Starity

Brad Pitthez költözött az egyik lánya - Angelina Jolie nem örül

2024. március 25. 19:07   |   Szerző: Four

A két híresség lánya, Shiloh az apjához költözött egy időre - nem örül neki Angelina Jolie.

hirdetés

Brad Pitthez költözik első közös lánya, Shiloh Jolie-Pitt. A színész családjáról a Life & Style bennfentese árulta el, hogy nagyon örül ennek - Angelina Jolie viszont egyáltalán nem boldog, hogy Shiloh így döntött, de támogatja ettől függetlenül:

Angelina tudja, hogy Shiloh fiatal nővé cseperedett, és most már ő is képes döntéseket hozni. Shiloh nem érzi rosszul magát Angelina otthonában, de hamarosan 18 lesz és szeretne egy kicsit változtatni az életén. 

Pitt mindig is szoros kapcsolatot ápolt a lányával, ez azonban nem mondható el a többi gyerekéről, a 22 éves Maddoxról, a 20 éves Paxról, a 19 éves Zaharáról és a 15 éves ikrekről, Vivienne-ről és Knoxról. Ráadásul Brad és Angelina még mindig csatáznak két legkisebb gyerekük felügyeletéről.

Shiloh életében nem lesz akkora változás a költözés, ugyanis Pitt pár utcára lakik Angelinától, és így bármikor beugorhat az anyjához a fiatal lány. 

2022-ben egy forrás azt mesélte a Life & Style-nak, hogy Brad nagyon közel áll Shiloh-hoz, mert hasonlóak a hobbijaik. 

Szeretetteljes, vidám és autentikus a kapcsolatuk, nagyon hasonlítanak egymásra. Brad sosem helyezett nyomást Shiloh-ra, inkább arra bíztatta, hogy tegyen az álmaiért. Shiloh szívesen osztja meg az érzéseit az apjával, bármiről beszélni tudnak. Szeretnek együtt zenélni, filmet nézni, kreatívkodni. Sok időt töltenek Brad műtermében. 

- mesélte az illető. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek