Starity

A szomszéd fiú: kínos dolgot árult el Jennifer Lopezről Ryan Guzman exe

2024. április 21. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő nagyon komolyan vette a film promótálását, és volt egy kérése Ryanhez.

hirdetés

Jennifer Lopez 2015-ben szerepelt együtt Ryan Guzmannal A szomszéd fiú című thrillerben, és a produkciót promótáló sajtótúra során szárnyra kelt a pletyka, mely szerint a két híresség között nem csak a filmvásznon, hanem a való életben is romantikus kapcsolat alakult ki. 

Guzman akkori barátnője, akivel azóta már szakítottak, meglepő dolgot mesélt Lopezről: elmondása szerint a színész-énekesnő direkt rájátszott a fent említett pletykára, holott tudta, hogy Ryan párkapcsolatban él. 

Arra kötelezte az exemet, hogy játssza el a szingliséget, amíg a filmet promótálta. Mindkettejük sajtósa felhívott... együtt mentek az afterpartikra, fogták egymás kezét, hogy hírverést csináljanak. 

- mondta Melanie Iglesias a "No Chaser" podcastben. 

Melanie szerint "nagyon rossz érzés volt" megélni, hogy Lopez például Ellen DeGeneres műsorában eljátszotta, nem tudja, van-e Ryannek barátnője. 

Találkoztunk. Hogy érted, hogy nem tudod, van-e barátnője? Találkoztunk! Még a sz*rt is kiszorítottad a kezemből. 

- panaszkodott Jenniferre, akit anno a példaképének tartott - de csalódott benne, amikor bemutatták őket egymásnak. 

Találkoztunk, végigmért, azt a világ legszorosabb kézfogását produkálta. Úgy voltam, hogy "Áú, visszakérném a kezemet, jesszus."

Melanie és Ryan hamarosan szakítottak, mert a színész elkezdett későn hazajárni amellett, hogy ő is rájátszott a Lopezzel kapcsolatos pletykákra. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek