Starity

Madonnáék kirúgták Taylor Momsent

2011. január 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen énekesi és színészi karrierje mellett modellként is dolgozik. Madonna lányának gyönyörű kollekciójához szintén csodaszép fotók készültek róla – valamiért mégis úgy döntött Madonna, hogy kirúgja!

hirdetés
Madonnáék kirúgták Taylor Momsent

Taylor Momsennek mostanában nem jönnek össze a dolgok; a szőkeség most csak a zenének él, hiszen a Gossip Girl című sorozatban – amivel hírnevet szerzett –, jelenleg nem szerepelhet, az IMG modellügynökség sem szerzett már egy ideje munkát neki, ráadásul most Madonna és lánya, Lourdes León is rátett egy lapáttal: Taylort ugyanis kirúgták a reklámarcszerepből!

Madonna lánya, Lourdes León a hivatalos Material Girl-blogon jelentette be a hírt.

Így fogalmazott: Ezt hallanod kell! A Material Girl-divatkollekció következő arcát keressük! Adj hírt arról, ki legyen a következő modellünk, vagy jelentkezz te! Ne feledd: azt is írd meg, miért érdemelnéd meg te, hogy mindenki a te arcod lássa!

Ezek szerint lecserélik Momsen kisasszonyt, hisz csak egy arcot akarnak a cégnek – de vajon miért nem kell nekik már az ifjú tehetség? Pedig nagyon jó színész-énekesnő, ráadásul profi modell is.

Taylornak annyiban kedvez a dolog, hogy mostantól több időt szánhat a zenéjére és együttesére, a The Pretty Recklessre. Kíváncsian várjuk, ki lesz az utódja!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek