Starity

Újabb volt alkalmazott szólalt meg Meghan Markle kegyetlenkedéseivel kapcsolatban

2024. április 24. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle állítólag zaklatta az alkalmazottait a Kensington-palotában, most az egykori titkára mesélt a történtekről.

hirdetés

Meghan Markle zaklatási ügye ismét az előtérbe került, miután új részletek láttak napvilágot a volt királyi alkalmazottakkal kapcsolatban, akik a Kensington-palota személyzetének voltak a tagjai 2017 végétől 2020 elejéig.

A hercegné és Harry herceg volt titkára, Samantha Cohen, elárulta, hogy őt is meghallgatták a palota vizsgálatában a kínzásokra vonatkozó állításokkal kapcsolatban. Cohen 17 évig dolgozott sajtótanácsadóként II. Erzsébet királynő mellett, mielőtt a királynő személyesen megkérte, hogy 2018 júniusában legyen Harry és Meghan Markle főtitkára.

Csak hat hónapig kellett volna maradnom, de 18 hónapot maradtam - nem találtunk helyettem mást, és amikor megtaláltuk, Afrikába utaztunk Harryvel és Meghannel, hogy megmutassuk nekik a feladatokat, de ők is felmondtak, amíg Afrikában voltak

- árulta el.

Cohen úgy érezte, hogy "keményen bántak vele", és másoknak azt mondta, hogy olyan volt velük dolgozni, mint a tinédzserekkel.

via OK!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek