Starity

Nicole Scherzinger nyerte a DWTS-t

2010. május 26. 18:06   |   Szerző: Nicole56

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Scherzinger a nagy bajnoka a Dancing With the Stars 10. szezonjának. Az énekesnő és párja Derek Hough lett a közönség-kedvenc a show-ban.

hirdetés
Nicole Scherzinger nyerte a DWTS-t

Nicole Scherzinger a nagy bajnoka a Dancing With the Stars 10. szezonjának. Az énekesnő és párja Derek Hough lett a közönség-kedvenc a show-ban. Nicole-t elbírálták az elején, mondván ő már táncolt, de a zsűri, és a vetélytársak is visszautasították ezt, hiszen a zsűri az egyéni teljesítményt is figyelembe veszi. Nicole visszautasította a bírálatot, mondván: "Nem könnyű, sőt, táncosnak lenni kemény".

Nicole-nak voltak nehéz pillanatai, sírt, fájt mindene, ő maga mondta, hogy "túl fáradt". A show során, Nicole-t támogatták jó barátok, köztük a Pussycat Dolls-t alapítója Robin Antin, aki hozzátette, hogy Nicole a nyerő. Barátaival együtt, húga Keala is követte Nicole-t. És persze édesanyja is.

Az egyik epizódban Nicole tisztelgett nagynénje előtt, aki Down-szindrómás, és neki ajánlotta a táncot. És akit nem lehet kifelejteni a sorból, hogy támogassa az énekesnőt, a jelenlegi barátja Lewis Hamilton, ott szorított kedvese győzelméért, amelyet egy csók követett a tévében. (Remélhetőleg most Nicole csatlakozik a Forma1-hez.)

Nicole jelenleg dolgozik a szólókarrierjén és jön az új kislemez, a "Nobody Can Change Me" amit, május 25-én mutattak be a "On Air With Ryan Seacres" című műsorban a KIIS FM rádió-n és sikert ígér.

Gratulálunk Nicole-nak, megtett minden tőle telhetőt, hogy győzedelmeskedjen a show-ban, sírt, nevetett, szórakozott, és mindenekelőtt elbűvölte rajongóit a csodálatos táncaival, megérdemelte ezt a győzelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek