Starity

LeerdammerGirl profilja

LeerdammerGirl white red red blue blue red  
 • Csatlakozott
 • 2014. október 20.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • εvil quεεn ✿
 • Zenei stílusom
 • mindenevő vagyok
 • Imádom
 • Istent
 • Utálom
 • RTL Klub, manipuláció, utóízek, zenemix, tumblr-ös tucatstílus, ha valaki osztja az észt, holott a tudása egy hangyáéval vetekszik, horror, ezotéria és még jópár dolog :)
 • Kedvenc sztárjaim
 • Nicole Kidman Emma Stone Oprah Winfrey Robert Downey Jr. Ryan Gosling Ariana Grande Taylor Swift Lady Gaga

...

LeerdammerGirl
Utoljára aktív: Tegnap, 14:49Státusz módosítva: 2020.08.28. 14:02

Bemutatkozás

 

"Do not chase people. Work hard and be you. The right people who belong in your life will come find you and stay. Do your thing."

"Find things beautiful as much as you can. Most people find too little beautiful." - Vincent van Gogh

 

        

  

 

Üdvözlöszöveg (vagy valami ilyesmi)Szóóóval üdv a profilomon! Mivel már lassan hetedik éve (tejóég, tejóég, ezt el se hiszem xd) vagyok tagja az oldalnak, úgy gondoltam, nem leszek tovább full inkognitó módban, és összedobok egy profilt, ahol dióhéjban összefoglalom, kiket és miket szeretek. Ez persze egy nagyon felületes lista lesz, mivel értelemszerűen idő és energiakorlátaim vannak, ill. felettébb unalmas lenne elolvasnod, ha felsorolnám az összes kedvenc ételem, színem, fene tudja még mimet. Bár még így is fennáll annak az esélye, hogy elunod magad, miközben olvasod. Hát ez van. Mindenesetre ha egy picit is érdekel, ki is ez a LeerdammerGirl, tarts velem (na jó, ez elég furin hangzott,  but whocares xd). Amúúúgy, ha már itt vagy, biztosan kíváncsi vagy, honnan ered a felhasználónevem, but i have no clue. De komolyan. Fogalmam sincs, mi járt a fejemben, amikor regisztráltam és felhasználónevet választottam. De a sajtokat nagyon szeretem. Lol. Okaaay, akkor vágjunk bele;

 

        

 

Filmek, sorozatok. Fúha, rengeteg filmet láttam már, de ha választanom kell egyet, amelyik az abszolút kedvencem, akkor mindenképpen a Kaliforniai álomra voksolok. Mielőtt bármi egyebet gondolnál, ez egyáltalán nem az a tipikus klisés, csöpögős romantikus sztori, hanem egy gyönyörű musical, tiszta művészet. Ez után kicsit talán furán hangzik, ha azt mondom, hogy egyik kedvenc műfajom a pszichológiai thriller, de overall azokat a filmeket szeretem igazán, amik rendelkeznek egyfajta izgalomfaktorral, ugyanakkor mögöttes tartalommal is. Már nagyon régóta kedvenc színészem Robert Downey Jr., kedvenc színésznőm Nicole Kidman. Erről nagyjából ennyit, kedvenc sorozataimat pedig inkább felsorolom, (mert most igazából marha lusta vagyok hosszú sorokat írni xd) : Once Upon a Time (all time favorite), Stranger Things, The Originals, The Vampire Diaries (#TeamDelena), Pretty Little Liars, Big Little Lies, Sharp Objects (pszichothriller szerelmeseinek nagyon ajánlom), ill. több sorozatba belekezdtem, de pár évad után elvesztettem az érdeklődést irántuk, ilyen például a Gossip Girl vagy a Riverdale stb stb. 

 

       

 

Zene. Nos, a zenei ízlésem elég változatos. Mármint szinte mindent meghallgatok, ha találok az adott dalban valami különlegeset. Hallgatok a magyar Kárpátia együttestől kezdve a BTS-ig mindent, sőt a komolyzene sem áll távol tőlem; a jazz pedig az egyik kedvenc műfajom. Viszont a Cardi B meg Drake és társai féle rap sosem jött be. Aucs. Bocs, de nagyon távol érzem magamtól a világukat. Kedvenc énekesnőm nem titkoltan Ariana Grande, most pedig tudom, mire gondolsz, de én őt igenis nagyra értékelem tehetsége és stílusa miatt. Bevallom, volt néhány mondata és gondolata, amiktől én is a fejemet fogtam, hogy tejóég, de mindennek ellenére szeretem őt, mint énekesnőt. További nagy kedvenceim a teljesség igénye nélkül: Lady Gaga, Coldplay, Imagine Dragons, Maroon 5, Little Mix (Jade), Blackpink (Lisa), Mamamoo (Solar), BTS (Tae & Hobi), Taylor Swift, Katelyn Tarver, Ed Sheeran, Rúzsa Magdi, Maren Morris, Inna, Ellie Goulding, Ava Max, Cher Lloyd stb stb. Ha ők új számot adnak ki, azt mindig meghallgatom. :) Ééés nagy ABBA rajongó is vagyok (szóval ofc a Mamma Mia! filmek is a kedvenceim). 

 

      

 

Könyvek. Nem mondanám magam egy igazi könyvmolynak, de régebben, amikor több időm volt (és ennek az időnek egy jelentős részét az olvasásnak tudtam szenteli) igenis sokat olvastam, és élveztem minden percét. Kedvenc könyvem egy igazi klasszikus, Margaret Mitchelltől az Elfújta a szél. A magyar irodalom egyik remekműve szerintem Örkény Istvántól az Egyperces novellák; valami különös oknál fogva engem nagyon vonzanak az abszurd, furcsa és nem szokványos dolgok. Ezek mellett gyakran, és számomra is sokszor érthetetlen lelkesedéssel olvasok pszichológiai témájú írásokat. Az utóbbi időben egyébként javarészt angol nyelvű könyvekre vagyok rákattanva; jelenleg Viktor E. Frankl remekművét, a Man's Search for Meaning-et veszem elő napi, vagy akár heti szinten. Továbbá mindenképpen meg kell említenem egyik kedvenc írónőmet, Rebekah Lyonst. Az ő könyve nagyon sokat segített nekem egy nehéz időszakomban, és biztos vagyok benne, hogy sok más ember számára is igazi mentőövként szolgál ebben a kaotikus világban. Rebekah egyébként egy amerikai keresztény írónő, így könyvei csak angolul érhetőek el, de én mindenkinek nagyon nagyon ajánlom őket, mert kincset érnek, de komolyan. 

 

      

 

Hobbik. Kiskorom óta rajzolok, 11 éves korom óta rajongok a ruhákért, és egykoron eljátszott a gondolattal, hogy divattervező leszek, de ma már ilyen merész álmokat azért nem dédelgetek; pláne, hogy az élet is egy teljesen más irányba sodor(t). Mindenesetre még mindig odavagyok a hate couture-ért, és úgy unblock az egész divatvilágért. Ezen kívül nagyon még szeretek fotózni, megragadni a különleges pillanatokat. Szeretem az állatokat, van három kutyusom (na jó, ez nem tudom, hogy jön ide, mert ez nem hobbi but whatever xd). Az utazás az egyik szenvedélyem, és Európa legszebb városaiba már el is jutottam,  például Rómába, Londonba, Prágába és Párizsba (tejóég, egy álmom vált valóra 2018-ban). Nagyon nagyon hálás vagyok azért, amiért ennyi csodaszép helyen járhattam. :) Érdeklődési köröm egyébként az élet számos más területére is kiterjed, például nagyon szeretem még a lakberendezést, és ahogy azt már fentebb említettem, a pszichológiát, de a maga az írás, történetek kreálása sem áll távol tőlem. Asszem ennyi ide elég is, nem akarlak untatni túlságosan. XD

 

    

    

 

Az oldalról, adatlapokról stb. Egykor nagyon aktív tag voltam az oldalon, főleg 2013-ban, amikor legelőször (még az ez előtti profilommal) regisztráltam. Azóta rengeteget változtam gondolkodásban és hozzáállásban is, de fejlődni és változni a legtermészetesebb dolog a világon. Ma már inkább csak az adatlapjaim végett járok fel, nagyon szeretem őket szerkeszteni, ez valami hobbiféleség or I don't know xd. Az évek során nagyon megszerettem ezt az oldalt, és remélem, még jó sokáig tag lehetek.

Adatlapjaim nagy részét nem cserélem, mert főként kedvenceimet szerkesztem, de persze ha van csere, vagy bármi egyéb ajánlatod, természetesen meghallgatom :) Illetve tekintve, hogy már lassan hét éve ismerem és használom az oldalt, ha bármi kérdésed lenne az oldallal, adatlapokkal kapcsolatban, írj nekem, nagyon szívesen segítek, ill. adok tanácsot. Bármiben! :) Azt még fontosnak tartom kiemelni, hogy nem barátkozás céljából vagyok itt, szóval barátnak nem tudsz jelölni, viszont minden szavazatot kivétel nélkül viszonzok. :) Nahhhh, akkor ennyi lett volna ez a bemutatkozó szöveg. Nem terveztem ennyit rizsázni, de hát így sikerült xd. Mindenesetre örülök, hogy itt jártál! Legyen nagyon szép napod, heted, éved! <3

 

 

 

XoXo, LeerdammerGirl ❤️