Starity

LeerdammerGirl profilja

LeerdammerGirl white red red blue blue red  
 • Csatlakozott
 • 2014. október 20.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • εvil quεεn ✿
 • Zenei stílusom
 • mindenevő vagyok
 • Imádom
 • Istent
 • Utálom
 • RTL Klub, manipuláció, utóízek, zenemix, tumblr-ös tucatstílus, ha valaki osztja az észt, holott a tudása egy hangyáéval vetekszik, horror, ezotéria és még jópár dolog :)
 • Kedvenc sztárjaim
 • Robert Downey Jr. Kim Tae Hyung Nicole Kidman Lana Parrilla Emma Stone Margot Robbie Sofía Vergara Ariana Grande

...

LeerdammerGirl
Utoljára aktív: Ma, 12:40Státusz módosítva: 2020.08.28. 14:02

Bemutatkozás

 

"Do not chase people. Work hard and be you. The right people who belong in your life will come find you and stay. Do your thing."

"Find things beautiful as much as you can. Most people find too little beautiful." - Vincent van Gogh

 

        

  

Üdvözlöszöveg (vagy valami ilyesmi)Szóóóval üdv a profilomon! Mivel már lassan hetedik éve (tejóég, tejóég, ezt el se hiszem xd) vagyok tagja az oldalnak, úgy gondoltam, nem leszek tovább full inkognitó módban, és összedobok egy profilt, ahol dióhéjban összefoglalom, kiket és miket szeretek. Ha egy picit is érdekel, ki is ez a LeerdammerGirl, tarts velem (na jó, ez elég furin hangzott but whocares xd). Amúúúgy, ha már itt vagy, biztosan kíváncsi vagy, honnan ered a felhasználónevem, but i have no clue. De komolyan. Fogalmam sincs, mi járt a fejemben, amikor regisztráltam és felhasználónevet választottam. De a sajtokat nagyon szeretem. Lol. Okaaay, akkor vágjunk bele;

        

Filmek, sorozatok. Fúha, rengeteg filmet láttam már, de ha választanom kell egyet, amelyik az abszolút kedvencem, akkor az mindenképpen a Kaliforniai álom. Igen, ez egy musical. És igen, több Oscart nyert. És nem, nem az a tipikus csöpögős romantikus sztori. Ez a film gyönyörű, egyáltalán nem klisés, szóval abszolút megéri megnézni! Már nagyon régóta kedvenc színészem Robert Downey Jr., kedvenc színésznőm Nicole Kidman. Erről nagyjából ennyit, kedvenc sorozataimat pedig inkább felsorolom, (mert most igazából marha lusta vagyok hosszú sorokat írni xd) : Once upon a time, Stranger Things, The Originals, The Vampire Diaries (#TeamDelena), Friends, Pretty Little Liars, Big Little Lies, Sharp objects (ez csak egy minisori, de fantasztikus), ill. több sorozatba belekezdtem, de pár évad után elvesztettem az érdeklődést irántuk, ilyen például a Gossip Girl vagy a Riverdale stb stb. 

       

Zene. Nos, a zenei ízlésem elég változatos. Mármint szinte mindent meghallgatok, ha találok az adott dalban valami különlegeset. Hallgatok a magyar Kárpátia együttestől kezdve a BTS-ig mindent, sőt a komolyzene sem áll távol tőlem; a jazz pedig az egyik kedvenc műfajom. Viszont a Cardi B meg Drake és társai féle rap sosem jött be. Aucs. Bocs, de nagyon távol érzem magamtól a világukat. Kedvenc énekesnőm nem titkoltan Ariana Grande, most pedig tudom, mire gondolsz, de én őt igenis nagyra értékelem tehetsége és stílusa miatt. Bevallom, volt néhány mondata és gondolata, amiktől én is a fejemet fogtam, hogy tejóég, de mindennek ellenére szeretem őt, mint énekesnőt. További nagy kedveceim: Lady Gaga, Coldplay, Imagine Dragons, Maroon 5, Little Mix (Perrie), Blackpink (Lisa), BTS (Tae & Hobi), Taylor Swift, Katelyn Tarver, Ed Sheeran, Rúzsa Magdi, Maren Morris, Inna, Ellie Goulding, Ava Max, Cher Lloyd stb stb. Ha ők új számot adnak ki, azt mindig meghallgatom. :) Ééés nagy ABBA rajongó is vagyok (szóval ofc a Mamma Mia! filmek is a kedvenceim). 

      

Könyvek. Nem mondanám magam egy igazi könyvmolynak, de régebben, amikor több időm volt (és ennek az időnek egy jelentős részét az olvasásnak tudtam szenteli) igenis sokat olvastam, és élveztem minden percét. Kedvenc könyvem egy igazi klasszikus, Margaret Mitchelltől az Elfújta a szél. A magyar irodalom egyik remekműve szerintem Örkény Istvántól az Egyperces novellák, aztán lehet, hogy csak nekem, de engem mindenesetre nagyon vonzanak az abszurd, furcsa és nem szokványos dolgok. Ééés ha már a könyveknél tartunk, mindenképpen meg kell említenem egyik kedvenc írónőmet, Rebekah Lyonst. Az ő könyve nagyon sokat segített nekem egy nehéz időszakomban, többek között újra magamra találnom, és abban is, hogy jobban tudjam kezelni a mindennapi stresszt (ami még mindig elég nehezen megy, but I'm trying). Rebekah egyébként egy amerikai keresztény írónő, így könyvei csak angolul érhetőek el, de én mindenkinek nagyon nagyon ajánlom. Rebekah számomra igazi inspiráció; példaértékű az, ahogy másoknak segít. A könyvei pedig kincset érnek, de komolyan. 

      

Hobbik. Kiskorom óta rajzolok, 11 éves korom óta rajongok a ruhákért, azóta hobbi szinten tervezek ruhákat, cipőket. Nem kell semmi komolyra gondolni, csupán csak szeretem a terveim papíron megvalósítási, és csak remélni tudom, hogy egy nap majd a valóságban is kivitelezhetem az ötleteim. Mindenesetre odavagyok a hate couture-ért, és úgy unblock az egész divatvilágért. Nagyon szeretek fotózni, megragadni a különleges pillanatokat. Szeretem az állatokat, van három kutyusom (na jó, ez nem tudom, hogy jön ide, mert ez nem hobbi but whatever xd). Az utazás az egyik szenvedélyem, és Európa legszebb városaiba már el is jutottam,  például Rómába, Londonba, Prágába és Párizsba (tejóég, egy álmom vált valóra 2018-ban). Nagyon nagyon hálás vagyok azért, amiért ennyi csodaszép helyen járhattam. :)  Amúgy van egy eléggé weird hobbim is; szeretek önfejlesztő meg mindenféle pszichológiai írásokat olvasni (őszintén szólva elég sok weird dolgot csinálok, ez talán még nem is annyira vészes xd). Asszem ennyi ide elég is.

      

Az oldalról, adatlapokról stb. Szóóóval egykor nagyon aktív tag voltam az oldalon, most viszont inkább csak az adatlapjaim végett járok fel. Nagyon szeretek adatlapokat szerkeszteni, és amíg az időm fogja engedni, fel fogok járni. Remélem, még egy jó darabig ezt megtehetem! :) Az évek során nagyon megszerettem ezt az oldalt, bár régebben (amikor a fórumon is sokkal aktívabb voltam) mintha egy erősebb közösség lett volna itt, de mindennek ellenére még most is szívesen vagyok a Starityn. Adatlapjaim nagy részét nem cserélem, mert főként kedvenceimet szerkesztem, de persze minden levélre válaszolok. :) És bár régebben így volt, ma már nem barátkozásra használom az oldalt, szóval barátnak nem tudsz jelölni, viszont minden szavazatot kivétel nélkül viszonzok. :) Nahhhh, akkor ennyi lett volna ez a bemutatkozó szöveg. Nem terveztem ennyit rizsázni, de hát így sikerült xd. Mindenesetre örülök, hogy itt jártál! Legyen nagyon szép napod, heted, éved! <3

XoXo, LeerdammerGirl ❤️