Starity

Minden idők 50 legjobb tinisztárja

2011. február 17. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság Justin Bieber neve vezeti a tinisztárok listáját. Az Extra úgy döntött, hogy összeszedi a régi nagy neveket is, és egy 50-es listában megosztja a világgal.

hirdetés
Minden idők 50 legjobb tinisztárja

Manapság, ha tinisztárokról esik szó, mindenkinek Justin Bieber, Miley Cyrus vagy Selena Gomez jut eszébe. Voltak idők azonban, amikor nem csak az ő nevük jelentett egyet a tinik kedvenceivel.

Az Extra összeszedte minden idők 50 legjobb tinédzsersztárját. A listában olyan nevek szerepelnek, mint James Van Deer Beek, Christina Aguilera, Kristen Dunst, Jennifer Love Hewitt vagy Mandy Moore. A nevük még manapság is ismerősen cseng, azonban ők nem közelítették meg a dobogót a lista összeállítói szerint.

Tekintsünk egy kicsit vissza, és nézzük meg, ki – vagy kik – a 10 legjobb.

10. Saved By The Bell Szereplőgárda

A hazánkban nem nagy ismertségnek örvendő sorozat Amerikában igazi kultusz volt. 1989-ben adták az első epizódját, és olyan színészek karrierje kezdődött el vele, mint Dustin Diamondé, Tiffani Thiessené vagy Mario Lopezé.

9. Miley Cyrus

Hiába a nagy nevek, a Disney hercegnőjét sokaknak nem sikerült megelőznie. Miley a Hannah Montana sorozattal örökre beírta magát a tinisztárok képzeletbeli nagykönyvébe.

8. Az Olsen Lányok

Mary-Kate és Ashley karrierje a Bír-Lak című sorozattal kezdődött – alig egyéves korukban –, és utána töretlenül folytatódott. Számos sikert arató tinifilmben szerepeltek együtt. Mára pedig már egy divatlánc tulajdonosai. 

7. Anthony Michael Hall

A 80-as évek csillaga volt a fiatal színészpalánta. Szerepelt a Sixteen Candles, a The Breakfast Club és a Weird Science című filmekben. 2010-ben a The Dark Knightban is feltűnt, immáron felnőttként. 

6. Lindsay Lohan

1998-ban tűnt fel először a filmvásznon a The Parent Trap című filmben. A vörös hajú szeplős ikerlányok megformálása egy csapásra beindította a karrierjét. A 2000-es években több sikeres tinivígjáték főszereplője volt. 

5. David Cassidy

A fiatal sztár több millió albumot eladott, és mindenhol őrült rajongók fogadták. A legnagyobb slágere az 1970-ben megjelent I Think I Love You című szám volt. 2009-ben a Ruby & the Rockits című tévésorozatban szerepelt.

4. Beverly Hills 90210 Szereplőgárda

Fiatalok, aranyosak és ugyanazokkal a gondokkal küzdöttek, mint a tinik többségek. A 90-es évek sikersorozatát nézők milliói követték nyomon szerte a világban. Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Tori Spelling, Brian Austin Green és Luke Perry lettek a tinik példaképei.

3. Rob Lowe

1983-ban robbant be a köztudatba a The Outsiderszel. Ezután következett a St. Elmo's Fire. Ő lett a legnagyobb kedvenc a nők körében. 2009-ben két főszerepben is láthatták a nézők.

2. Britney Spears

A neve már ma is igazi legenda. Britney 1997-ben robbant be a köztudatba, több mint 85 millió eladott album áll mögötte. Ő lett a 2000-es évek legnagyobb csillaga. 2011-ben jelenik meg nagy visszatérő albuma. 

1. Molly Ringwald

1984-ben nyerte el a közönség szeretetét a Sixteen Candles című filmmel, majd bizonyított a The Breakfast Clubbal is. Az amerikai nézők abszolút kedvence lett. Jelenleg az ABC The Secret Life of the American Teenager című sorozatában alakítja Anne karakterét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek