Starity

Már a gyerekeiket is megosztotta Angelina Jolie és Brad Pitt maratoni válása

2024. április 27. 19:07   |   Szerző: Four

A két színész válása odáig jutott, hogy a gyerekeik kiválasztották, melyik szülőjük oldalára állnak.

hirdetés

Eddig elég keveset lehetett tudni arról, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyereke hogyan dolgozza fel a két híresség válását - csak annyi volt biztos, hogy a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax és a 19 éves Zahara nem nagyon ápolják a kapcsolatot az apjukkal, sőt, kiszivárgott egy poszt, amelyben Pax nagyon durva dolgokat írt Bradről. 

Most azonban kiderült, hogy Jolie-Pitték három fiatalabb gyereke, a 17 éves Shiloh, és a 15 éves Viv és Knox is eldöntötte, melyik szülő oldalán áll a csúnya procedúra során. 

A testvérek összevitatkoznak a szüleik miatt. Míg Maddox, Pax, Zahara és Vivienne határozottan Angie pártját fogja, Shiloh és Knox továbbra is beszélnek az apjukkal. A többi gyerek nem igazán érti a kötődésüket Bradhez, próbálják meggyőzni őket, hogy álljanak az ő oldalukra, és emiatt sok feszültség van köztük. 

- mesélte a Life & Style forrása, aki szerint Brad beismerte, hogy hibákat követett el, míg "Angelina eltökélte, hogy továbbra is bünteti az exét a tetteiért."

Embed from Getty Images

Shiloh és Knox gyakran találkozik Braddel, mindig is különleges volt a kapcsolatuk. Viv is így volt egy ideig, de az elmúlt pár évben eltávolodott - az Angelinával való közös munka a színházi előadásukon nagy szerepet játszott ebben. 

- tette hozzá az illető. 

Angelina nem igazán örül neki, hogy Shiloh és Knox így kötődik Bradhez (úgy tudni, Shiloh odaköltözött az apjához), de a bennfentes szerint "óvatosan kezeli ezt a dolgot, mert nem akarja, hogy eltávolodjanak tőle a gyerekei."

Arra viszont kevés esélyt lát a forrás, hogy a két testvér a többiek nyomására átáll Jolie pártjára.

Shiloh nem hallgat a testvéreire, akik szerint el kellene zárkóznia az apjától, Knox pedig egy "mini Brad", imádja az apját. Brad boldog, hogy kiállnak a véleményükért, mert őt már teljesen kimerítette a harc - de ettől még nem hajlandó feladni a családja többi részét.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek