Starity

Beyoncé kifehéredik?

2011. február 18. 14:02   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé teljesen lefogyott, hidrogénszőke a haja, és egyre fehérebb a bőre – ez utóbbiról gyanítható, hogy az eredetileg kreol énekesnő fehérítteti a bőrét.

hirdetés
Beyoncé kifehéredik?

Beyoncé fantasztikus hangja mellett nagy feneke és kreol bőre is a védjegyévé vált az idők alatt. Régi szépségre mostanában viszont rá sem lehet ismerni, csak a hangja maradt változatlan. Az énekesnő borzasztóan lefogyott – a szóbeszéd szerint drasztikus fogyásának oka Jay-Z-vel megromlott kapcsolatában keresendő.

Frizuráját barnáról szőkére változtatta, de ami ennél is feltűnőbb: a bőre is fehérebb. Édesapja afroamerikai, édesanyja kreol származású, ezért Beyoncé bőre sem lehet természetes úton ennyire fehér. Mostani külseje egyértelműen arra utal, hogy az énekesnő bőrfehérítő kezelésen vehet részt.  

 

A Daily Mail brit hírportálnak így nyilatkozott egy szakértő: „A leghatékonyabb bőrvilágosító krémek a hidrokinon és kojic sav tartalmú termékek, amelyek a bőr melaninképzésre vannak hatással; a szeplőkre és a májfoltokra használják sokan. De ezeket a krémeket nem lehet alkalmazni az egész testen, pedig Beyoncénak minden ruhából kilátszódó testfelülete arányosan fehér a fotókon. Az énekeső bőre egyébként nem először vált fehérré, két ízben is kiderült, hogy reklámfotókon fehérítettek a bőrén, most viszont nem erről van szó.”

Beyoncé sajtószóvivője elutasított minden találgatást az énekesnő bőrszínével kapcsolatban, és a megromlott házassággal kapcsolatban is csak annyit árult el szűkszavúan, hogy egy ideig Jay-Z Los Angelesben, Beyoncé pedig New Yorkban fog tartózkodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek