Starity

Mariska Hargitay kilép a sorozatából

2011. május 17. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 47 éves amerikai sorozatsztár azon gondolkodik, hogy kiszáll a Különleges ügyosztály című sorozatból.

hirdetés
Mariska Hargitay kilép a sorozatából

Mariska Hargitay színésznőt Magyarországon ugyan nem sokan ismerik, ám az USA-ban ünnepelt sorozatsztár: Emmy- és Golden Globe-díjjal kitüntetett színésznő. Legtöbben az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című sorozatból ismerhetik. A széria 1999-ben indult, Mariska az első résztől főszerepet játszik, ám úgy tűnik, most mégis nyugodtabb életet választ.

Helyére már meg is találták az új színésznőt, aki nem más, mint Jennifer Love Hewitt, aki a Szellemekkel suttogó című sorozattal vált ismertté, ahol öt évadon keresztül játszott, ám nemrég kiderült, anyagi okok miatt nem lesz 6. évad. Ugyan találkozhattunk már vele a Különleges ügyosztályban mint áldozat, ám ez mégsem jelenthet akadályt a készítők számára. Korábban Diane Neal megkapta Casey Novak ügyészhelyettes szerepét, ám két évaddal előtte egy, a vádlottak padján ülő elítélt nőt alakított.

Mariska ugyan aláírta a szerződését a sorozat 13. évadjára, ám a pletykák szerint nem a teljes évadban fog szerepelni, hanem csak a felében, utána visszatérő szereplő lesz. Mindez a színésznő döntése is volt – aki április elején fogadott örökbe egy kislányt, így érthető, hogy több figyelmet szeretne szentelni családjának. Elmondása szerint könnyebb, lazább életre vágyik, és egy kicsit pihenni is szeretne.

Robert Greenblatt, az NBC csatorna elnöke ugyan pontos részleteket nem árult el a változásokkal kapcsolatban, reméljük, hogy szeptemberben – az évad kezdetén – többet tudhatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek