Starity

Angelina Jolie legidősebb lánya egyértelmű jelét adta annak, hogy nem kedveli Brad Pittet

2023. november 17. 13:01   |   Szerző: Four

Kiderült, hogy Zahara valószínűleg nem tartja a kapcsolatot az apjával.

hirdetés

Angelina Jolie és Brad Pitt legidősebb lánya, Zahara minden jel szerint nem ápol túl jó viszonyt az apjával. A 18 éves lány nemrég az Alpha Kappa Alpha diákszövetség tagjaként mutatkozott be "Zahara Marley Jolie"-ként, azaz lehagyta a vezetéknevéből a Pitt nevet. 

A színésznő rajongói szerint a lány ezzel azt akarta kinyilvánítani, hogy Pitt már nem játszik fontos szerepet az életében. De nem csak az ő, hanem a testvére, a 22 éves Maddox esete is hasonló: az egyetemista fiú az Us Weekly szerint szintén csak a hivatalos dokumentumokon használja a Jolie-Pitt nevet, egyébként csak Maddox Jolie-ként szokott bemutatkozni. 

Egy 2021-es hír szerint a fiú szerette volna Jolie-ra változtatni a vezetéknevét, de Angelina nem helyeselte, és ezért maradt minden a régiben. 

Jolie és Pitt 2005-től 2016-ig alkotott egy párt, és a maratoni válási procedúra továbbra is tart, a színészek ugyanis nem tudnak megegyezni a gyermekfelügyelet kapcsán. (Shiloh és az ikrek, Knox és Vivienne ugyanis még csak 17 és 15 évesek.)

Tavaly augusztusban Pitt egyébként gratulált Zaharának, aki bejutott a Spelman Egyetemre: nem győzte dicsérni őt egy interjúban. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek