Starity

Kitálalt Angelina Jolie és Brad Pitt fia, Pax - elképesztő dolgokat írt a színészről

2023. november 21. 04:04   |   Szerző: Four

Napvilágra került Angelina és Brad egyik fiának posztja - durva dolgokat írt az apjáról.

hirdetés

Brad Pitt és Angelina Jolie maratoni ügye tovább bonyolódik: kiszivárgott ugyanis egy poszt, amelyet korábban az egyik gyerekük, Pax írt a privát Instagram profilján - és nagyon kemény hangvételben nyilatkozik benne Pittről. 

Az írás 2020-ban készült, az akkor 16 éves Pax Apák napja alkalmából "köszöntötte" Bradet, akivel minden jel szerint egyáltalán nem ápolt jó kapcsolatot.

Boldog Apák napját ennek a világklasszis s*ggfejnek!! Időről időre bebizonyítod, hogy borzasztó, aljas ember vagy. Egyáltalán nem vagy tekintettel a négy kisebb gyerekedre, akik remegnek a félelemtől a te jelenlétedben. Soha nem fogod megérteni, hogy mekkora kárt okoztál a családomnak, mert képtelen vagy erre. 

- írta egy Pittet ábrázoló fotóhoz, amely a 2020-as Oscar-gálán készült, majd így folytatta:

Pokollá tetted a hozzám legközelebb álló emberek életét. Mondhatsz akármit magadnak meg a világnak, de egyszer fény derül az igazságra. Szóval boldog Apák napját te kib***ott, szörnyű emberi lény!!!

A most 19 éves Pax a posztjában feltehetően a nála egy évvel fiatalabb Zaharára, a 17 éves Shiloh-ra, illetve a 15 éves Vivienne-re és Knox-ra gondolt. (Van még egy idősebb testvérük, a 22 éves Maddox.)

A színészt 2016 óta nem fotózták együtt egyik gyermekével sem: ekkor adta be a válókeresetet Jolie, azt követően, hogy volt köztük egy nagyon csúnya vita a magángépükön. Az ügyben állítólagos gyermekbántalmazás miatt nyomozott az FBI is, de végül nem emeltek vádat Pitt ellen.

A Jolie által tavaly októberben beadott dokumentumok szerint a gyerekeket "traumatizálta Pitt ittas viselkedése." A színésznő szerint Brad "fojtogatta az egyik gyereket, a másikat pedig megütötte", emellett "megragadta Angelina fejét és megrázta". Illetve szintén a Jolie által beadott dokumentunok szerint a színész "sört öntött" a feleségére, illetve "bort és sört öntött a gyerekekre."

A Pitthez közel álló források szerint "mindezek a vádak hamisak", és Jolie "így akarja elszeparálni a gyerekeket az apjuktól."

Angelina 2007-ben, Vietnámban fogadta örökbe egy árvaházból az akkor hároméves Paxot, akit elhagyott a heroinfüggő biólógiai anyja. Brad egy évvel később maga is hivatalosan örökbefogadta a fiút, akiről úgy tudni, hogy álnéven lett képzőművész és több helyen is volt már kiállítása.

A nevek kapcsán egyébként az utóbbi időben újabb fordulat történt: a 18 éves Zahara utalást tett arra, hogy ő sincs jó kapcsolatban Braddel: a kollégiumi bemutatkozója során ugyanis "Zahara Marley Jolie-ként" hivatkozott magára, azaz már nem szívesen vállalja a Jolie-Pitt nevet. Egyes források szerint a 22 éves Maddox pedig már évekkel korábban, hivatalosan is Jolie-ra akarta változtatni a vezetéknevét.  

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek