Starity

Lebuktak - Jennifer Aniston és Sandra Bullock együtt járt plasztikai sebésznél

2024. március 31. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Aniston, Sandra Bullock és Jason Bateman felesége, Amanda Anka együtt hagytak el egy ismert plasztikai sebészeti központot.

hirdetés

Jennifer Anistont, Sandra Bullockot és Jason Bateman feleségét, Amanda Ankát látták távozni egy előkelő plasztikai sebészeti központból a Connecticut állambeli Greenwichben szerdán (március 27).

A plasztikai sebészeti központ felső és alsó arcfelvarrásokra specializálódott, valamint szemöldök- és szemfelvarrásokra. Anistont, Bullockot és Ankát látták távozni Dr. Neil A. Gordon rendelőjéből, aki tagja a "nemzetközi arcplasztikai sebészek kis, elit csoportjának", akik "arcfiatalításra és orrplasztikára" specializálódtak - áll a klinika honlapján található életrajzában. 

Aniston 2015-ben elárulta, hogy kipróbálta a botoxot, de nem rajongott érte.

Az emberek azt hiszik, hogy sok [botox] injekciót csináltatok, pedig nem. Nem mondom, hogy nem próbáltam ki, de látom, hogy ez egy csúszós lejtő. Az összes ilyen kozmetikai cucc nevetségesen néz ki rajtam

- mondta anno.

Illetve elmondta, hogy 2018-ban volt egy második orrplasztikája, hogy korrigálja a több mint 12 évvel azelőtt helytelenül elvégzett műtétet. 

Bullockot a 2018-as Oscar-gálán azzal vádolták, hogy arcimplantátuma van. Azonban cáfolta a pletykákat, és azt állította, hogy allergia miatt volt puffadt az arca.

Beteg voltam, és allergiás voltam, de úgy voltam vele, hogy »Csak megyek. Ez a munkám része, és örülök, hogy ott lehetek«. Azért hatnak rám [a spekulációk], mert nem érzem magam magabiztosnak, amikor kiöltözöm és kimegyek a vörös szőnyegre.

Bullockot egyébként ritkán látni azóta, mióta meghalt a párja, Bryan Randall miután évekig küzdött az ALS-sel. 

via Life & Style

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek