Starity

Shakirának, és a fiainak se tetszett a Barbie

2024. április 01. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő azt is elárulta, hogy miért nem tetszett neki és a családjának a Barbie című film.

hirdetés

Habár elképesztő közönségsiker lett a tavaly nyáron megjelent Barbie, egy biztos, Shakirát és a fiait, a 11 éves Milant és a 9 éves Sashát egyáltalán nem nyűgözte le a produkció. 

Az énekesnő az Allure magazin hasábjain fejtette ki a véleményét: szerinte a Barbie "megrabolta a férfiakat a férfiasság lehetőségétől."

A fiaim abszolút utálták [a filmet]. Úgy érezték, hogy kasztráló volt. És bizonyos mértékig egyetértek velük. Két fiút nevelek, szeretném, hogy erősnek érezzék magukat, miközben tisztelettel bánnak a nőkkel. Kedvelem a popkultúrát, amikor úgy próbálja erősíteni a nőket, hogy közben nem rabolja meg a férfiakat a férfiasság lehetőségétől, illetve attól, hogy lehetnek védelmezők és otthonteremtők egyben. Hiszek abban, hogy minden lehetőség és eszköz jár a nőknek, illetve a bizalom is, hogy mindenre képesek vagyunk anélkül, hogy elveszítenénk a lényegi nőiességünket. 

- mondta, majd így folytatta:

Szerintem a férfiaknak van egy bizonyos célja a társadalomban és a nőknek is van egy másik fajta célja. Kiegészítjük egymást, és ennek az összhangnak nem szabadna elvesznie. 

- tette hozzá.

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek