Starity

Stohlnak aranyélete is lehet a börtönben

2011. április 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A műsorvezetőt maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban történő vezetés miatt ítélte el a bíróság. Mint kiderült, jó magaviselettel jobb dolga lehet, mint gondolná.

hirdetés
Stohlnak aranyélete is lehet a börtönben

A minap hozták meg az elsőfokú börtönbüntetést a színész ügyében, így két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést ír alá. Ha másodfokon is letöltendő büntetést kap, hat hónap jó magaviselet után kérvényezheti, hogy a kecskeméti „parkettás börtönbe” vigyék. Ott ugyanis többnyire azok az emberek raboskodnak, akik úgynevezett vétlen bűncselekményt követnek el – köztük a közlekedési baleset okozói.

Az épület három részből áll, és Stohl a hírek szerint a parkettás részlegbe kerülhet, ahol cellák helyett szobák vannak, az étkezés közös helyiségben történik, továbbá lehetőség  van tévézésre, internetezésre vagy mindennapi telefonálásra.

Azonban ha jogerősen ítélik el, és magaviseletével is problémák lesznek, valószínűleg Budapesten, a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek