Starity

Adatvédelem

Az adatok kezelője ezúton nyilatkozik a portál adavédelmi elveiról:

Az adatkezelő

Az starity.hu adatkezelője a Mediadyn Kft. (továbbiakban Üzemeltető).

A kezelt adatok köre

A Starity.hu látogatása során a szerveren biztonsági okokból rögzítjük a hálózati identitásodat: számítógéped IP-címét és at általad használt szoftverkörnyezetet, valamint látogatásod időpontját, és a megtekintett oldalak címét. Ezeket az adatokat elektronikus formátumban tároljuk szerverünkön és egy hónapra visszamenőleg tároljuk. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

Látogatásod során ellenőrző fájlt (cookie) kaphatsz weboldalunktól, az oldal látogatottságát mérő külső, független auditáló szolgáltatástól (Google Analytics), valamint esetlegesen a hirdetéseket kiszolgáló szerver üzemeltetőjétől. A cookiek elfogadása nem kötelező (böngészőprogramokban letilthatók), ám egyes szolgáltatásaink csak ezek elfogadásával vehetők igénybe.A mérési adatok kezeléséről az adatkezeló tud részletes felvilágosítást nyújtani.

Az oldalon való regisztráció során egy becenevet és egy e-mail címet kell megadnod. Az e-mail címedet más nem láthatja, további adataid megadásáról pedig már szabadon dönthetsz, hogy mennyi személyes adatot adsz meg. Az adatok - ha úgy állítottad be - mások számára hozzáférhetővé válhatnak, ugyanakkor mi kérésre sem adjuk át harmadik félnek.

Az adatkezelés célja

A szerver által automatikusan rögzített adatokat a szerver biztonságos üzemeltetése érdekében átmenetileg tároljuk.

Valamennyi más adatot a szolgáltatások működtetése, illetve a felhasználók azonosítása érdekében rögzítjük. A profilod szerkesztésekor nem kötelező jelleggel megadott adatok kezelésének a célja a közösségépítés. A tevékenységeid során hozzánk került aktuális IP címet a kulturált, felelős magatartás biztosítása, valamint az oldal biztonsága érdekében rögzítjük.

Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által megadott adatokat addig őrizzük, míg nem kéri azok törlését. Az oldalon végzett tevékenységek (írások, vélemények, hozzászólások) a beceneve feltüntetése mellett megmaradnak, azonban minden más személyes adat (a megadott e-mail címmel együtt) törlésre kerül.

A szerver által automatikusan rögzített adatok egy hónapig állnak rendelkezésünkre.

Az adatokhoz hozzáférők köre

A szerver által rögzített és egy hónapig tárolt adatokhoz kizárólag az Üzemeltető férhet hozzá. Harmadik személy részére az információkat nem adjuk ki.

Egyéb rendelkezések

A fenti adatok kezelését az 1992. évi LXIII. törvény 30 §-a alapján nem kell bejelenteni a Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztosának adatvédelmi nyilvántartásába. Egyebekben a felek közötti kötelezettségek és jogok tekintetében a Ptk. és a 17/1999. Korm. r. szabályai az irányadók.