Starity

Dammak Jázmin nem vetkőzne

2011. március 27. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dammak Jázmin, a Miss Universe Hungary 2008 győztese nem dobná le ruháit reklámfotózás kedvéért.

hirdetés
Dammak Jázmin nem vetkőzne

A göndör hajú modell idén a Reebok reklámarca lett Magyarországon, ám külföldi kolleganői – Helena Christensen és Kelly Brook – példáját nem követné, illetve nem is tette, ugyanis az említett két hölgy meztelenül népszerűsítette a márkát. Jázmin elmondta, hogy csak és kizárólag ruhában fotóztatná magát, ám ez nem azt jelenti, hogy a felkészülést félvállról vette volna: „Kilóban szerintem most is ugyanannyi vagyok, mint a két évvel ezelőtti versenyen, de tény, hogy most sokkal többet edzettem, sokkal nagyobb hangsúlyt fektettem erre. Körülbelül két hónapja készülök a kampányfotózásra. Az első egy hónapban hetente ötször-hatszor is lementem az edzőterembe.”   

A sportszergyártó cégnek persze nemcsak az volt fontos, hogy csinos modellt találjanak, hanem hogy az egészséges életmódot és a testmozgás fontosságát is valamilyen szinten belevegyék a promócióba. Jázmin tehát tökéletes választásnak bizonyult: „Szeretek mozogni. Ha az egyéb elfoglaltságaim miatt nincs időm erre, akkor bizony hiányzik. Sokkal jobb a közérzetem akkor, ha mozgok.” 

Ám Jázmin nemcsak a mindennapi fittség megőrzése miatt tartja fontosnak a mozgást és a jó erőnlétet, hanem gondol a jövőre is: „Alapvetően nem vagyok híve a plasztikai beavatkozásoknak, de ki tudja, hogy például mi történik a mellemmel a szülés után, vagyis nem zárom ki teljesen annak a lehetőségét, hogy egy ilyen helyreállító jellegű műtétre igent mondjak. Igaz, elsősorban más módon próbálom majd ezt megoldani, hogyha szükség lesz rá. Úgy gondolom, hogy a gyerekvállalás előtt kell megszerezni a megfelelő alapokat. Legyen az ember fitt, jól karbantartott, és így kisebb lesz az esély arra, hogy ilyen dolgokon kelljen gondolkodnia”  – nyilatkozta a Velvetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek