Starity

Önkéntes sztárjaink festettek be egy otthont

2011. május 07. 14:02   |   Szerző: hildus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei év az önkéntesség éve. A csepeli Családok Átmeneti Otthonában Koós Réka, Tabáni Isván és Agócs Irisz rajzai, festményei díszítik majd a falakat.

hirdetés
Önkéntes sztárjaink festettek be egy otthont

Tavaly szeptemberben kezdték a felújítást a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezete által működtetett csepeli Családok Átmeneti Otthonában.

Már majdnem kész van a 40 fő befogadóképességű otthon, hiszen már csak a festés van hátra, amit az Accor magyarországi dolgozói végeznek el térítés nélkül. A falakra fiatal sztárok, Koós Réka, Tabáni Isván és Agócs Irisz rajzai, festményei kerülnek.

Koós Réka jól ismeri a gyermekek lelkivilágát mint gyakorló anyuka. Tabáni István is imádja a kicsiket, az adonyi majálison is vagy két tucat apróság ugrálta körbe éneklés közben. Festőművésznek készült, de – mivel nem vették fel a képzőművészetire – egy másik álmát, az éneklést valósította meg. Most azonban kiélheti művészi vágyait. A festésben a gyerekek is közreműködhetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek