Starity

Éhesek a Monte Carlo sztárjai

2010. június 03. 18:06   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Twitteren viccelődnek egymással és a követőikkel a Monte Carlo sztárjai, miközben Cory Monteith is megérkezett Magyarországra.

hirdetés
Éhesek a Monte Carlo sztárjai

"I'm Hungary!" - tweetelte tegnap a Glee sztárja, Cory Monteith, aki egy időre otthagyta kollégáit, és az amerikai turnét, hogy végre csatlakozhasson a Monte Carlo stábjához.

Hogy Cory nem csak az országunk nevével viccelődött, az most már bizonyos. Június elsején írta először, hogy Budapesten tartózkodik. A lányok (Selena, Katie és Leighton) is itt vannak még, és a forgatáson készített velük közös képet.

Több tweetben is elsütötték ezt a szóviccet, úgy tűnik, nagyon tetszik nekik a dolog. Katie például a következőt tweetelte:

"@itsmeleighton you must be hungary..." (Leighton, biztosan te is nagyon éhes vagy)

A fiatalok egyébként remekül érzik magukat kishazánkban. Egyelőre stúdióban forgatnak még, bár, ha hihetünk a két héttel ezelőtti híreknek, hamarosan visszatérnek Budapest utcáira, pontosabban a Nyugati térre.

Angoul nem tudóknak egy kis segítség:

Hungary = Magyarország, I'm hungry = éhes vagyok

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek