Starity

Thalía: „Minden nap egyre erősebb”

2011. március 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány internetes áruház weboldalán már tudni vélik Thalía új könyvének címét. Az énekesnő azonban még nem hozott nyilvánosságra több információt a könyvvel kapcsolatban.

hirdetés
Thalía: „Minden nap egyre erősebb”

Mint tavaly beszámoltunk róla, a mexikói sztár harmadik könyvét írja, melynek minden bizonnyal már a fotózása is megvolt.

Az éppen második gyermekével várandós 39 éves énekesnő azonban nem árult el annál többet, mint hogy a kiadvány sokkal személyesebb lesz, mint az eddigi kettő, ugyanis meglepetést akar szerezni rajongóinak.

Hiába viszont a nagy titkolózás, hiszen az online áruházak ezekhez az információkhoz mindenképpen hozzájutnak, hogy a termékeket meg lehessen rendelni.

A könyv címe ez alapján, a jelenlegi információk szerint Thalía: Cada día más fuerte, azaz 'Thalía: Minden nap egyre erősebb(en)' lesz, 304 oldalt fog tartalmazni, megjelenésének időpontja pedig 2011. október 4. az Amazon.com szerint.

Ára magyar pénzre váltva kb. 4500 forint lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek