Starity

VV Szandika máris rengeteg felkérést kapott

2011. március 16. 16:04   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág plasztikcicája élvezi, hogy otthon lehet, persze jövője is foglalkoztatja: az egyik napilapnak például elárulta, hogy rengeteg felkérést kapott, és ugyanennyi terve is van.

hirdetés
VV Szandika máris rengeteg felkérést kapott

A plasztikcicája élvezi, hogy kiszabadult a luxusbörtönből, remekül érzi magát barátja házában. Szandika már a villában arról beszélt, hogy ezentúl nem a testéből akar élni, és Lacival már bent is nagy terveket szövögettek.

„Máris kaptam egy csomó felkérést, napokon belül szerződni is akarok. Felajánlották, hogy legyek egy lovaglóruházatot forgalmazó üzlet arca, de egy kozmetikai cégtől és egy étkeztetési vállalattól is megkerestek – mesélte a Borsnak. – Nem akarok már rúdtánccal, sztriptízzel foglalkozni, maximum a topless, de azt sem egy éjszakai lokálban. Lacival azt találtuk ki, hogy összehozunk egy közös bizniszt: női pankrációshow-t rendezünk. Én leszek a reklámarc, a konferanszié és az est háziasszonya meg bármi, ami tőlem telik. Ő pedig hozzáteszi a szakmai részt: szervezi a helyszínt, hozza a bunyós csajokat, kitalálja a szabályrendszert, a küzdősport az ő asztala.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek