudja, hogy a létünknek célja van, tudja, hogy minden eggyé tartozik. Állandóan figyeli az embereket, és remek intellektuális képességeivel hamar ki is ismeri őket. Nehezen viseli a köznapok szürkeségét, ahol megtörik a lendület, ahol nincs szükség lelkesedésre. A taposómalom hamar felőrli erejét, a szabad vállalkozás viszont, aminek tétje van, megsokszorozza. A hétköznapok időnként kiábrándítóan hatnak rá. Ez az, ami kétségbe ejti, a kétely, ami a szívébe férkőzik olykor, mikor ütközik a valósággal. Ilyenkor gyakran eltávolodik a neki kényelmetlen valóságos helyzettől, tagadja annak létét, és felveszi inkább azt a bizonyos rózsaszín szemüveget, és azon keresztül nézi a világot. Ha azonban eléri az érettségének egy következő lépcsőfokát, akkor szembenéz a kétségbeesésével, a félelmeivel. Ekkor pedig felébred benne a részvét minden „emberi” iránt, és valódi gyógyítóvá tud válni. A szívének mélyén ott a vágy, hogy megértse az életet – ez hajtja előre, hatalmas lendülettel. A rendkívüli érdekli. Mindig túllát azon, ami van, a hétköznapin, mert azt nézi, aminek lennie kell, vagy lennie kellene. Ha célja, vágya megvalósíthatónak látszik, mindent ki tud hozni magából,

Barátok

mano2
mano2

Totya™

Bessie
Bessie

funkcionális

Lindsay019
Lindsay019

Disney princess♔

Brittany
Brittany

Not a Queen, a...

AmyVie
AmyVie

Like a soldier.♥

Lady Suzy
Lady Suzy

deus ex machina

dóóra
dóóra

gallavich.

zsofeeh
zsofeeh

shadowhunter

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!