Starity

Smallville: új rekord a láthatáron

2011. április 28. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Smallville jelenleg a tizedik, egyben utolsó évadot tapossa, és a pénteki epizóddal bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe.

hirdetés
Smallville: új rekord a láthatáron

A CW második legnézettebb sorozata jelenleg a tizedik, egyben utolsó évadot tapossa. Április 29-én, péntek este a 19. epizódot tekinthetik meg a rajongók, melyet a sorozatban szereplő Justin Hartley (Oliver Queen/Zöld Íjász) rendezett. Különlegessége, hogy ez lesz a Smallville 215. epizódja, mellyel be fog kerülni a Guinness Rekordok Könyvébe mint a leghosszabb amerikai sci-fi sorozat, átvéve a címet a Csillagkaputól (Stargate SG1). Az érdekessége ennek az egésznek, hogy a Csillagkapu és a Smallville 10. évadjának 19. része is ugyanazt a nevet kapta: Dominion. Azonban azt már nem tudni, hogy ez a véletlen műve-e, vagy szándékosan találták ki.

De nem ez az egyetlen ok, ami miatt érdemes megemlíteni az e heti epizódot, ugyanis Erica Durance holnap tudhatja magáénak a 100. feltűnését a Smallville-ben mint Lois Lane. Továbbá újra láthatjuk a 9. évad főgonoszát, Zod tábornokot (Callum Blue).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek