Starity

Chiaki hangja az új Yakuza játékban

2011. május 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű Japán színésznő helyet kapott a Yakuza 4 PlayStation-játék karakterhangjai között.

hirdetés
Chiaki hangja az új Yakuza játékban

Chiaki Kuriyama neve leginkább a Kill Bill című, Quentin Tarantino által rendezett filmből lehet ismerős, amelyben Gogo Yubari, a gonosz oldalon álló Lucy Liu által megformázott karakter egyik testőrét alakította. Azt már kevesebben tudják, hogy énekesi karrierjét is fényezgeti – mi több, nemrég jelent meg legújabb videoklipje – a gyönyörű lány, aki nem mellékesen Japánban keresett modell is.

A színésznő, most csatlakozott a Yakuza: Of the End stábjához, amiben Misuzu Asagi hangját kölcsönzi majd. Elmondása szerint már régóta rajong a PlayStation-ös játéksorozatért, és kimondottam boldog, hogy ő is részt vehet benne. Emellett azt is nagyon várja, hogy ne csak a hangját adja az egyik karakternek, hanem róla is formázzanak egy játékost, és azt irányíthassa majd a játékban.

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy a szép, bociszemű modell hangját adja egy-egy karakternek: korábban például a Resident Evil 5- és a PlayStation 3-ráklámokban is tiszteletét tehette. A Yakuza mellett olyan nagy nevű PlayStation-játékokat imád még, mint a Zelda vagy éppen az Ace Attorney.

Ha az Of The End valamikor nálunk is megjelenne, akkor biztosan mi is hallhatjuk hangját; a Yakuza 3-ban megmaradt az eredeti japán szinkron.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek