Starity

Cheryl Cole nemsokára újra szingli

2010. május 26. 19:07   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú tépelődés után az énekesnő mégis beadta a válókeresetet, így elválik férjétől a focista Ashley-től aki megcsalta. Bár sokáig úgy tűnt hogy mégis együtt maradnak, mivel Cheryl férjét kirakta a közös otthonukból,de nem indította el a válást. De most teljesen biztos, hogy válnak mivel az énekesnő beadta a válókeresetet.

hirdetés
Cheryl Cole nemsokára újra szingli

Mivel anno a sztárpár nem írt alá házassági szerződést, most csúnya kimenetele is lehetne a válásnak, ám Cherylt nem érdekli a pénz, és állítólag csak annyit akar, hogy megtarthassa lakását és a kutyáit.

"Amikor megtörténik, gyors lesz, csendes és fájdalommentes. Ez Cheryl stílusa." -mondta a sztár egyik ismerőse.

Cheryl még a válása idején is elég nagylelkű párjával szemben mivel, szeretné ha probléma mentesen folyna le a válás,míg a foci VB nem kezdődik, hogy Ashley a játékra tudjon koncentrálni.

Viszont van egy apró probléma is, mivel Cheryl a férje nevével lett szupersztár és még nem lehet tudni, hogy milyen néven fogja tovább folytatni az éneklést. Szóba került az is, lehet, hogy csamán simán Cheryként nyomja majd. De az is lehet, hogy leánykori nevén fog jelentkezni a rádióban és a zenecsatornákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek