Starity

VV Szandika felhagy múltjával

2011. március 14. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány nem szeretné tovább árulni testét, így a villa után tiszta lappal indul.

hirdetés
VV Szandika felhagy múltjával

A plasztikcica szombaton este búcsúzott a Való Világtól, távozását pedig hatalmas partival ünnepelte meg egy tököli szórakozóhelyen.

„Dika teljesen feloldódott, hogy végre újra kint van. Végigpörögte, végigtáncolta az egész éjszakát. Egy pillanatig sem bánja, hogy kiesett, nagyon hiányoztak már neki a szerettei” – nyilatkozta barátja, Sanyi, akivel azóta természetesen kibékültek.

A lány az átbulizott éjszakát követően több magazinnak is beszélt arról, hogy ezentúl nem szeretne a testéből élni, ugyanis volt olyan eset, amikor a rákospalotai szemétégető  környékén árulta magát: „Nem tagadom, valóban volt olyan időszak az életemben, amikor én is kijártam oda, és prostituáltként éltem. Iszonyatosan elkeseredett időszak volt, pénzem nem volt, és az állandó szeretethiány is eluralkodott rajtam. De szerencsére hamar észbe kaptam, és két hét után otthagytam az egészet – mesélte a Blikknek. – Öt év tapasztalatát szedtem össze az elmúlt három hónapban. Én is meglepődöm azon, hogy már képes vagyok parancsolni önmagamnak, visszafogni az indulataimat, használni a szavak erejét, és nem utolsósorban nagyszerű barátokat szerezni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek