Starity

Chris Meloni is otthagyja az SVU-t

2011. május 27. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Mariska Hargitay lavinát indított el azzal, hogy kilépett a sorozatból. A rajongók még esetleg meg tudtak volna békélni egy főszereplő elvesztésével.

hirdetés
Chris Meloni is otthagyja az SVU-t

Christopher Meloni is bejelntette, hogy nem tér vissza a Law & Order: Special Victims Unit – Esküdt Ellenségek: Különleges Ügyosztály című sorozatba – tudta meg a TVLine.

Idén ősszel startol a sorozat 13. évadja, ám sokáig ez sem volt biztos, most viszont újabb főszereplő erősítette meg távozását. Mariska Hargitay távozása május közepén vált biztossá, az ő utána maradt űrt a sorozat készítői Jennifer Love Hewitt-tal próbálják betömni. Mariska az első 13 részben még szerepel, s a kiírást pedig úgy oldották meg, hogy Olivia Bensont előléptetik.

Chris Meloni, Elliot Stabler megszemélyesítője a kezdetektől, vagyis 1999-től a produkció oszlopos tagja, csakúgy, mint ahogy Mariska is volt, vagy az eredeti felállsából Richard Belzer, illetve a második évadban csatlakozott Tamara Tunie és Ice-T is. Kérdés, hogy akkor ezek után a rajongók mire számíthatnak, csoportos felmondásra? Ha nyáron nem is, de ősszel, a 13. évad startolásánál minden kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

2011 évad SVU ősz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek