Starity

Taylor Momsen botrányos koncertje

2011. március 30. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen Franciaországban koncertezett, és a beindult rajongók közül egyet felinvitált, majd vetkőztetni kezdte. A lány botrányos viselkedése egyre kevesebb embernek tetszik.

hirdetés
Taylor Momsen botrányos koncertje

Az USA-ban megfogyatkoztak Taylor Momsen rajongói, mert a koncertjein folyamatosan rossz példát mutat a fiatal rajongóknak. A bohém Franciaországban azonban sokaknak bejött a The Pretty Reckless show,  és a helyi közönség teljesen beindult Taylor erotikus, már-már utcalányokra emlékeztető öltözetétől és viselkedésétől. Az egyik rajongónak annyira tetszett a koncert, hogy hirtelen vetkőzni kezdett a tömeg közepén.

Taylor fogta magát és felhívta a tiniányt a színpadra, majd erotikus táncot lejtettek. Ez a férfiaknak bizonyára nagyon bejött, és élvezetesnek is mondhatnák, de a fiatal énekesnő még csak 17 éves. A tinisztár a romlott imázsa miatt  egyébként már több munkát is elvesztett: először a Gossip Girl producerei váltak meg tőle, majd Madonna tette ki a szűrét a modellügynökségétől, valamint az albumai sem fogynak jól.

Eszerint egy réges régi gyakorlat bukott meg, ami azt mondja, hogy mindent el lehet adni erotikával... de úgy tűnik, ehhez előbb fel kell nőni. Akkor nem nézik ilyen rossz szemmel az emberek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek