Starity

Stúdióba vonultak a Monte Carlo sztárjai

2010. május 25. 21:09   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt pénteki újbudai forgatás után hétfőtől kezdve zárt stúdióban forgatják tovább a Monte Carlo c. filmet a vadiúj, először használt rákospalotai filmstúdióban, és a hírek szerint a fennmaradó két hetet már ott töltik.

hirdetés
Stúdióba vonultak a Monte Carlo sztárjai

Ez a rajongóknak nem jó hír, hisz ott sokkal nehezebb a kedvenceik közelébe férkőzniük, így azok, akik nem használták ki az eddigi lehetőségeket arra, hogy találkozzanak Selena Gomezzel, Leighton Meesterrel, vagy Katie Cassidy-vel, most szépen verhetik a fejüket a falba.

Ne teljesen reménytelen azonban a dolog, a pénteki forgatáson egy asszisztens beszámolt róla, hogy az utolsó két forgatási napot (még nem tudni, mely napok lesznek ezek) a Nyugati téren töltik majd, újabb jelenetek felvételével. Mivel ezt még sehol sem láttuk megerősítve, ne nagyon reménykedjetek, de minden lehetséges, és reménykedjünk, hátha még sikerül elcsípnetek őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek