Starity

Nem lesz 6. évad a Szellemekkel suttogóból

2010. szeptember 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS-nél elkaszált Szellemekkel suttogót a sajnálatos várakozásoknak megfelelően az ABC sem veszi át.

hirdetés
Nem lesz 6. évad a Szellemekkel suttogóból

Hiába Jennifer Love Hewitt remek színészi tehetsége és szépsége, nem lesz már látható a Szellemekkel suttogóban. A sorozatnak hivatalosan is vége.

A  CBS-nél elkaszált Szellemekkel suttogót a várakozásoknak megfelelően az ABC sem veszi át. A sorozatot fele-fele arányban birtokló CBS Studios és ABC Studios vezetősége folyamatosan tárgyalt az esetleges váltásról, de mivel az anyagi kérdésekben nem tudtak megegyezni, nem húzták tovább az időt, és tegnap este bejelentették, hogy a széria végleg befejeződött.

A túlvilág felé tartó lelkekkel kommunikáló nőről szóló sorozat két gyártásvezetője, Kim Moses és Ian Sander az alábbi nyilatkozatban búcsúzik a rajongótábortól: „Öt remek évadot és száznál is több epizódot követően hatalmas csalódás számunkra, hogy a Szellemekkel suttogó nem térhet vissza a hatodik évaddal. A sorozat készítése felejthetetlen élményekkel gazdagított minket, és örökké hálásak leszünk mindenkinek, aki a munkában részt vett. Az élet megy tovább, továbbra is az ABC Studios számára készítünk majd sorozatokat, melyek remélhetőleg épp oly sikeresek lesznek, mint a Szellemekkel suttogó volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek