Starity

Titanyla profilja

Titanyla yellow white  
 • Csatlakozott
 • 2014. augusztus 31.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • dreamer
 • Lakhely
 • Budapest
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Kedvenc időtöltéseim
 • olvasás, zongorázás, utazás, séta a természetben, Pinterest
 • Kedvenc sztárjaim
 • Chris Evans Audrey Hepburn Ingrid Bergman Grace Kelly

do all things with love ♡

Titanyla
Utoljára aktív: 2020.06.26. 08:08Státusz módosítva: 2020.01.24. 16:04

Bemutatkozás


About Me:

Üdvözöllek a profilomon, kedves idegen!:) Csak egy átlagos lány vagyok, aki állandóan álmodozik és különböző önépítő és fejlesztő tevékenységekkel próbálja megalapozni a jövőjét. A kedvenc elfoglaltságom a tanulás, örülök, ha minél több dolgot megtudhatok a világról és a dolgok miértjéről. A legfontosabb számomra az, hogy egy értékes életet éljek, minél többet megtapasztaljak és sose bánjam meg azt, amit teszek. Rendkívül nagyszabású elképzeléseim vannak a jövőmet illetően, ezért is szeretnék már most a lehető legtöbbet kihozni magamból- Egy igazán vidám természetű lánynak tartom magam, ugyanis az egyik legmeghatározóbb tulajdonságom az, hogy nagyon szeretek mosolyogni és nevetni, még a legapróbb dolgok miatt is. Nem szeretek kitűnni a tömegből, általában csendben álmodozok:) Általában könnyen megnyílok az emberek felé, azonban sok időt vesz igénybe, hogy a személyes dolgaimról is tudjak beszélni valakivel:) Szeretem olyan emberekkel tölteni az időmet, akik megnevettetnek. Igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen rengeteg barátom van, akik mindig mellettem állnak, bármi történjen, és ez a mai világban igazán ritka, úgyhogy kincsként őrzöm őket:)

Kedves és őszinte személynek tartom magam, aki mindig jó hallgatóságnak bizonyul. Úgy gondolom, hogy eléggé összetett személyiség vagyok. Próbálok pozitívan hozzáálni a dolgokhoz, valamint az emberekhez, eléggé naivnak és szentimentálisnak tűnhetek személyiségem abból a töredékéből, amit kifelé mutatok. Azonban a viselkedésem korántsem egyezik meg a gondolkodásmódommal, ezért mondhatni van egy titkos énem:) A legtöbben egy életvidám lánynak látnak engem, aki valószínűleg nem foglalkozik a világ dolgaival, ez azonban korántsem igaz. Amikor engedem látni a külvilág számára személyiségem másik oldalát, gyakran meglepődnek azon, hogy a látszat ellenére mennyire komoly személy vagyok valójában. Ebből adódóan úgy érzem, senki sem ismer igazán, aminek örülök, hiszen mindig tudok újabb dolgokat mutatni az embereknek sokszínű személyiségemből:)

Fashion

Rendkívül érdekel a divat és a modellkedés világa:) A stílusom megformálásában nagy szerepet játszik Candice Swanepoel és Miranda Kerr, akik szerintem nem csak gyönyörűek, de a legbájosabb és legtehetségesebb szupermodellek. Az öltözködésembe mindig igyekszek valami különlegeset belevinni. Szeretek nőies darabokat hordani, általában világos színű felsőket viselek csőnadrággal, cipőnek pedig balerinacipőt vagy magassarkút választok. A sminkelés is közel áll hozzám, bár nem szoktam túlzásba vinni, sőt, eléggé szolidnak és természetesnek tartom a mindennapi makeupomat:) 

TV Series

Igazán szeretek néhány sorozatot, az egyik  legnagyobb kedvencem a Pretty Little Liars. Fantasztikus, remekül kivitelezett történet, és amikor már azt gondolom, hogy nem tudnak meglepni, ismét valami újjal rukkolnak elő.  Igazán tetszik a sztori, mely átlagos fiatalok korántsem átlagos mindennapjait mutatja be tele rejtélyekkel és titkokkal. A színészek egyszerűen tökéletesen alakítanak benne, mindenki egyaránt nagyon szimpatikus. A második nagy kedvencem a Vampire Diaries, mely szintén egy fantasztikus történetet mutat be. Külön tetszik a szerelmi szála és hogy mindig újabb fordulatok történnek. A színészek itt is kifogásolhatatlanok, Nina Dobrev és Ian Somerhalder színészi játéka pedig különösen figyelemreméltó.

Idols

A legnagyobb példaképem a sztárvilágban nem más, mint a gyönyörű Audrey Hepburn. Számomra a valaha élt legtehetségesebb, legszebb és legikonikusabb színésznő, aki egy tiszta értéket képviselt magatartásával, öltözködésével és színészi munkáival. Ő valóban egy stílust teremtett, melynek az egyszerűség, a letisztultság, és a kényelem voltak meghatározó jegyei. Úgy gondolom, hogy Audrey bárki előtt példaképként állhat, hiszen rendkívül sokszínű volt: tanult balettozni, 6 nyelven beszélt, kora egyik legtehetségesebb színésznőjeként tartják számon, valamint rengeteg jótékony munkát is végzett. Örök kedvencem tőle a Római vakáció, de igazán szeretem még az Álom luxuskivitelben, a My Fair Lady és a Mókás arc című filmjeit is. 
Audrey Hepburn mellett még igazán kedvelem az olyan klasszikus színésznőket, mint Ingrid Bergman és Grace Kelly, akik szintén hihetetlenül tehetségesek voltak szakmájukban, és felettébb kedvelem az általuk képviselt stílust is.

Music

A zene igazán nagy szerepet tölt be az életemben. Már 10 éve játszok hangszeren, régebben pedig rendszeresen énekeltem. A zeneszerzés is nagyon közel áll hozzám, szoktam dalokat írni, ami szerintem az egyik legjobb módja az önkifejezésnek. Nagyon sokat hallgatok zenét, a pop stílus áll hozzám a legközelebb, de néha hallgatok rockot is, a hangulatomtól függ :) A kedvenc énekesnőm Ariana Grande, akinek hihetetlenül tetszik a zenei stílusa, az összes dalát nagyon szeretem. 

Bemutatkozásomnak ezennel a végére értünk, úgy érzem, mindent említettem, amit szerettem volna:) Szeretném megköszönni azoknak, akik végigolvasták, további szép napot!:)

(Köszönöm a szavazatokat, akik megírják, azoknak vissza szoktam adni.)

Üzenőfal

Péter22 szia szavaztam

2020.01.24. 14:02

Szia, szavaztam mert nagyon tetszik a profilod :)

2019.07.09. 09:09

Loryenna Szia! Szavaztam, mert vannak közös kedvenceink, illetve szimpatikus is vagy.:3

2018.10.11. 18:06

BloggerinaBella Szia :) ment a szavazat, mert tetszik a profilod ^^

2017.02.04. 15:03

Szia:) Szavaztam,mert tetszik a profilod!^^

2016.10.22. 07:07