Starity

Luis Miguel nem törődik gyermekeivel

2011. március 18. 20:08   |   Szerző: Rebeka_03

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aracely Arámbula első alkalommal beszélt nyíltan Luis Miguellel való kapcsolatáról, a mexikói ¡Hola! magazinnak.

hirdetés
 Luis Miguel nem törődik gyermekeivel

Miami – Ez volt az első alkalom, amikor a híres mexikói énekes-színésznő, Aracely Arámbula nyíltan beszélt Luis Miguellel való volt kapcsolatáról. Aracely azt nyilatkozta az ¡Hola! magazinnak, hogy Luis Miguel nem törődik közös gyermekeikkel.

„Sajnálatos módon a kommunikáció bonyolult... Mindig nála van a telefonja, és tudja, hogy a gyerekek hol vannak. Nagyon nehéz megegyeznünk olyan fontos kérdésekben, mint a gyerekek, ha ezt harmadik személyek közvetítésén keresztül kell megtennem” – mondta a színésznő, aki azt is jelezte, hogy a La Incondicional előadója a karácsonyt és a gyermekek születésnapját sem töltötte velük.

Annak ellenére, hogy Luis Miguel többszörös milliomos, nem segítene be anyagilag a csemetékkel kapcsolatos kiadásokba – sőt, egyes források szerint még a gyerektartást sem hajlandó fizetni –, amiért teljes mértékben Aracelynek kell gondoskodnia a gyerekek eltartásáról.

„Ezt a 2011-es évet az életem és a családom egy nagyon fontos szakaszának lezárásával kezdem. Nőként vannak olyan dolgok, amelyek fájnak, de mint anya, bátran harcolok a problémák ellen, és igyekszem minden viszontagságot legyőzni. Az, hogy anya lehetek, a legszebb dolog, amit valaha is ajándékozott nekem az élet” – zárta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek