Starity

Margot Robbie és Shakira nem bírják egymást?

2024. április 20. 17:05   |   Szerző: SzilviD

Margot Robbie-t megkérte a közös barátaikat Shakirával, hogy ne szervezzenek úgy programot, hogy ők ketten összefuthassanak.

hirdetés

Margot Robbie-nak nagyon nem esett jól, amikor Shakira kritizálta a Barbie-filmet, a források szerint figyelmeztette a közös barátaikat, hogy nem akar összefutni az énekesnővel, mert gondok lesznek.

Shakira így nyilatkozott a filmről

A fiaim abszolút utálták [a filmet]. Úgy érezték, hogy kasztráló volt. És bizonyos mértékig egyetértek velük. Két fiút nevelek, szeretném, hogy erősnek érezzék magukat, miközben tisztelettel bánnak a nőkkel. Kedvelem a popkultúrát, amikor úgy próbálja erősíteni a nőket, hogy közben nem rabolja meg a férfiakat a férfiasság lehetőségétől, illetve attól, hogy lehetnek védelmezők és otthonteremtők egyben. Hiszek abban, hogy minden lehetőség és eszköz jár a nőknek, illetve a bizalom is, hogy mindenre képesek vagyunk anélkül, hogy elveszítenénk a lényegi nőiességünket.

- mondta, majd így folytatta:

Szerintem a férfiaknak van egy bizonyos célja a társadalomban és a nőknek is van egy másik fajta célja. Kiegészítjük egymást, és ennek az összhangnak nem szabadna elvesznie.

Robbie-nak nem estek jól ezek a szavak egy bennfentes szerint: 

Margot rosszul érintik a csúnya dolgok, amiket Shakira mondott a filmről. Nagyon keményen dolgozott rajta, és büszke arra a sok figyelemre, amit kapott.

Hozzátette:

Van néhány közös barátjuk. Margot figyelmeztette őket, hogy jobb, ha nem fut össze Shakirával, különben megmondja neki a magáét!

A bennfentes azt mondta, hogy Robbie szerint Shakira agyát átmosta a patriarchátus és személyeskedik. De nem ő az egyetlen, aki nem bírja a másikat. 

Shakira nem rajong Margot-ért, és úgy gondolja, hogy túlértékelt. Egyszerűen nem érti a hype-ot, és nem szégyelli elmondani az embereknek.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek