Starity

Avril Lavigne új turnéval készül

2011. február 21. 08:08   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amíg az új lemezt várják az emberek, addig Avril soron következő turnéját tervezi. A legutóbbi koncertsorozat három éve volt, de még idén útnak fog indulni, hogy ellátogasson a Föld több országába is.

hirdetés
Avril Lavigne új turnéval készül

Avril Facebook-oldalán jelentette be, hogy új turnéval készül, aminek a neve The Black Star Tour lesz. Amíg az énekesnő Londonban járt egy közönségtalálkozón, megkérdezte, mi legyen az új koncertsorozat neve: The Black Star Tour ('A fekete csillag turné') vagy Lullaby Tour ('Altatódal turné'). Egyértelmű fölénnyel nyert az első név, amely ütősebben hangzik.

Avril jelenleg új albumát reklámozza, bár a What the Hell? című slágeren kívül új szerzeményt még nem hallott a közönség. A kanadai születésű énekesnő koncertje március 3-án lesz Lengyelországban. Úgy látszik, az énekesnő tényleg feltámad poraiból, és ahogy az élő felépéséket elnézzük, örömmel énekel újra az embereknek.

Drukkolunk, hogy az új album, a megjelenő kislemezei és a turné is sikeres legyen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek