Starity

Cheryl Cole a férfiak (és nők) álma

2010. június 09. 17:05   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl a legjobb nőnek lett választva nem is olyan régen. Talán így nem is olyan meglepő, hogy többen is versenyeznek a kegyeiért.

hirdetés
Cheryl Cole a férfiak (és nők) álma

Ugye, arról már mindenki értesült, hogy a Cherylt többszörösen megcsaló focista férje, Ashley Cole nem régiben elhagyta.

Úgy tűnik, Cheryl nem lesz túl sok ideig szingli, mivel sokan hajtottak rá az utóbbi időben. Ott van pl. a BEP énekese, Will.I.Am. Persze, a 3 Words csak egy sláger, semmi komoly, úgy tűnik a pasi mégis többet akar Cole kisasszonytól.

"Teljesen bele van bolondulva. Azt mondogatja, hogy mindig is ilyen nőt akart maga mellett látni, meg hogy el akarja venni feleségül!" Árulkodott Willről egyik ismerőse.

De nem csak ő, hanem Derek Hough, csajszikánk háttértáncosa is nyomul elég rendesen. A férfit egyik reggel látták távozni Cheryl lakásából. Bizzztosan csak elsakkozgattak, közben pedig megvitatták az atomfizika rejtelmeit. Tuti.

Persze ezt nem hagyhatta annyiban a szerelmes Will, és nagyon bedepizett, megharagudott Cherylre, majd természetesen kibékültek.

"El sem tudom képzelni, hogyan lehet megcsalni őt. Még csak nem is egy idegesítő nőszemély, tényleg nagyon rendben van. Ha ilyen lányt szerzel, mindent meg kell tenned, hogy meg tudd tartani!" nyilatkozta az énekes.

Hát, nyilván Will is rájött, hogy ez a folytonos beájulós szöveg nem mindenkinek jött be, ezért alkalmazta a "teljesen rendben van" kifejezést. Biztosan több, mint rendben, Will.

Aztán nem csak az ellenkező nemnek tetszik Cheryl személyisége -és/vagy teste-, hiszen egy női tag is belépett a képbe. Nem más, mint Fergie!

A biszexuális Stacy elég vonzónak találja CCt, ahhoz, hogy ágyba bújjon vele. Ráadásul mielőtt Willnek lenne rá esélye. Erről ismerőseinek is beszélt már, de nem vették komolyan. Nem tudni, mi lesz ebből az egészből, bár az biztos, hogy Fergie férje nem lesz oda az ötlettől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek